Şimdi Ara

MerkürNET 8 Mbps 89,90₺, 16 Mbps 99,90₺, 100 Mbps 139,90₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
9
Favori
4.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık ayından beri kullanıyorum, bağlantı hızıyla alakalı iki defa müşteri hizmetlerini aradım, ikisinde de yardımcı oldular. Sürekli speed test yapıyorum, tarifemdeki internet bağlantı hızını alıyorum. İhtiyaç duyan olursa yazabilir referans kodunu paylaşırım.

• fezabey kullanıcısına yanıt

ping oluyor mu

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Şehriniz neresi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam speed test yaptığımda 13 - 16 sn arası veriyor, 50mbps lik bağlantıyı kullanıyorum, online oyunlar için çok iyi bir değer değil tabiki.

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

istanbul maltepe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyun oynayamazsınız öyle diyim İzmir’e gidip tekrar İstanbul’a geleceksiniz İstanbul’da oturan arkadaş csgo 90 pink oluyor merkür de Netspeed veya gıbır önerebilirim

• fezabey kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğiniz Yurtiçi pink değeri

• altyapı olmadan hangi interneti tavsiye edersiniz, red box satışı durmuş galiba

• gametofik kullanıcısına yanıt
    Tekno box

• bugun itibariyle dilekçemi sunup netspeed aboneligimi sonlardircam
    75Mbps 159.90 liraydi
    ( altyapim 100mbps yi desteklemiyor)

Değerli abonemiz, 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kullanmakta olduğunuz tarifenizin fiyatı KDV ve ÖİV dahil 228 TL olarak değişmiştir. Fiyat değişikliği 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren kesilecek olan faturalarınıza yansıyacaktır. Sürdürülebilir hizmet verebilmek ve hizmet kalitemizi iyileştirmek için yapmak zorunda kaldığımız bu fiyat artışını anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. İyi günler dileriz. B038

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Mayıs 2023; 13:12:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt

Bu fiyata burada vdsl ise alırsınız 100 megabit, 75 hız sabitlemesi olabilir tabiki desteğe telefonda söylerseniz sabitleme yapılır kullanırsınız geçiş hızlı oluyor.

• merkür net i uzun zamanlı kullanan bır arkadastan detaylı yorum alabılır mıyız? 5-6 yıldır netspeed kullancısıyım. merkür de sorun yaşar mıyım?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Bu hafta 2-3 kişiyle konuştum geçiş hızlı oluyor netspeedden gayet ve kullanım amacınız nedir ona göre fikir verelim.

• dokuzeylulbilisim D kullanıcısına yanıt

video, film, youtube, dizi, iptv .. oyun yok... genel ev kullanıcısı

• Kişisel görüşümü yazıyorum, netgalaksi den merkürnete kaçtım. Reklam falan değildir. Adsl(altyapı yok) bağlatmam sadece iş ve günlük ihtiyaç için gerekiyordu.(bağlantı noktası santrale uzak masrafa ve beklemeye girmek istemiyorum). 1 ay oldu herhangi bir kesinti-yavaşlama yaşamadım, online oyunlar için bir yorum yapamam ama netflix, youtube, yasal veya olmayan süperlig yayınlarını rahatça izliyorum. Tek sıkıntı banka hesapları o da halledilir diye düşünüyorum. Geçiş yapmak isteyenler ÖM den ulaşabilir, kod atabilirim.

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Tam ideal bu firma dediklerinizden verim alırsınız kaç kişi denedi problem görmedik 1 yıldır facebook ve 2 aydır telegramdayım bu konuda sorun duymadım kullandan.

• bunun zam bilgisi gelmedi mi henüz ? türknet 250 tl yaptı, 140 bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Zammı ocak 2023 fiyatları bunlar temmuzda zam gelir muhtemelen diye düşünüyoruz şuanlık böyle fiyatları? Hangi iss geçeceksiniz kullanım amacı nedir?

• 6 ay oluyor ben geçeli, geçen hafta 1 gece hız sorunu yaşadım sadece. Hız testi yaptığımda ping değeri düşük çıkıyor online oyunda deneme fırsatım olmadı 85-90 mb arası hız alıyorum. Bence fiber nette türktelekom vdsl de olduğu gibi yıldırma taktiği yapamıyor. Fiber için gözü kapalı geçilir. Benim tek geçme sebebim taahhütlü olmasıydı bu devirde taahhüt candır. Ref kodumla üye olmak isterseniz bana vereceği indirimi faturanızı ödediğinizde paylaşabiliriz.

0TPFQMUZ3P bu kodla geçiş yapıp dm atmanız yeterli faturanızı ödediğinizde bana verilen indirimin yarısını eft yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tl modem parası zorunlu mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.