selam arkadaşlar ben uydu dünyasına yeni girmek üzereyim formlardan aldığım bilgiyle skystar 2 alıyorum bizde çift çanak var bu şekilde bağlantı yapabiliyorum ama bizim bina şimdi merkezi sisteme geçiyor ve ben bu merkezi sistemden(ortak kullanım) tv kartını şifreli-şifresiz izliyebilirmiyim veya hem merkezi sisteme bağlı hemde çift çanağa bağlı bir şekilde olursa olurmu çünki ben kanal izlemekten çok download yapmak istiyorum... veya sen hiç merk. sisteme girme al 2 tane çanağını tak balkonuna mı yapıyayım... bu konuda yardımcı olursanınz sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler...
şifreli şifresiz kanalların anten tesisatı ile alakası yok merkezi sisteme dahil ol başka çanağa gerek yok ister download yap ister şifreli yayın çözüp seyret kafana göre
hocam bu merkezi sistem uydu sistemi dimi RF anteni değildir umarım eğer RF anteni ise çanak alacaksın hocam tek çift sana kalmış
merkezi sistemlerde dieseq sorunu yaşayabilirsin çünkü çoklu dağıtıcı olduğu için biraz uyduları prog dvb de araman lazımdır ama olur sorun etme bak keyfine ne istersen onu yap
Evet bu sistemlerde hazır kanal listelerindeki kanallardan sinyal alamama gibi salak durumlar söz konusu..
En iyisi otomatik bir arama yapmak, çıkmayan kanalları tek tek manual girmek. Belki uğraştıracaktır ama en iisi bu
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Evet bu sistemlerde hazır kanal listelerindeki kanallardan sinyal alamama gibi salak durumlar söz konusu..
En iyisi otomatik bir arama yapmak, çıkmayan kanalları tek tek manual girmek. Belki uğraştıracaktır ama en iisi bu
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tekrardan teşekkürederim
arkadaşlar peki merkezi uydu sistemi tv. ye bağlıyayım bundan ayrı birde 2 tane çanak var bunlarıda d.tv kartına bağlayıp kanal izliyebilirmiyim... ve bir sorum daha dowloand yaparken tek çanaklı veya çift çanaklının bir espirisi var mı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme