Şimdi Ara

merkezi sistem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler,uydu konusunda bilgim olmadığı için aklıma takılan bir soruyu bilenlere sormakta fayda görüp yazmaya karar verdim umarım beni aydınlatırsınız.

bulunduğum binaya 3 ya da 5 çanaklı merkezi sistem yapmayı düşünüyorlar benim merak ettiğim;

sizce kaç çanak olmalı ve evlere giren merkezi hatta istediğimiz marka ve model recieverı alıp kullanabilirmiyiz?

isteyen digitürk isteyen bir başka cihaz alıp tam randımanlı kullanabilir mi,çanağın marka ve modeli öenmli mi kullanacağımız uydularla uyum sorunu yaşanabilir mi?

yoksa boşyere böyle bir işlem yapılacak önceden bilmemde fayda var,vereceğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• arkadaş;

digitürk alınca zaten kendi çanağını takıyor. digitürk için çanak dikmene gerek yok.
    hangi uyduyu izlemek istiyosan okadar çanak demek. genelde 2 tane takarlar. turksat hotbird. lnb ler çoklu olur. yada bina çok kalabalıksa multiswichle eve dağıtılır. isteyen istediği recevire alır takar. yada toplu alırsınız biraz daha ucuza gelir. uyum sorunu falan diye bişey duymadım.çanaklar doğru pozisyonda olursa güzel bi şekilde izlersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.