Şimdi Ara

MERMI AIMIN ORTASINA GITMIYOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
41.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle merhaba.basliktada belirttigim gibi attigim mermiler aldigim aime dogru gitmiyor. adamin resmen kafasina nisan aliyorum hs gitmiyor.awp ile denedim durbunu kafaya taktim gene gitmiyor.cok ta sekiyor.

ekran karti driverini guncelledim sonuc ayni cikti.

• Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı, cfgnin deffault ayarlardan oluşmasını sağla.

Pek bir bilgim yok
  • tekrar kurdum. sorun ayni
  • 1.5 oynuyorsan videoda bi ayar vardı ekrana tam oturmasını sağlıyordu csnin ondan olabilir
  • yok cs 1.5 degil kardes. 1.6 da sorun var
  • Kullandığın oyuncu modelleri HitBox özellikleri yanlış tasarlanmış olabilir. orjinal Oyuncu modellemelerini mi kullanıyorsun ?
  • evet modeller de tam.bilgisyari camdan asagi atmadan kurtarin elimden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o silahtan kaynaklanır.mesela g3 te çok seker ama m4a1de sekmez bunun gibi
  • ya olmuyo cildiricam ya. resmen kafa aimin icine giriyo bot stop yaprak denedim. adam olmuyo.
  • Aynı sorun bendede war tam 8 aydır cs oynayamıyorum arkadasım lutfen cozum bulduysanız yardım ediniz cıldırmak uzereyım driver herseyim guncel format defalarca attım ama hala mermılerim sekıyor aim ortasından gıtmıyor neden boyle bır sorun war anlamıs degılım cozum lutfen yardım lutfen..qL34RnK@w.cn bana ulasınız
  • widescreen oynuyosan ondan olabilir. mermi gerçekten iğrenç gidiyor. Bir ihtimalde sıkmayı bilmiyor olmanız
  • oyun ekrana tam oturuyo mu oturmuyosa bu sorun olabılır.tabi csyi silip yukledıgınde gecmesi gerek
  • konsola

rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101 yaz
  • Rate ayarları fln defalarca denedim yani cs ayarlarını fln cok iyi bilirim ama olmuyor.Cs her zmn sıler yuklerım tabı sılme denetım masasında kaldırma dosyaları sılme vsvs. defalarca format attım yine aynı mermilerim felaket sekiyor.Mousedendir dediler mousemide degistirdim hicbir fark yok yine aynı 8 aydır adam gibi cs oynayamıyorm nerde eski gunler pehhh :S:S cozum yokmu ya 8 aydır hergun arastırıyorum harddisk sıfırlıyorum fln fılan ama olmuyor nedendır anlamadım :S
  • Al bendende o kadar imzamdaki sistemi topladım , su ankinden 3 gömelk alt seviyedeki makinam ile cok daha iyi oynuyordum..Mouse kontrolunu saglayamıyorum ve mermiler inanılmaz sekiyor..sıkmayı bilmiyorsun diyecek arkadaşlara o turnuva bu kafe şu pro server derken epey bi ömrümden calan bir oyun oldugunu belirteyim..Akla gelen her türlü cozumu denememe ragmen deagle , glock , usp , keleş colt hangı sılah olursa olsun...Karşımda sabit duran duvara sıkıp her cozumden sonra denedigimde tum mermılerın ayrı yerlere gıttıgını gormek artık sınır hastası yapmak uzere benı :) 3 tane mouse 2 tane monitor değiştirdim bu yolda..Ama bu olay degişmedi..internet hızım 8mbit..pc cs ıcın fazla bile..Mermiler sanki takıla takıla gidiyor..ve cross havaya kalkıyor sabitlemek cok zor...Herkesin kendine özgü bir tekniği vardır ama inanın hile gibi oynuyordum bu oyunu..Şimdi arkası dönük önümde olan adamı zor vuruyorum..cfg falan filan hiç ugraşmadım ve bana göre gereksiz şeyler..Eskisi gibi cs yi kurup sensivity ve rate yazıp dertsiz tasasız oynamak nasip olucakmı acba ?

Yokmudur yeni ve yüksek sistemlerdeki counter - strike oyununu akıcı oynamanın yolunu bilen bir arkadaş?

Monitorum 22" lcd , 4:3 moduna getırıyorum (hoş her turlu modda aynı sorun var ama en azından 4:3 800x600 de goruntu bozuk olmuyor)
    CRT ilede aynı sorun var..
    ekran kartim sapphire hd 4890
    mouse mx518 , ms 3.0 , sidewinder ( hepsiyle aynı sorun )

Varsa bir bilen bu sıkıntıyı yaşayıpda çözen hayra geçer..

Denemediğim birtek xp sp2 kaldı..cogu arkadaş service pack 2 ile cs de sorun yaşamazsın diger isletim sistemlerinde oluyor bu sorunlar diyor..Bakalım sp2 cd si bulup onuda denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manifeto -- 7 Nisan 2010; 3:32:14 >

• CS 1.6 eski bir oyun olduğu için eski makinelerde daha iyi oynanıyor bu bariz bir gerçek. Ben de imzamdaki sistemle doğru düzgün oynayamadım, afedersiniz külüstür sistemlerle harikalar yaratıyorlar.
  • Belkide söyledikleri gibi yeni işletim sistemlerinden kaynaklanan bir uyumsuzluk vardır bu oyunda..Öyle olmasını umut ediyorum inşallah öyledir :)
  • XP kullanırken de memnun değildim ben.

SK Gaming gibi bir takımın bile oyuncularının oynadığı sistemler 5 yaşında sistemler. Parasızlıklarından veya sponsor bulamadıklarından değildir herhalde değil mi ?
  • xp sp3 de bende memnun degıldım ama sp2 ıle baya farkedıyor dıyorlar o yuzden sp2 yide denemekden zarar cıkmaz , sk gamıng gıbı oyuncuların sahsı pc lerını bılmıyorum ama dunya capındakı turnuvaların genelde sponsorları intel , amd , samsung , ati gibi bileşen devleridir ve her yılkı turnuvalarda en üst sistemleri ile oynatırlar oyuncuları..Ama eski sistemlerle cok daha iyi oynandığına %100 katılıyorum.
  • diabloya katılıyıorum pc den pc ye cok farkediyor bu cs.nasıl bir oyun anlayamadım zuhadha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.