TEKNİK ÖZELLİKLER Model: MERLION MINI-PC1500 İşlemci: Via C3 1500MHz cpu Anakart: Mini-ITX Anakart (17cm x 17cm) Bellek: 1024Mb DDR2-Ram Sabit disk: 80Gb 5400Rpm 2.5" Notebook Diski Ses: Via VT1617A 6-Channel AC 97, Audio Codec Ethernet: Via VT6103CL 10/100 PCI Lan PHY İşletim Sistemi: Pardus / Linux Güç: Harici DC-DC 60 Watt Ağırlık: 1.6 kg Boyut: 27.5cm X 21cm X 6.5cm
ÇIKIŞ PORTLARI 2 x PS2 port, 1 x VGA port, 2 x USB port, 1 x Seri port, 1 x LAN port, Ses çıkışı, Mikrofon, Ses girişi, 1 x Parelel Port(Pin Header), 1 x Firewire
Sizce nasıl bir pc googlede aradım hiç bir bilgi bulamadım markayıda ilk kez duydum üstelik yerli işletim sistemi pardus kurulu acaba pc'demi yerli rakip eebox oluyor galiba
EE pc lerin belleği çok az neredeyse aynı fiyat ama bunun 80 gb hdd si var ee pc leri tanımadığımdan karşılaştırmıyorum ama hdd olarak bu daha iyi
cd sürücü kadar bişey
Arkadaşlar bu alet bence çok güzel bir araba bilgisayarı olur. Yani şu carputer dediklerinden.
kendi sınıfında güzel bir ürün
fiyatı normal bir pc ie kıyaslamamak lazım
edit: grafik üzerine bilgi göremedim!!!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Cok tatlı birşeye benziyo ya hoşuma gitti. Oyun falan oynamıycaklar için güzela ama monitörde ekleyince fiyat biraz şahlanıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme