Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi dilekçeyi nasıl yazıyoruz?bence fazla geç kalmadan bu hafta içinde göndermeye başlayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar şimdi dilekçeyi nasıl yazıyoruz?bence fazla geç kalmadan bu hafta içinde göndermeye başlayalım

Hocam o ikinci madde ve hangi resmi gazetede yayinlandi onu tam ve dogru yazmak lazim ben sikmistim. Bir de sonunu baglayamadim onu duzeltmek lazim ardindan hemen bugun yollasak aslinda iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

"Kurumlararası Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmelik" kapsamındaki Yatay Geçişlerde YÖK'ün belirlediği kurallar gereği 4 yıllık lisans programlarında Şubat döneminde Yatay Geçiş yapılamıyor. 2 yıllık olan önlisans bölümlerinde ise Şubat döneminde de Yatay Geçiş yapılabiliyor. Bundan yaklaşık 3 sene öncesinde, 4 yıllık lisans bölümlerinde de Şubat dönemine geçişe izin veriliyordu, sonradan yönetmeliğe eklenen bir madde ile bu kaldırılmıştı.

Dolayısıyla şu anda 4 yıllık programlarda okuyan arkadaşlarımız için söylüyorum; Gerek ortalama ile gerekse merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapılabilmesi için yıl sonunun gelmesini beklemek zorundasınız. Yönetmelikte yeniden bir değişiklik yapılmadığı sürece şu anki şartlarda geçebilmeniz mümkün değil.

Ancak, dilekçelerinizi itirazlarınızı yapabilirsiniz o ayrı. Kabul edilir/edilmez bir şey diyemem ama şu anki durum bu şekilde.

Bir ekleme yapayım. Bildiğim kadarıyla şu anda, Şubat döneminde 4 yıllık bir programda okuyorsanız ancak KURUMİÇİ Yatay Geçiş yapabiliyorsunuz. Onu belirteyim. Not ortalaması yaparak, kendi okulunuzda ve kendi fakülteniz içerisinde kontenjan açılması halinde başka bir bölüme geçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MLoveR -- 3 Aralık 2013; 13:35:34 >

• Hocam acaba birimiz bi arzuhalciye mi yazdirsak dilekceyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

Arkadaşlar,

"Kurumlararası Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmelik" kapsamındaki Yatay Geçişlerde YÖK'ün belirlediği kurallar gereği 4 yıllık lisans programlarında Şubat döneminde Yatay Geçiş yapılamıyor. 2 yıllık olan önlisans bölümlerinde ise Şubat döneminde de Yatay Geçiş yapılabiliyor. Bundan yaklaşık 3 sene öncesinde, 4 yıllık lisans bölümlerinde de Şubat dönemine geçişe izin veriliyordu, sonradan yönetmeliğe eklenen bir madde ile bu kaldırılmıştı.

Dolayısıyla şu anda 4 yıllık programlarda okuyan arkadaşlarımız için söylüyorum; Gerek ortalama ile gerekse merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapılabilmesi için yıl sonunun gelmesini beklemek zorundasınız. Yönetmelikte yeniden bir değişiklik yapılmadığı sürece şu anki şartlarda geçebilmeniz mümkün değil.

Ancak, dilekçelerinizi itirazlarınızı yapabilirsiniz o ayrı. Kabul edilir/edilmez bir şey diyemem ama şu anki durum bu şekilde.

Bir ekleme yapayım. Bildiğim kadarıyla şu anda, Şubat döneminde 4 yıllık bir programda okuyorsanız ancak KURUMİÇİ Yatay Geçiş yapabiliyorsunuz. Onu belirteyim. Not ortalaması yaparak, kendi okulunuzda ve kendi fakülteniz içerisinde kontenjan açılması halinde başka bir bölüme geçebiliyorsunuz.

usta senin dediğin direk yatay geçişte bu belki bir ihtimal olabilecek bir şey merkezi yerleştirme puaniyla geçiş.

ben dilekçeyi bitirdim arkadaşlar birazdan buraya uplarım , sizlerde en kısa süre içerisinde postalayın lütfen yök e

hatta upladım şu an
     Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 3 Aralık 2013; 14:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fck93

Hocam acaba birimiz bi arzuhalciye mi yazdirsak dilekceyi?

o daha iyi olur mutlaka benim örneği inceleyin dilerseniz , beğenmezseniz yazdıralım ama ben bugün kesin göndermeyi düşünüyorum
  • Beyler o yazdığım dilekçe de bi kaç imla hatası da var , onları düzelteyim daha göndermedim o tc kimlikli cümleyi yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor
  • Peki dilekceyi nasil gonderebilirim? Hangi yolla?

• Farketmez hocam- olsa iyide olur esasinda

• arkadaşlar bende yazdım dilekçeyi rulz dan yararlanarak hatam varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

o daha iyi olur mutlaka benim örneği inceleyin dilerseniz , beğenmezseniz yazdıralım ama ben bugün kesin göndermeyi düşünüyorum

bence de arzuhalciye yazdırsak iyi olur ama nerden bulucaz?benim dilekçeye de bakın isterseniz
  • quote:

quote:

quote:

bence de arzuhalciye yazdırsak iyi olur ama nerden bulucaz?benim dilekçeye de bakın isterseniz

Uyum saglama sahsi olmus biraz hacim onun haricinde gayet iyi ben de pcden bastirayim aynen bugun vermedim yarin topluca gonderelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uyum saglama sahsi olmus biraz hacim onun haricinde gayet iyi ben de pcden bastirayim aynen bugun vermedim yarin topluca gonderelim

Onu biraz şansım artsın diye ekledim bölümden memnunum ama puanımın altında öyle çok yer yok.o yüzden ekledim.ben yarın sabah yollayacam da nasıl yollayacağım onu bilmiyorum.bana pm den anlatabilir misin nereye ne şekilde yollamam gerektiğini

• Arkadaslar dun facebook da biriyle konustum. Bi kac universiteyi aramis iclerinden 5 tanesi falan pamukkale univ. 18 mart univ. gibi ara donemde gecis icin calismalar yapiyoruz duyurulari takip edin demisler.

• quote:

Arkadaslar dun facebook da biriyle konustum. Bi kac universiteyi aramis iclerinden 5 tanesi falan pamukkale univ. 18 mart univ. gibi ara donemde gecis icin calismalar yapiyoruz duyurulari takip edin demisler.

Usta nasil ya universitenin insiyatifine kalmis bi durum mu simdi bu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biraz şansım artsın diye ekledim bölümden memnunum ama puanımın altında öyle çok yer yok.o yüzden ekledim.ben yarın sabah yollayacam da nasıl yollayacağım onu bilmiyorum.bana pm den anlatabilir misin nereye ne şekilde yollamam gerektiğini

Usta yokun sitesine gir iletisime bak , ptt e git bi zarf al icine koy ustune sag tarafina yuksek ogretim kurumu
    Oranin adresini yaz gonder gitsin ama gecikiyoruz ya bugun ben de gonderecegim insallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Usta yokun sitesine gir iletisime bak , ptt e git bi zarf al icine koy ustune sag tarafina yuksek ogretim kurumu
    Oranin adresini yaz gonder gitsin ama gecikiyoruz ya bugun ben de gonderecegim insallah

Tamamdır hocam adrese okulun olduğu şehirdeki adresi değilde yaşadığımız şehrin memleketin adresini yazsak bir sorun olur mu?

Edit:Dilekçeyi biraz önce gönderdim hızlı gönderim şekliyle.dilekçeye yaşadığım yerin adresini yani memleketi yazdım.dilekçe ise açıkçası pek istediğim gibi olmadı.internet cafe den çıktıyı almam gerekiyodu ama ordaki adam imla hatalarını düzelteyim derken biraz batırmış.başkanlığına derken kesme koymamış tc kimlik ten sonra baya boşluk bırakmış vb. eve geçince gönderdiğim dilekçenin fotosunu uplarım yedeğini de almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedge08 -- 4 Aralık 2013; 17:00:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Hazırlık okunuyorken, yarı dönemde bırakılıp; yatay geçişle başka bir üniversiteye geçip, ikinci dönem hazırlık orda okunabiliyor mu? Veyahut hazırlık muafiyet sınavına ikinci dönem girip, yaz döneminde bölümden üstten ders alınabiliyor mu?

arkadaşın sorusuna katılır gibiyim.
    şöyle bu sene hazırlık okuyorum yarım dönemde muafiyeti verirsem bölümüme geçiyorum.
    yatay geçiş için bir dönem okumak yetiyor sanırsam seneye de yatay geçiş yapmak istiyorum..
    ve yani kanundan pek bir şey anlamadım.
  • son gönderdigim dilekçe budur.adresi ve ismi elle yazdym.umarim imla hatalarina çok dikkat etmezler.cevaba göre tekrardan daha düzenli bir dilekçe yazabilirim.diger arkadaslarda dilekçe yazarsa çok iyi olur.ne kadar çok dilekçe o kadar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedge08 -- 4 Aralık 2013; 18:03:30 >
  • quote:

son gönderdigim dilekçe budur.adresi ve ismi elle yazdym.umarim imla hatalarina çok dikkat etmezler.cevaba göre tekrardan daha düzenli bir dilekçe yazabilirim.diger arkadaslarda dilekçe yazarsa çok iyi olur.ne kadar çok dilekçe o kadar iyi olur.

usta 6 değil b maddesiydi ya umarım takılmazlar ona ben de verdim bugün
    inşallah hayırlısı olur ya çok istiyorum geçmeyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.