Bildirim
Merida Kullanıcıları (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
rica ederim, problemler çözüldü mü?
dilerseniz özelden de yazabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur NET
dilerseniz özelden de yazabilirsiniz.
Evet yeni jant ile sorunu cozmusler. Su an icin ilk surusum sorunsuz diyebilirim. Sorun var o da bende. Cok hamim. Cok isin ehli bir arkadas ve cok cok iyi niyetli biriydi sonradan gittigim servis. Merida adini lekelememek icin cok cok fazla ugrastilar ve ilk gittigim servisin yetkisinin alinmasi icin asli bisiklete yazi da yazmislar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gyradel
quote:
dilerseniz özelden de yazabilirsiniz.
Evet yeni jant ile sorunu cozmusler. Su an icin ilk surusum sorunsuz diyebilirim. Sorun var o da bende. Cok hamim. Cok isin ehli bir arkadas ve cok cok iyi niyetli biriydi sonradan gittigim servis. Merida adini lekelememek icin cok cok fazla ugrastilar ve ilk gittigim servisin yetkisinin alinmasi icin asli bisiklete yazi da yazmislar.
Süper, çok sevindim. Bizler de Merida adını lekeletmedik böylelikle
-
Merida dağ bisikleti forması almayı düşünürseniz, bana gelenden memnunum gayet:http://forum.donanimhaber.com/m_75752977/f_//tm.htm#75752977 -
Arkadaşlar sizlerinde tavsiyeleri ile Merida crossway 300 satın aldım.
Çoğu yerde tükenmişti ama uğraşıp sonunda bir yerden sipariş ettim. Yarın elime ulaşacak.
Geldiğinde parçaları kendim birleştireyim mi yoksa Ankara'da bir Merida servisine mi götürmemi önerirsiniz? -
Mutlaka servise götür. -
quote:
Mutlaka servise götür.
Haklısınız hem sorunlu parça çıkabilir hemde vites ayarları yapılması gerekebilir.
Şimdi tabi sıra geldi alacağım aksesuarlara:
Ön ve arka far, kask, eldiven, ayaklık, matara ve tutucu, pompa, zil, kilit, sele altı çantası, km. sayacı, pedli tayt... astarı yüzünden pahalıya geldi herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: blade_omen
quote:
Mutlaka servise götür.
Haklısınız hem sorunlu parça çıkabilir hemde vites ayarları yapılması gerekebilir.
Şimdi tabi sıra geldi alacağım aksesuarlara:
Ön ve arka far, kask, eldiven, ayaklık, matara ve tutucu, pompa, zil, kilit, sele altı çantası, km. sayacı, pedli tayt... astarı yüzünden pahalıya geldi herhalde
yaşasın Çin :P -
Yok mu turlayan falan aramızda paylaşım göremiyorum hiç
Bugün git gel 40 km' lik Beylikdüzü - Karaağaç köyü arasu tur yaptım. 40v aldığımdan bu yana en uzun tur şimdilik. Yakınlarda oturanlara bu rotayı tavsiye ederim.
tur linki -
quote:
Bugün git gel 40 km' lik Beylikdüzü - Karaağaç köyü arasu tur yaptım. 40v aldığımdan bu yana en uzun tur şimdilik. Yakınlarda oturanlara bu rotayı tavsiye ederim.
tur linki
bugün 20 km falan yaptık biz de Ankara'da :)
-
quote:
quote:
tur linki
bugün 20 km falan yaptık biz de Ankara'da :)
Yalnız bisiklet beni çok yordu. Arkadaşın 29er dağ bisikletini denedim arada daha konforlu geldi 40v' ye göre. En acilinden lastik, jant ve maşamı değiştirmem lazım. Ha bir de arka attırıcı alivio olmasına rağmen önde altus kullanmak gerçekten çok kötü. Alivio takır takır atarken daha 2. günü altus ön aktarıcı 2' den 1'e geçmemeye başladı. Özellikle rampaya girerken kaç kere inmek zorunda kaldım bisikletten.
20 km tur iyiymiş. Wikiloc ile telefondan kayıt yapıp internete güzel rotalar yüklerseniz keyfiniz daha da artar diye düşünüyorum. Ha bu arada mtb aklıma girmeye başladı konforundan dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 17 Haziran 2013; 3:31:28 >
-
RunKeeper kullanıyorum ama rotamız çok basitti, asıl temmuz başında yapacağım gezi güzel olacak -
Merida'sını satan varsa talibim şehir içinde kullanıcam genellikle, sizlere güveniyorum DH ekibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: 10August
Merida'sını satan varsa talibim şehir içinde kullanıcam genellikle, sizlere güveniyorum DH ekibi :)
Sıfır Merida'lar geldi, istersen bayilerle iletişime geç :) -
Sıfır alcak durumum yok o yüzden forumdan temiz kullanılmış almak istiyorum :) saol yine de yorumun için :)
quote:
Sıfır alcak durumum yok o yüzden forumdan temiz kullanılmış almak istiyorum :) saol yine de yorumun için :)
Boyunuz nedir hangi boy şehir bisikleti bakıyorsunuz ben yardımcı olabilirim. -
Boyum 1.69 hangi boy bisiklet baktığımi blmiorm açıkçası :) ama istedgm merida vb. Ömürlük kadro ve donanıma sahip bu bisiklet. İnce tekerle kulkanabilcegm mtb nasl olur acaba?
quote:
Boyum 1.69 hangi boy bisiklet baktığımi blmiorm açıkçası :) ama istedgm merida vb. Ömürlük kadro ve donanıma sahip bu bisiklet. İnce tekerle kulkanabilcegm mtb nasl olur acaba?
Boyunuz 1.80 üzeri olsayd0ı başka planlarım olduğu için 1 ayı daha yeni tamamlamış bisikletimi satmayı düşünüyordum. (crossway 40v) Siz small kadro almalısınız sanırım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X