Tablet İadesi
Arkadaşlar Hepsiburada'dan S9 FE+ aldım. Babam iade et üstüne para koyup Apple alalım dedi bende tıpa geçeceğim için daha uzun ömürlü olsun diye Apple almak istedim. Acaba iade etmem mümkün mü? Tabletime ekran koruyucu taktım iade ederken onu çıkarmam ve tabeleti sıfırlamam gerekli mi?
Not: Hepsiburada'da görseldeki gibi bir hakkım var olarak gözüküyor.

Tıp Çok mu Zor
Arkadaşlar ben bu sene ağustosta myp ile Düzce Tıpa geçmek istiyorum. Şuan da Yıldız Teknikte elektronik haberleşme mühendisliğinde 2.sınıfım. Derslerime günlük düzenli olarak 2 saat çalışarak 3.80 gibi bir ortalama yaptım. Yani normal çalışınca dersleri iyi bir notla geçebiliyorsun. Acaba tıpta böyle bir şey yok mu ? Yani dersten çıkıp kütüphaneye gidip yurda dönüp uyuyarak mı geçiyor 6 senemiz. Kime sorsam çok zor diyor. Bu myp birazcık joker hakkı gibi kalıcağın zaman kullanıp 0 dan başlayabiliyorsun sanırım. Ben bu joker hakkımı bölüm değiştirmek için kullanıcam. 1 sene okuyup geri dönme şansımda var birazcık ona güveniyorum. Baktım yapamadım geri dönerim diyorum. O yüzden burdaki derslerimede çalışıyorum salmadım.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 238 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar