Bildirim
Merida Kullanıcıları (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merida 20v yol biiskleti alacagım sayacak olan yokmu :=?? -
Selamlar, bende bir Merida sahibi olmak istiyorum ve bugün gidip "2015 MERIDA CROSSWAY 40-D" serisine baktım. Hem şehir içinde hem de şehir dışında arazide kullanma planım var. Antalya'da yaşıyorum. Tekeler arazi için biraz ince gibi geldi. İlerde buna kalın teker takabilirim değil mi? Bu arada bu bisiklet hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler. -
-
Bende 2015 merida speeder 200 v aldım... her kuruşunu hak ediyor. 1700 tl verdim lüleburgazda bir bayoden aldim kocaeliye geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar,
Eşim ve kendim için Merida Crossway 100 almayı planlıyoruz. Kadro ölçüsü olarak ne seçmeliyiz?
163cm, bacak boyu 75cm
173cm, bacak boyu 80cm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacayali -- 19 Mart 2016; 23:42:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir türlü karar veremedim. Aklımda şuan 3 bisiklet var. İlk önce kullanım amacımdan bahsedeyim. Bisikleti tur için kullanmayı düşünüyorum bagaj ve çamurluk da ekleteceğim. Haftalık turlara çıkacağım bisikletle. Aklımdaki 3 model sedona 410 2015(sıfır), trek 7.2 veya 7.3(2. El) merida speeder 100(t1) veya 200(t2) (2. El). Yani ortalama bütçem max 1500 (bagaj çamurluk veya farklı ekipmanlar hariç). Siz hangisini tercih ederdiniz? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Eğer hata yaptıysam uyarırsanız silebilirim mesajımı. Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Crossway 300 var. Boyum 172 cm 52 kadro kullanıyorum biraz büyük gibi geldi, kelebek gidon takınca doğru pozisyonu yakaladım ve kadro tam oldu. O yüzden 48 kadro seçmeniz daha iyi olacak gibi. Sanki Merida' nın sitesinde önerdiği kadro boylarının bir düşüğünü almak daha akıllıca... -
SATILIK Temmuz 2015'de aldığım merida crossway 100 modeli var elimde, 48 beden çok temiz sıfıra yakın siyah yeşil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
42 lady ve 52 kadro aldık.. Bir iki defa kullandık. Fena değil gibi. Yalnız lady ile normalin selesi farklı. Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merida t2 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Yol bisikleti mi yoksa bu şekilde fitness bisikletimi arasında epey bi bocaladım. Ama ilk etapta kendimide test etmek adına T2 aldım. -
Merida t2d yi v frene çevirebiliyor muyuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merida Crossway 20-V modelinde maşa kilitlenebiliyor mu acaba? Bir de bu model ile Crossway 100 modeli arasında çok fark varmıdır? Bisiklet asfalt ve çok ağır olmayan arazide kullanılacak, bu model uygun mudur? 170 cm boy için hangi kadro boyunu seçmeliyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. -
Merida big nine 70 dusunuyorum.bilgisi olan varmi.yada baska oneri.
Crossway 40-D ile aranıza katılmış bulunuyorum -
İyi geceler arkadaşlar.
2. El bi matts tfs 100 buldum 1200 istiyor sizce fiyat makul mü.?
Lütfen yardımcı olur musunuz.?
1500 tl ye kadar donanımlı merida aranıyor
Kimse takmıyor bizi
Merida crossway xt edition almayı düşünüyorum. Bu modeli daha önce kullanan yorum bildirebilecek kimse var mı? Varsa çok yardımcı olur...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X