Şimdi Ara

Merkezi Puanla Yatay Geçiş Güncel Bilgiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uyumsuz olan dersleri alttan almıyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben iskenderunda inş.muh. okuyom ama aydina gecis yapmak istiyom. Aydin %100 ingilizcedir bu gecis yapmama engel oluyomu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;) ben gecis Yaptım ama memnun deilim eski okuluma geri dönmek istiyorum mesela böyle bir durumda belli bir sure zarfında mi yapmalıyım 1 yıl sonra da geri Dönme şansım var mi ?

• Merhabalar, benim puanım yatay geçiş yapmak istediğim 2 üniversiteye de yetmiyor. Genel not ortalaması ile geçebilirim sanırım. Bu konuda bilginiz varsa cevaplarsanız çok memnun olurum.

1-) vakıf üniversitesinde %75 burslu iktisat bölümü kazandım. boğaziçi veya odtü'de aynı bölüme geçmek istiyorum. 75 burslu olmam başvuruda sorun yaratır mı?

2-) bölümüm %100 ing değil dediler, %30 ing eğitim veriyormuş bizim üni, ama şuan hazırlıkta okuyorum ve b kuru olduğum için aralıkta toefl sınavını verirsem bölüme geçebiliyorum. bölüme geçtikten sonra en az kaç dönem okuyup yatay geçiş başvurusu yapabiliyoruz?

3-) tobb etü'de okuyorum ve buradaki sistem diğer üniversitelerden bayağı farklı, senede 3 dönem görecekmişiz. sizce bu başvuru için bi sıkıntı yaratır mı?

• Şimdi bir üniversitenin ikinci öğretim puanı tutuyor. Ama birinci öğretim tutmuyor . İkinci öğretime başvurma şansım var mı ? Hani bir madde de ikinci öğretim için birinci öğretime puanının yetmesigerek demişler doğru mu
  • dönem arası varmı?
  • arkadaslar sizler ne yaptiniz? merkezi yatay geçisle yerlesebildiniz mi acaba? benimde 13 puan yüksek ama garanti olarak göremiyorum nedense

@Jim Gordon @Gastarbeiter @soysalays @BiletlerBiletxD
  • İyi günler. Benim yerleştiği yılda ts-1den alan bölüm 2016-2017 eğitim yılında yetenek sınavıyla almaya başlayabilir. Ben yatay geçiş yapabilir miyim? Puanım tutuyor. Benim başvuracağım sene ts-1den almış, Daha da almaya devam edecektir fakat yetenek sınavıyla almaya başlayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm öncelikle bu konuyu açtığın ve yürttüğün için çok sağol kardeşim bir sorum olacak,ben memleketmde ki üniversiteye geçiş yapmak istiyorum örgünü 2 puan ile kaçırıyorum ama İÖ den 10 puan yükseğim,2sine de başvurabilir miyim ? Belki örgüne kabul edilir kazayla belayla :D 2sine başvurmam için 2 ayrı dosya mı hazırlamam gerekiyor ? Cevaplarsanız sevnirim,iyi forumlar...
  • Arkadaşlar bende sıkıntılıyım,şöyle şimfi bizim ünide. 1. Sınıfta görmediğimiz dersler o ünide 1. Sınıfa konulmuş bunları alttan mı alman gerekir ki?birde mesela bizde 4 akts olan ders orda 5 akts acaba kabul ederlermi ki?Bundan kesin bilgi almak için üniversiteye telefonla mı sormalıyım veya üniversitede doğru düzgün bilgi verebilecek kime sorabilirim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_gic -- 29 Haziran 2016; 6:02:01 >
  • Deu inşaat mühendisliğinde okuyorum ilk dönem ort 2.15 2. Dönem 1.30 civarında kumulatif 1.8 altında kalacağı için sınıf tekrarı oluyor okul yürütmeliğine göre yaz okuluna gelmem gerekli sınıf geçmek için çukurova inşaata merkezi yatay geçiş ile geçersem yine aynı sıkıntı olacak mı ve aldıgım dersleri okutup 2.sınıftan baslıyabilecekmiyim yapamıcaksam yaz okulunda ort yükseltip geçme imkanım var mıdır?? Yardııım

• Bu sene(2016-2017) bir universiteye yerlestim lakin istedigim baska universite tutyormus. E-devletden kayit yapdim sadece . simdi benim merkezi yatay gecis ile gecmem icin 1. Sinifi bitirmem mi lazim yoksa dersler baslamadanda gecebilirmiyim? Teşekkurler. :)

• Aynı üniversitenin iki bölümune de online şekilde başvurdum. Tercih onceligi diye bir sey var mı ? Yoksa ikisine de puanim yeterse istediğime kayıt yaptırabiliyor muyum ?

• 2side kabul ederse herhangi birine kayıt olabiliyorsunuz, diye okudum buralarda.
  • Eğer Merkezi Puanla Yatay Geçiş sistemine başvurur ve kayıt hakkı kazanır fakat kayıt yaptırmazsam ileriki senelerde Merkezi Puanla Yatay Geçiş sistemine girme hakkım biter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arami -- 18 Ağustos 2016; 22:58:01 >
  • Merhaba yatay geçiş için 1.sınıfı geçmek lazımmı ben bu sene kayıt oldum yatay geçiş yapabilir miyim ?Banada yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar Merkezi Puanla Yatay Geçiş yaptım diyelim.Burs durumu ne oluyor ? İzlemem gereken yol nedir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.