Uzun zaman okul ve işlerim dolayısı ile oyun dünyasından uzak kaldım, zaten oyunlarla fazla aram yok 4 yıl önce ko oynuyordum çanakkale'de arkadaşlarım sayesinde ELT_J4CK4L la oyun dünyasına adım attım sonrasında toplu olarak bıraktık herkes farklı yerlere dağıldı bende sroya merak saldım ZeKE oldum. Artık sronunda tadı kaçmıştı ve bi daha oyun oynamadım zaten işim gereği evde pek duramıyorum sürekli yurt dışına gidip geliyorum yıllık iznimde 1 ay evdeyim bari bu 1 ay'ı değerlendiriyim dedim ve Gunz'u gördüm
oyun iniyor soracağım bi şey şimdilik yok ama olursa bu topic altında sorarım herkese iyi oyunlar diliyorum
1 Ay içinde sarmazsa bile emin ol bırakılmayacak bir oyun. En azından bir kaç teknik öğrenilince bırakılmayacak bir oyun haline geliyor =)
1 ay içinde ne dandik oyun diyip, üstünden az zaman geçtikçe keşke onlara zaman harcıyana kadar burda oynasaydım dersen sasırmam :P
(Az abartılı oldu gibi ama olsun )
bnce 1 ay iicnde anlayamaz oyunun zevklerini . en azından türklerle takılmasını oğrenip arkdaş edinmesi lazım
ALIRSIN İNS
İYİ OYUNLAR
10 gün sarması için yeter 20. gün günde 5 saat oynamaya başar 1 ay sonrada tiryaki lur 25 saaat oynar bncee =)) ama gerçekten saracak bi oyunn
quote:
Orjinalden alıntı: Just_Rock3R
10 gün sarması için yeter 20. gün günde 5 saat oynamaya başar 1 ay sonrada tiryaki lur 25 saaat oynar bncee =)) ama gerçekten saracak bi oyunn
Bu tarz oyunlar çok hoşuna gidiyorsa sarar ama genellikle 1 ayda falan anca sarıyor..