Şimdi Ara

böbrek tasım ıcın,balıgın beynındekı tası satın aldım ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 bobrektede 1 cm cıvarı tas var cok cay ıcerım ondan olmus

arastırdım balıkcıya gıttım,balık tası dıye gecıyor beyaz dişe benzıyor tanesını 5 tl den verdı 4 adet aldım

balıgın beynının arkasında 2 adet oluyormus.balıkcıdan almak saglıklı.ınternette 40 adet kutusu 100 tl ama cakma oluyor

kımısı cekıcle toz et oyle lımon zeytın yagı koy 2 gun beklet ıc dıyor.balıkcı ıse bardakta dursun her aksam lımon sık zeytın yagı koy sabahları ıc dedı,10 gunde bobrek tasını erıtıp kucultup yokedıyormus

bır arada derıdekı lıpom yag bezesıne sirke yapmıstım beze kuculmustu..bu ıse 2 cı arastırmamdır

sac ıcın baharatcının yaptıgı dokulmeyı durduranı sayarsak bu 3 cu arastırmam oluyor

ufalıp yokoluyormus yanı

bıde 4 ay sonra bobrek ultrason cekıncem orada ufalırsa gorunuyor.yok ufalmazsa cakma tarıf derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 20 Eylül 2019; 3:55:20 >

• pek duyan yok eksı de gecmıs,ıse yararsa forumdakı herkese ve sulalesıne yarar bır durum mıllet mutlaka bobrek tasına rastgelıyor
  • Bilmem kaç senelik tıp bilimi vs balığın kafasındaki beyaz şey challange

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader sana bol su içmeyi de tavsiye etmişlerdir. git 1litrelik su şişeleri al 50tane.

2 grup yap.

1. grupta içilecek temiz sular.
    2. grupta klozete dökülecek kirli sular.

1.gruptan suyu alıp içiyorsun, şişe boşalınca onu alttan küçük aydınayhan ile kendin geri doldurup 2.gruba koyuyorsun şişeyi.
    yani wc'ye git gelle uğraşma. balık gözü mözü bilmem de, bol su şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Bilmem kaç senelik tıp bilimi vs balığın kafasındaki beyaz şey challange
    sen bilmezsin bu işleri mılletın amelıyatsız kurtuluslarını

• böbrek tasım ıcın,balıgın beynındekı tası satın aldım ss li

https://store.donanimhaber.com/d1/3c/a2/d13ca2a157735ca404e1ef4e73b7b7d7.jpg

geceden 4 adet tası cay bardagına koyup,ıcıne 1 lımon sıkıp ayrıca zeytın yagı ekledım

fermantasyon oluyor,sabah ıcıcem hergun yapmayı dusunuyorum,ayrıca bol su ıcıcem

1 ay sonra ultrasonda baktırıcam kuculme yok olma varsa cok ıyı olur

taslardan yukarıya hava kabarcıgı cıkıyor,fermantasyon ıyı yanı,sankı ıse yarıcak gıbı,eger olursa ultrasonda doktorları sasırtcam,cunku doktor omur boyu tas kalcak demıstı

o zaman forumdakı ufaklıklarada kapak olur bu olay zaten cok konuda kapak oluyorda akıllanan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 20 Eylül 2019; 4:13:14 >

• Litrelerce su ic
    Bira ic

Bobrek tasina birayi doktor tavaiye etmisti bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işe yaradığını duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Bilmem kaç senelik tıp bilimi vs balığın kafasındaki beyaz şey challange
    al sana bir cevap daha

quote:

Gilaburu Sirkesi Faydaları

Gilaburu Sirkesi Böbrek kumu ve böbrek taşı problemi olanlara gilaburu sirkesi önerilir

http://www.saribahce.com/product/gilaburu-sirkesi-500-ml/

• 4 defa taş düşürmüş,3 ay önce 5.taşını ameliyatla aldıran biri olarak söylüyorum.O taşlar idrar yoluna düşünce zaman zaman oluşacak dayanılmaz acılara hazır ol ve dua et taşlar küçülsün o kadar büyük taşlar doğal yolla düşmez cerrahi operasyonla alınması gerek çünkü.Bira içersen sindirim sistemin çok çalışır sıkça tuvalete gidersin ama alkol ilerde oluşacak yeni taşlara zemin hazırlıyor.Tas oluşumunu engellemek için süt ürünlerini,alkolü,fındık fıstık türü şeyleri az tüketip bolca su tüketmek gerekiyor

• Sıcak bira böbrekleri çalıştırıyor, deneyebilirsin fayda var.
  • taşlar için biraz fazla ücret ödemişsin.
    facebook balık avı gruplarına yazsaydın ücrestiz veren çıkardı muhakkak.
    bir dönem eşkina avına çok giderdim taşlarını babam için ayırıyodum. her balıktan 2 taş çıkar.

eşkina taşı, tuzla içmeler, dümbüldek suyu, gilaburu vs herşeyi kullandık. 3 sene önce ameliyatla alındı taşlar, bu sene başında tekrar ameliyat oldu.
    doktorun tavsiyesi sadece bol bol su içeceksin oldu.
    allah şifa versin ben çekmedim ama babamın yüzündeki ifadeden ağrısının nasıl dayanılmaz olduğunu görüyodum
  • Hocam , pek duyan yok demissiniz de bizim buralarda populer bir tedavi yontemlerinden biridir kendileri. 2 kez bobrek tasi yasadim ben de, ilkinde kendi kendine dusurmustum lakin ikincisini ameliyet ile aldirmak zorunda kaldim. balik olayi tamamen dogruymus bayagi kurcalamistim ama hic alip denemedim. hastalikla ilgili merak edecegin seyler olursa pm atabilirsin, gecmis olsun. @aydınayhan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forumdan görüp bende denedim tam 2 aydır kullanıyorum ama ben balıktaşının tanesine 15 tl verdim sanırım kazıklandım
    ayrıca gilaburu sirkesi onuda içiyorum midem acıyor ama idare ediyorum,yakında bende kontrol ettireceğim sonucu eklerım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.