Merhaba arkadaslar, ps3 80gb normal amerikadan 1-2 sene once aldigim Playstation 2-3 gun once fise taktigim anda sigorta atti ve artik calismiyor.hersey duzgun yani isiklar gayet normal, cd cikio ve girio yalniz ekrana (HDMI) goruntu gelmio... ayrica makineyi ilk baslattigimda fan asiri derece calisio ancak sadece 10-15 sn kadr sonra o da normale donuyor. sorun ne olabilir, onceden karsilasan oldu mu?
AV kablosuyla dene birde hocam. Olmadı açma tuşuna uzun bas ayarlar sıfırlansın. Olmassa başka tv'de dene. O'da olmassa servise gönder.
bence 2 nedeni olabilir tabii bu bencesi bunlar olmuştur kesin diyemem. birincisi bir nedenden dolayı evin sigortaları attı demekki o sırada cihaza fazla akım gelmiş olabilir o yüzden ya hdmi çıkış kısmı bozulmuş olabilir. bu yüzden birde ps3ü tvye scart kablo ile bağlamanı öneririm eğer scarttan bağladığında çalışırsa hdmi kısmında yanan bir şeyler olmuştur illaki.
bir ikinciside başıma daha önce başka bi elektronik cihazda gelmişti. yine bu şekilde akım kaynaklı gidip gelmeden yada olası bir kısa devreden dolayı cihazın ayarlarını sakladığı biod tarzı yerin beyni karışıyor. belki buda olmuş olabilir.
dediğim gibi bu iki seçenekte sadece tahmin sorun bambaşka yerlerde olabilir...
kabloların hepsını sök bı daha dene
sunu solemeyi unutmusum. amerikadan aldigim icin oranin priz girisleriyle buraninkiler ayni degil. ben bilgisayar, fotograf makinesi sarji ve ps'i 2-3 yildir kullaniorum sorun olmadi ama voltaj donusturucu yerine sadece ucunu bizim prizlere uygun hale getirenleri kullaniyorum. ondan da kaynaklanabilir mi acaba??? bu fan olayi bide kafami karistirio ama bilemiorum tabi...
quote:
Orijinalden alıntı: volcanobkr
sunu solemeyi unutmusum. amerikadan aldigim icin oranin priz girisleriyle buraninkiler ayni degil. ben bilgisayar, fotograf makinesi sarji ve ps'i 2-3 yildir kullaniorum sorun olmadi ama voltaj donusturucu yerine sadece ucunu bizim prizlere uygun hale getirenleri kullaniyorum. ondan da kaynaklanabilir mi acaba??? bu fan olayi bide kafami karistirio ama bilemiorum tabi...
istersen amerikadan al istersen tanzanyadan al ps3 xboxz gibi abuk bi alet değil nereden alırsan al nereye götürürsen götür çalışır o makina. voltaj dönüştürücüsüyle bi alakası yok
quote:
Orijinalden alıntı: hougras
quote:
istersen amerikadan al istersen tanzanyadan al ps3 xboxz gibi abuk bi alet değil nereden alırsan al nereye götürürsen götür çalışır o makina. voltaj dönüştürücüsüyle bi alakası yok
kavga çıkacak yine
evet sanrım kavgayı çıkartacak olanda sensin. ne alakası var benim yazdığım mesajla kavganın çıkmasının. ama sen ortamı alevleyip körüklüyorsan alttan veriyorsan odunu kavga elbette çıkar. ama burada iki medeni insan yazışıyor kavga çıkacak durum yokç her kesin düşüncesini kendiniz gibi sanmasanız olmaz sanki
quote:
o ucuna taktığın şey zaten voltaj dönüştürücü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme