Şimdi Ara

OBEZ BIRINI NASIL ALT EDERIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar bir sorum var kavgadan uzak duran gücümü kontrol edememekten korkan biriyim.

2 ay önce benden 10 yaş büyük 29 yaşında 140 130 kilo bir dana var

ve bu danamız benim kız kuzenim delkolteli giyiniyor diye kuzenim ile aramızın bozuk olduğu dönemde

yanıma gelip “Olum X nasıl giyiniyor öyle cicileri görünüyor ( Bir sürü bu şekil de konuşmalar gerçekleştirdi sinirden

bu cümlesi aklım da kaldı unuttum diğerlerini keza yeterli KİNLENMEM İÇİN!) her neyse tavuk bunları şehvetli laubali ve

sıeıtarak anlatıyor beynimden vurulmuşa döndüm. Lafın özü kavgacı biri olmadığımı kavgadan değil kendimden korktuğumu tekrar belirterek

bu DANAYA nasıl bir teknik uygulamalıyım 170 140 kilo ben 173 80 kiloyum ama kalıplıyım dövsem döverim taktik istiyorum

aşşırı bilendim elemana zarar vermem şart!

Dip not: ÇOĞU KİŞİDEN DAYAK YEMİŞ AMA AKILLANMAMIŞ AĞZINI BURNUNU ÇOK DAĞITMIŞLAR ANLAYACAĞINIZ SEVİLMEYEN BİR TİP

• Saat sabah 4:41 ve uyuyamıyorum sinirden masum bir insana abaza hayatın da anasının elinden başka kadın eli değmemiş biri kuzenim olduğunu bile bile nasıl böyle konuşabildi beyler gözünüzü seveyim akıl verin deliricem ya sinirden gördüğüm yerde binicem boğazına

(yukarı da ki yazım yanlışları için kusura bakmayın sinirden yazamadım)

• 140 kilo mu yuruyebiliyomu ciddi soruuom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tut gıdısını birden elinle sık yada meme uçlarının ikisinide tut elinle sıkyada parmaklarını birleştir dik bir şekilde sık göbek deliğiyle göğüs kafesinin birleşim yerinin arasına gelişine sapla

• şişmanların en zayıf yerleri dengeleridir.

ayaklarına bacaklarına saldır, dengelerini boz, zaten kendiğilinden yere düşer.

ama dikkat et senin üstüne düşmesin  

• Kuzenini ikaz et dekolteli giyinmesin o zaman, bunu alt etsen yarın başkası bakıp iç geçirecek bu eleman gibi kuzenine.  

• Burada bu laf kötü niyetle söylenmemiş gibi görünüyor. Ancak cici kelimesi yerine daha usturuplu bir kelime tercih etmesi gerekirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Taşak daha makul deil mi

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Sakat bırakma ihtimalin var başına iş alırsın

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Doğru

• Wroksy kullanıcısına yanıt
    Etrafında tavaf yap zaten herifin manevra 3 olduğu için seni yakalayamaz sırtına sırtına indir yumruğu nefessiz kalsın lavuk

• Kessinlikle kötü niyetli söylendi ahlakı bozuk biri akabinde bu sözleri söylerken yüzüme azman azman sırıtarak bakıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Mabadı arkadan göbeği önden geliyo yürüyo valla şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.