Şimdi Ara

Merkel: Türkiye' ye Para Vererek Sığınmacıların Orada Kalmasını Sağladık, Geleceğimiz İçin Çalıştık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar ileri gidebilirsiniz acaba, bir sonraki aşama "Türkler iyi dürtemiyor getirdiğimiz s... den başka bir şeyi çalışmayan vatansızlar daha iyi dürter olabilir mi ?" yoksa daha da ileri gidecekmsiniz.

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Ekonomiden adalete ülkede her konunun içine etmeseydiniz insanlar daha çok çocuk yapmayı düşünürdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para vererek Türkiye ye mültecileri tutturmak,yine para vererek çöpünü Türkiye ye attirmak ne kadar güzel bir durum.Avrupalılar için çok kullanışlı bir ülkeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Destekleniyor ki malum şahıs bu ülkeye bazılarının sandığı gibi çok faydalı birisi olsaydi o dış güçler çoktan öldürmüşlerdi kendisini. Bu ülkede terörü bitirmek için gerçekten uğraşan, ülkesine faydali olan kim varsa ya görevden el çektirildi yada öbür tarafa erken gitti. Dış güçler bu kadar bize karışıyorsa ve iktidar 20 yılı aşkın ayniysa o zaman dis güçler bu iktidari destekliyor demektir.

• Hata sizde milleti Ak Parti'ye muhtaç bırakıyorsunuz.

• Devamını ben yazayım: Suriye'nin kuzeyinde etnik temizlik yaptık ve orayı boşaltıp Türkiye'ye taşıdık. Böylelikle daha önce karşıya geçirdiğimiz teröristler daha rahat at oynatabildiler. Ve bugün Pyd düzenli orduya sahip bir sözde devletçik haline gelmiş oldu. Zaten sınırdaki mayınları da 2009'da temizlemiştik. Herkes kendisine verilen rolü oynamaya, biz de alkışlamaya devam ediyoruz. İsrail her geçen gün amacına biraz daha yaklaşıyor.

Almanya'nın huzuru için iki paralık adamları Türk Yurdun'da tutuyorlar. Türkiye, Suriyeli'nin üreme kampı olmuş

Akpyi destekleyenler senin gibiler. Yalanlarına, algılarına bilerek destek veriyorsunuz. Ancak senin gibiler akpye muhtaç çünkü o gidince siz de gideceksiniz. Sizin de bütün derdiniz bu. Sen de zaten rtenin ceketi yüzde 40 alır diyerek niyetini çok önce belirtmiştin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Aralık 2024; 14:27:39 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Tamam onu diyorum işte bende hata sizde milleti Ak Parti'ye mecbur bırakıyorsunuz rezil bir muhalefet var bunu herkes adı gibi biliyor

Size göre dünyada rte dışında herkes kötü kafasındasınız işte. Bu da partizanlık oluyor. Sırf senin burada akpyi savunma argümanların bile buna örnek. Zaten sen de böyle olduğunu biliyorsun.

Hatta bir ara burada yrpli taklidi yapmıştın.

• 100 yıldır %20-25 oyunuz var, şu ekonomik krizde bile oy alıp da iktidar olamadınız kimse size güvenmiyor, AKP o kadar yanlış yaptı ama hala size oy atmıyor hata sizde bizde değil milleti Ak Parti'ye mecbur bırakıyorsunuz

İşte siz o kadar fanatik bir zihniyetsiniz ki kişilere ölümüne bağlanıyorsunuz. Senin gibilerin ne yaptığı malum zaten. O yüzden diyorum ya iktidarı kaybetmekten bu yüzden ölümüne korkuyorsunuz. O yüzden şu konu gibi mesele vatan olunca bile tavrınız, söylemleriniz ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Aralık 2024; 21:29:16 >

Ölümüne ile alakası yok. Al sana Mansur Yavaş. O kadar eleştirdi Ak Parti'yi Melih Gökçek'i ne oldu ne yaptı 1 cm metro mı yaptı? O kadar eleştirdi gitti konserlere 80 milyon TL harcadı eee millet neden CHP'ye oy versin ki ?

Ölümüne ile alakası çok var. Rte ve üst akpliler yıllarca neler yaptı ama sizin tam desteğiniz gram eksilmedi.

Ben vatan diyorum sen belediye başkanı metro yapmadı diyorsun. O zaman İmamoğlunu örnek göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Aralık 2024; 22:5:12 >

Desteğimiz eksilmedi çünkü aynısının 10 katını siz yaptınız konserlere para saçtınız yönettiğiniz şehirlerde hiçbir hizmet yok Ankara Hindistan köyüne döndü. İstanbul desen trafik hala felç su süt bedava olacaktı hani nerede? İmamoğlu belediye otobüslerin bakımını Mercedes firması yerine gitti kendi yandaşına verdi İstanbul'da belediye otobüsleri yanıp duruyor dün metrobüsün kapısı fırlamış millet canını zor kurtarıyor İstanbul'da.

Vatan diyorsun ama gidip hdpkk ile seçimde işbirliği yapmışsın hdpnin kuyruğundan ayrılmıyorsunuz, millet neden Ak Parti'yi bırakıp CHP'ye oy atsın ki hiçbir sebep yok.

Bizi Ak Parti'ye mecbur bırakıyorsunuz hata sizde bu kadar net!

Bak görüldüğü gibi gram destek eksilmiyo, o yüzden yıllardır bu yalanları söylüyorsun, algılar peşinde koşuyorsun. Bir ara yrpli taklidi yapmıştın diyorum ama sen hala akpye mecbur diyorsun.

İstersen yandaşlara yapılanları, mültecileri, ekonomiyi, meclise apoyu davet etmeleri falan konuşalım derdim de rte ile daha mantıklı konuşulur. Gerçi o da İsrail'i protesto edeni falan tutuklatıyor.

Ayrıca senin siyaset dışında da gerçeklere alerjin var. Sen bir şey diyorsan o yanlış oluyor gerçekte.

Görüldüğü gibi zihniyet farkımız var. Ben vatan diyorum sen bir belediye metro yapmadı diyorsun. Olay bu kadar net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Aralık 2024; 22:29:51 >

Destek eksilmiyor evet, çünkü sebebi sizsiniz, kaç mesajdır yazıyorum millet konserlere para saçıp yönettiği şehirleri rezil etmiş 1 cm metro yapmamış CHP'ye neden oy versin???

Vatan diyormuşş, ne vatanı gidip hdpnin kuyruğuna takılmış bir CHP'lu bana vatan diyor komik yani.. böyle bir CHP'ye millet neden oy atsın onu söyle bana sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Aralık 2024; 22:34:22 >
    Bak hala argümanın değişmiyor. Mesela İstanbul'daki metrolardan, akpnin yandaşlarından bahsedemiyorsun. Parasını verene ülkeni feda ediyorsun tabi. Bu bile yeterli aslında. Sırf bu tekrar görülsün diye yazıyorum. İşte bir akpli böyle bir şey.

Evet Ak Parti'nin yandaşları var, CHP'nin yok mu??

Mesela senin chpyi oy vermeme bahanesi olarak bunu sunman ama katlarca fazlasını yapan akpye tam desteğe devam etmen.

Millet sana daha çok gülsün diye yazdın bunu herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.