Şimdi Ara

Merkel: Türkiye' ye Para Vererek Sığınmacıların Orada Kalmasını Sağladık, Geleceğimiz İçin Çalıştık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Noldu kıvırdın gene?

Ak Parti'nin yandaşları var evet doğru, CHP'nin yandaşları yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Aynı şakayı tekrar yapma, yaratıcı ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Noldu var mı yok mu ? Bak 3. defa soruyorum.

Ak Parti'nin yandaşları var evet haklısın, CHP'nin yandaşı yok mu?

Akp kadar yok. Şimdi sen yandaş akpnin olunca neden destek verdiğini ama devamlı "chp yandaşlara konser verdi, o yüzden bunlara oy verilmez" argümanını kullandığını söyle bakalım.

Var yani kabul ettin  

Ben destek veriyorum çünkü biliyorum ki CHP'nin de gırtlağa kadar yandaşı var.

Rezil muhalefet, 25 senedir Ak Parti'ye saydırdı saydırdı gitti hepsinin 10 katını kendisi yaptı.

Bu milleti Ak Parti'ye mecbur bırakan sizsiniz, bu ülkede 25 yıldır sorun varsa bunun sebebi kendine oy attırmak için uğraşmayan, Ak Parti ne kadar yanlış iş yapmışsa kendi yönettiği belediyelerde on mislini yapan CHP' dir.

Cevap ver demiştim, algı yap değil. Mesela akpden para kazandığını söylemek ya da akp giderse ülkeyi terk etmek zorunda kalacağını söylemek bunun için bir sebep olabilir. Örnek yani.

Hadi son bir şans daha vereyim sana.

Neyine algı yapacağım? Algı yapılacak neyin var ? Hani Ankara'da açtığın 1 cm metro mu var? Ankara'da açtığın metro var da algı yapıp yok mu diyoruz??

Ankara Hindistan köyüne döndü neyin algısını yapacağım , İstanbul'da otobüsleri yanıyor algı yapmaya gerek bile yok yönettiğiniz şehirlerin hali ortada .

Cevap veremeyince yine başladın iftiralara, yok Ak Parti'den para alıyormuşummm.. muhalefetin rezilliği ortada bırak bu iftiraları da gerçeklere dön. Milletin sizi tercih edecek hiçbir sebebi yok.

Bak hala Ankara diyorsun cevap vermek yerine. Bu da algı oluyor ve bunu çok iyi biliyorsun. Bugün başarısız oldun gene, yarın daha çok çalış.

Ankara diyorum evet Ankara'da CHP belediyeciliği var noldu rahatsız mı oldun? Ankara CHP sayesinde Hindistan köyüne döndü noldu çok mu rahatsız oldun?

Vatan dedin, hdpnin kuyruğundan ayrılmıyorsun gelip vatan derken hiç utanmadın mı?

Yok, böyle yapman Türkiye bazında savunman olmadığının bir itirafı sadece. Apoyu çıkarmak isteyen bir ortamda senin utanman lazım.

Ayrıca görüldüğü gibi yandaş sorusundan kaçmaya çalışman da net bir algı örneği. Şimdi sayenizde tüm ülke Hindistan köyüne döndü derim, önce kıvırmaya çalışırsın sonra evet ama Ankara'da metro yapılmadı demeye devam edersin.

O yüzden yarın dene dedim. Qtrone iken gene saçmalıyordun ama bundan iyiydin.

Evet Apo'yu belli şartlarda çıkartmak istiyorlar, sen de HDPKK'nın kuyruğundan ayrılmıyorsun?

O halde millet sana neden oy versin?

Ülke Hindista'a döndüyse sen de Ankara'yı İstanbul'u Hindistan'a çevirdin.

O halde millet neden san oy atsın ki?

Hadi bunun cevabını da ister bugün ver ister yarın ver, kuvvetle muhtemel hiçbir zaman cevap veremeyeceksin.

İşte bu yüzden bu milletin size oy atacak hiçbir sebebi yok, bu gerçeği kafana sokmadığın müddetçe bir 100 sene daha muhalefet olacaksın biliyorsun değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Aralık 2024; 23:26:59 >
    Gene yandaş sorusundan bahsetmeyip algıya devam ediyorsun. Sıkıldım bugünlük senden. Yarın oynamaya devam ederiz. Güzel eğlendiriyorsun milleti benim paslarımla

Ya adam su fiyatlarını karşılaştırırken AKP belediyelerinin en düşük kademeli tüketim fiyatlarını verirken CHP belediyelerinin en yüksek kademeli tüketim fiyatını veriyor. Bundan çıkan malzeme bu işte. Düz dünyacı işte ne bekliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 3 Aralık 2024; 23:34:55 >
  • Bunu 1 milyon Suriyeli liyi ülkeye alan merkelmi söylüyor😀

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

10 milyon Suriyeliyi alan ülkeye söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 3 Aralık 2024; 23:49:33 >
  • Yine yenilince kaçıyorsun her zamanki taktiğin seni çözdük artık.

Bu milletin Ak Parti yerine CHP'yi seçmesi için hiçbir neden yok, son sorduğum sorulara yine cevap vermeden kaçıyorsun, demiştim zaten kuvvetle muhtemel cevap veremeyeceksin kaçacaksın dedim ve kaçtın..

Kaç tabi başla ne yapacaksın ki bu CHP varken sen de haklısın 

• Konserlere milyon dolarlar saçmışlar, bütün ihaleleri kendi yandaşlarına vermişler, yönettikleri şehirleri Hindistan'a çevirmişler, Ak Parti ne yapmışsa onları da bitirmişler, halk ekmek ile normal fırın ekmeğini aynı fiyat yapmışlar, Ak Parti ne yapmışsa üstüne çökmüşler, 6 senedir açtıkları 1 cm metro yok, 1 cm metrobüs hattı yok, Allah'ın suyundan para mı alınır deyip suya % 500 e varan zam yapmışlar..

Sonra çıkmış bize nye oy vrmiyrsuunz diye soru soruyor şaka mıdır nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Aralık 2024; 0:3:4 >

Tamamda, bu hala niye sığınmacı aldığına açıklama getirmiyor?

• DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Eğleniyorum, forum da gülsün istiyorum. Yoksa ciddiye alınacak biri değil dediğin gibi. Yandaş konusundan kaçmak için ne kadar uğraşıyor mesela burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Aralık 2024; 15:23:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.