Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.444
Cevap
193
Favori
590.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yani girilen seneye özel kontenjan diye bir şey yok. Direkt başvuranlara bakıp puanı en yüksek olandan itibaren sıralayıp alıcaklar. Sınava hangi sene girdiğimizin bir önemi yok.

• TıpaGeççemYardım T kullanıcısına yanıt
    Sinava, girdiniz yıl ki ösym yerleştirme sonuçları en küçük puanlar tablosuna bakıcaksiniz 500 sayfa pdf dosyası o ösym de hiçbir zaman silinmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücretli yatay geçiş Danişmanliği almak isteyenler mail adresim sevgierol1984@hotmail.com

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI VİDEOSU ÇEKTİM. #yataygeçiş @eğitimdanışmanlığı @KONYA 42#öğrencidanışmanlığı

Sevgi Erolyoutube
    ÜCretli Yatay geçiş danışmanlığı almak isteyenler için mail adresim sevgierol1984@hotmail.com Aralık ocak dönemi merkezi yerleştirme ile yatay geçişler üniversitenin isteğine bağlı. konya selçuk üniversitesi başvuru sonuçları kısa bir süre için fakültenin sayfasında olacak daha sonra kaldırılacaktır. #eğitimkoçluğu #yks #selçuküniversitesi #öğrencidanışmanlığı #yataygeçiş #yks2024 #yks2025 #yks2023 #yataygeçiş #eğitim @konyaselcukuniversitesi @selcukuniversitesi #konya #herkes #ögrenci
    https://www.youtube.com/watch?si=J-Uy7OYy3v-Matl_&v=m1kXpvJDmh8&feature=youtu.be

E

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.