Şimdi Ara

MERMI AIMIN ORTASINA GITMIYOR. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
41.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bendede varya durdugum yerden bile ateş etsem tam yerıne gıtmıyor bu olay 1mpsden 8mps geçtim internet bağlantısı çok dengesiz bunla alakalı olabilirmiki acaba
  • Bende win7 var. Sırf cs için bugun Xp Sp2 + Win7 kuracağım.
  • rate 25000
    cl_rate "9999.9999"
    cl_backspeed "9999"
    cl_cmdrate "101"
    sv_maxrate "101"
    cl_dynamiccrosshair "0"
    cl_forwardspeed "9999"
    cl_backspeed "9999"
    cl_sidespeed "9999"
    cl_upspeed "9999"
    cl_yawspeed "9999"
    cl_forwardspeed "9999"
    cl_lc "1"
    cl_lw "1"
    cl_radartype "1"
    cl_showfps "1"
    cl_updaterate "101"
    cl_vsmoothing "0.05"
    cl_weather "0"
    fastsprites "0"
    hud_fastswitch "1"
    sensitivity "1"
    volume "0.5"
    clienport "1"
    lightgamma "0"
    ex_extrapmax "1"
    cl_cmdbackup "2"
    ex_interp "0.05"
    sv_minrate "101"
    cl_dlmax "80"
    gl_smoothmodels "0"
    max_smokepuffs "10"
    max_shells "2"
    fps_modem "100"
    max_fps "100"
    mp_decals "0"
    r_drawviewmodel "0"
    gl_keeptjunctions "0"
    gl_lightholes "0"
    r_dynami "0"

al bunları dene sonrada saçmala xD ekran ayarlarını open gl 800X600 yap ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: koray.06

rate 25000
    cl_rate "9999.9999"
    cl_backspeed "9999"
    cl_cmdrate "101"
    sv_maxrate "101"
    cl_dynamiccrosshair "0"
    cl_forwardspeed "9999"
    cl_backspeed "9999"
    cl_sidespeed "9999"
    cl_upspeed "9999"
    cl_yawspeed "9999"
    cl_forwardspeed "9999"
    cl_lc "1"
    cl_lw "1"
    cl_radartype "1"
    cl_showfps "1"
    cl_updaterate "101"
    cl_vsmoothing "0.05"
    cl_weather "0"
    fastsprites "0"
    hud_fastswitch "1"
    sensitivity "1"
    volume "0.5"
    clienport "1"
    lightgamma "0"
    ex_extrapmax "1"
    cl_cmdbackup "2"
    ex_interp "0.05"
    sv_minrate "101"
    cl_dlmax "80"
    gl_smoothmodels "0"
    max_smokepuffs "10"
    max_shells "2"
    fps_modem "100"
    max_fps "100"
    mp_decals "0"
    r_drawviewmodel "0"
    gl_keeptjunctions "0"
    gl_lightholes "0"
    r_dynami "0"

al bunları dene sonrada saçmala xD ekran ayarlarını open gl 800X600 yap ;)

Adamın çocukları olmuştur konunun tarihine bak.

• hahahahaha :D:D:D:D:D
  • yaw cs konusuna 1 yil girmedigim var gireyim dedim ne var ne yok diye

bi de ne goreyim konum ustlerde :D
  • hoşgirdin. merminin crosshaira gitmemesiyle işletim sisteminizin mousunuzun monitörünüzün alakası olduğunu düşünmeniz çok komik. bide donanim haberdeyiz :) modellerin alnı ve üstüne ateş etmeyin kafasının üstünden geçer mermiler. boyundan göze kadar hs gider.
  • moruk gitmiyor filan diyorsunuz ama herşey pc ile bitmiyor tabiki oyundaki ayarların cozunurluk croshair in önemli rate 25k 101 101 standart yanı herkez böyle kullanır sk gamıng olsun fnatic olsun hepsının 25k 101 101 dir herkesin kendine göre cozunurluk cros ayarları vardır zaten sahsen ben 640x480 large oynuyorum ara sıra bu mermı gıtmeme olayı bendede oluyor herkezde oldugu gibi tamamen piskolojik bi durum beyler :)
  • aynı sorun bendede var psıkolojik falan değil sens 1.5 ile oynuyordum, sxe injected yükledikten sonra bilgisayara bi tuhaflıklar oldu ve bi anda sens 9.6 ile anca oynamaya basladim.Arkadasların dediği gibi arkası dönük herifi bıle vuramıyordum okadar kötüydü.düz duran adama vurmaya kaltıgınızda kafasına 2-3kere sıkınca ölüyordu. pc değiştim 1-2 mouse degistim farketmedi 2000dpi+ mouselard, tek denemedıgım monıtoru degıstırmek sorunun cozumunu bulabilen varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xell1 -- 11 Temmuz 2013; 2:55:14 >
  • 3 yil sonra konum uplanmis bikacgun once cs yukledim gene ayni sorun vardi yada ben oyle saniyordum arkadaslarin da dedigi gibi biraz psikolojik galiba neyse sildim csyi sinir yok asosyallik yok
  • cs go'da da aynı sorun var.Bazen cidden çıldıracak gibi oluyorum.Hareket etmediğim halde,kafaya nişan alsam dahi kafaya gitmiyor.Hatta adam beni öldürdükten sonra 1 hit 27 damage gibi komik bi rakam çıkıyor.Hadi diyelim ak47-m4 ün falan accuracy çok iyi değil peki awpye ne demeli ? %100 isabet oranına sahip bir silah vurduğun halde nasıl öldürmez ?Bildiğin mermi kayboluyor sanki ateş edince.Kimse gelip durup ateş et demesin,o kadar da noob değiliz ... Herneyse bazen de kafaya sıkmasan bile HS alabilme şansın var .Özellikle deagle ile kafaya sıksan yere gidiyor,havadaki kuşa sıksan o mermi hs olarak geri dönüyor.Arkadaşlar burda oyunun direk kendisi problemli bence.350 küsür saat oynayış sürem var ama sanki oyun bazen bozuluyor,ya da momentum var gibi(Bkz:Fifa serisi).Ya da oyunda hitbox bugı var emin değilim.Ama kesinlikle bu oyunda ters giden bişey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

cs go'da da aynı sorun var.Bazen cidden çıldıracak gibi oluyorum.Hareket etmediğim halde,kafaya nişan alsam dahi kafaya gitmiyor.Hatta adam beni öldürdükten sonra 1 hit 27 damage gibi komik bi rakam çıkıyor.Hadi diyelim ak47-m4 ün falan accuracy çok iyi değil peki awpye ne demeli ? %100 isabet oranına sahip bir silah vurduğun halde nasıl öldürmez ?Bildiğin mermi kayboluyor sanki ateş edince.Kimse gelip durup ateş et demesin,o kadar da noob değiliz ... Herneyse bazen de kafaya sıkmasan bile HS alabilme şansın var .Özellikle deagle ile kafaya sıksan yere gidiyor,havadaki kuşa sıksan o mermi hs olarak geri dönüyor.Arkadaşlar burda oyunun direk kendisi problemli bence.350 küsür saat oynayış sürem var ama sanki oyun bazen bozuluyor,ya da momentum var gibi(Bkz:Fifa serisi).Ya da oyunda hitbox bugı var emin değilim.Ama kesinlikle bu oyunda ters giden bişey var.

Counter-Strike ve serilerini diğer FPS türü oyunlarla kesinlikle karıştırmayın

• Ne alaka şimdi ?Biz oyunun bazen sapıttğını söylüyoruz sen başka fps oyunlarıyla karıştırma diyorsun.Ben başka oyunlardan bahsettim sanki Spray patternların çoğunu biliyorum.Ama burda da ayrı bi saçmalık var adı üstünde pattern ama ikinci spray ilk spray ile aynı değil.Bu da demek oluyor ki spray pattern'larını öğrenmek imkansız.Stabil bişey yok çünkü ortada.O yüzden genelde burst fire yapılır ak 47 ile mesela.O yüzden ilk vuruşun adamın kafasına nişan aldığın halde adama gitmemesi korkunç bişey.Adam gelip p90 ile tarıyor direk kill Yıllardır cs oynarım ,ama cs go da bazen belki pingten kaynaklı bilmiyorum ama hitbox bugı ya da mermi gitmemesi gibi bi saçmalık oluyor dediğim gibi.Bunu tek söyleyen ben değilim,rütbesi çok yüksek olan adamlar bile bu olaydan bahsediyor.Bazen adamı vuruyosun ama o vuruş damage atmıyor bazen de adama gerçekte vurmasan bile kill alabiliyosun.Buna benzer bi problem bad company 2 de vardı bug olarak kaldı düzeltilmedi.Cs go'da da mevcut bu sorun.Cs go dan hem bu sıkıntı yüzünden hem de p90 cı nooblar yüzünden artık oyunu bırakma seviyesine geldim.İyice boku çıktı.Cod 4 mü ki bu p90 ı alıp rush atasın ?Neyse ...

Friberg'in videosunun konuyla ilgisi nedir bu arada?onu da çözebilmiş değilim.Bu olayın oyunda usta olup olmamayla alakası yok.

işte tam olarak bahsettiğim olay budur.mermi adamın direkt olarak kafasına gittiği halde hit vurmuyor.Kayboluyor sanki mermi.Bu oyunda nerdeyse sürekli oluyor ...

bu da awp kullanırken en çok başıma gelen saçmalık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 8 Şubat 2014; 8:49:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Ne alaka şimdi ?Biz oyunun bazen sapıttğını söylüyoruz sen başka fps oyunlarıyla karıştırma diyorsun.Ben başka oyunlardan bahsettim sanki Spray patternların çoğunu biliyorum.Ama burda da ayrı bi saçmalık var adı üstünde pattern ama ikinci spray ilk spray ile aynı değil.Bu da demek oluyor ki spray pattern'larını öğrenmek imkansız.Stabil bişey yok çünkü ortada.O yüzden genelde burst fire yapılır ak 47 ile mesela.O yüzden ilk vuruşun adamın kafasına nişan aldığın halde adama gitmemesi korkunç bişey.Adam gelip p90 ile tarıyor direk kill Yıllardır cs oynarım ,ama cs go da bazen belki pingten kaynaklı bilmiyorum ama hitbox bugı ya da mermi gitmemesi gibi bi saçmalık oluyor dediğim gibi.Bunu tek söyleyen ben değilim,rütbesi çok yüksek olan adamlar bile bu olaydan bahsediyor.Bazen adamı vuruyosun ama o vuruş damage atmıyor bazen de adama gerçekte vurmasan bile kill alabiliyosun.Buna benzer bi problem bad company 2 de vardı bug olarak kaldı düzeltilmedi.Cs go'da da mevcut bu sorun.Cs go dan hem bu sıkıntı yüzünden hem de p90 cı nooblar yüzünden artık oyunu bırakma seviyesine geldim.İyice boku çıktı.Cod 4 mü ki bu p90 ı alıp rush atasın ?Neyse ...

Friberg'in videosunun konuyla ilgisi nedir bu arada?onu da çözebilmiş değilim.Bu olayın oyunda usta olup olmamayla alakası yok.

işte tam olarak bahsettiğim olay budur.mermi adamın direkt olarak kafasına gittiği halde hit vurmuyor.Kayboluyor sanki mermi.Bu oyunda nerdeyse sürekli oluyor ...

bu da awp kullanırken en çok başıma gelen saçmalık ...

Pff noobun birisin bence acı konuşmak gerekirse oyunu bildiğini sanmıyorum, 300 saat hiç bir şey değil kaldı ki 300 saat maç attığını sanmıyorum.
    HS atmayı bırak oyun psikolojisi, map bilgisi, trapler ve smoke, flash kullanımını daha yapabildiğini düşünmüyorum.
    Bütün arkadaşlarım +600 saat ve böyle bir zırvayı duymadım merak ediyorsan 1100 saat oynadım drop çıktı bazen afk serverinda bıraktım ama olay bu değil.

Kaç saat CS sürümlerinin oyun saati varda ne biliyorsun önemli olan bu.
    Kaç tane a noktasından b noktasını kapatmak için atılan smokeu biliyorsun?
    Ping demişsin doğru pingde o oyunla alakalı değil ki senle alakalı :D Arkadaşlarım 35-40 pingle alıyorlar, ben 80 pingde oynuyorum diye isyan etme hakkım yok.
    P90 noobluğunu bilen biliyor da onu engellemekte çok zor bir şey değil, adamın o silahla çıkabileceği yerler belli zaten, smoke at fire bomb at olay bitti ama sen tüneli rushlayıp ölüyorsan ne diyim.

Profesyonel ve oyun bilgisine sahip kişiler 400 DPI oynuyor sen hangi ayarlarda oynuyorsun? O dediğin dengesizliği niye karşı taraf yaşamıyor? Yaşıyorsa niye belirtmiyor? Çünkü kendisinden kaynaklı olduğunun farkında,

Neyse zaten çoğu Türk oyuncunun kafası böyle çalışıyor, oyun sorunlu, PC ve E-Spora bu denli katkı sağlayan firmanın yaptığı oyun buglu ve boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam oyundan kaynaklı bi sıkıntıyı dile getirmiş.Sen burda oyunda şunu biliyor musun? bunu biliyor musun? diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Şubat 2014; 11:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Adam oyundan kaynaklı bi sıkıntıyı dile getirmiş.Sen burda oyunda şunu biliyor musun? bunu biliyor musun? diyorsun.

Sıkıntılı bir tipe çattık sanırım,boşver.Saçma sapan konuşmaya devam etsin kendi çapında.Bir de noob demiş Üstelik tüneli de rushlıyormuşum.Vay be neymişim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 8 Şubat 2014; 13:27:09 >
  • ne oluyo lan burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

ne oluyo lan burda

Olay şu şimdi valve competitive serverlarında malesef 64 tick kullanıyor.Bazen mermiler register edilemiyor sebebi sanırım 64 tick serverlarmış.Kimisi bu sorunu direk source motoruna bağlıyor.Esas kaynağını bilemiyorum artık.Herneyse ... Eğer cs goyu competitive olarak oynuyorsan mermim gitmiyor,ben böyle oyunun ... diye yakınanları duymuşsundur.Yani bu da MM serverlarında yapılan oyunları tamamen competitive olmaktan çıkarıyor.Şansı yaver giden öldürüyor.Mermisi register olmayan adam karşısındakine hit attığı halde ölüyor.Ve yukardaki zeki(!) arkadaş gelmiş hayatında hiç MM oynadın mı ki falan diyor 1000 saat gibi korkunç bir süre oyunu oynamış ve bunu bi övgü kaynağı gibi bize söylemesi de ayrı bi olay.Neyse Tamamen bizimle alakasız olan bir problemi saçma sapan konuşup benim oynayışıma bağlıyor,tunnel rushlıyomuşum midi smokelamasını bilmiyomuşum falan Yani cs fanı olabilirsin de bu kadar at gözlükleriyle olaya bakan bi zihniyet görmedim.Biz de oyuna para verdik ama ölümüne savunmuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 9 Şubat 2014; 10:33:15 >

• Merhaba hocam bu sorun uzun zamandır benimde başıma geliyor özelliklle AWP kullanırken, lagdır şudur budur diye geçiştiriyordum ama sorun öyle değilmiş sayende soruma bi cevap bulabildim. Özellikle orta mesafede AWP ile mücadeleye giren birisi bu sorunu ve sizin ne demek istediğinizi çok net bir şekilde anlar. Orta mesafede dürbün açıp adamı net görüyorum gögüs bölgesine sabitleyip ateş ediyorum. AWP'mden çıkan sesin yankısını bile duyuyorum ama adam hala hayatta kalıyor ve yıkılan ben oluyorum. Gerçekten çok sinir edici bir durum. Paylaştığın videodada görüldüğü gibi adam AWP ile 2 kere m4a4 ile yakın mesafeden taradığı halde adam zor ölüyor o artık sinir edicininde çok çok üstünde bi durum.
    Tekrar açıklayıcı bu yorumun için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.