Şimdi Ara

Merrell Phoenix Gore-Tex Ayakkabı 159 TL...(N11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

dostum herşeyimi en kaliteli en markalıyı alırım.montunda en iyisini bilirim ayakkabınında en iyisini bilirim.butun ayakkabılarım solomon merrell montlarim jack wolfskin.ya sizin bilgilerinizde bi yanlışlık var yada benimkinde.daha başkada polomiğe girmiycem.sahte diyebilirim ozman urunleriz icin.

İsimleri zikredilen outdoor markalarının, ayakkabı ve montta en iyi, en kaliteli olduklarını iddia eden biriyle outdoor meselesini konuşmak cidden içler acısı. Outdoor giyime oldukça uzaktan bakan biri olarak bile gülmeden edemedim.

En kaliteli, en iyiymiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

ne kadar çirkin ayakkabıymış..

+1905

Isterse ayagimda kus gibi olsun, ayagimi inanilmaz rahat ettirsin yinede giymem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Vibram tabanlı mıydı bu ,değilse mükemmel fiyat

neden vibram taban istemediniz?2 ayakkabım var.2 side vibram taban.ıslak zeminde yere yapisiyor resmen.gordugum en iyi taban.

Islak zeminde yere mi yapışıyor ? Güldürmeyin beni yahu , ıslak zeminde 2 ayskkabımda (merrell ve Adidas ) resmen buzda yürütme pozisyonuna sokuyorlar beni

Hocam kötü dedin ya, ben de botlarım kayıyor diye geçen sene vibram tabanlı merrell bot almıştım kendime daha giyip denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Ben de almaya niyetlenip sepete attım ama dış yüzey domuz derisi olunca vazgeçtim.

Domuzu ben de yemem ama afedersin de giyilmesinde herhangi bir sakınca ne dinen ne de sağlık açısından bi sıkıntısı yok,ayaktan kana karışmıyor bu meret.Dana derisi olan ayakkabıda da heralde helal kesim mi diye sertifika ararsınız
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Bence önce araştırın derim .Neyse zaten sadece bu konuda hassas olanları uyarmak istedim.
  • Bu vibram neymiş arkadaş ya, ben de malum Trendyol kampanyasından bir tane Merrell bot almıştım, yağmurlu havada giymeye korkuyorum. Toplum olarak bu vibram konusunda bilinçlenmemiz lazım.

Edit: Bu arada geçenlerde bu konuyla ilgili yaptığım küçük bir araştırmada, yine dh'den bir konuya ulaşmıştım. Konuda bir arkadaş, kayan tabanlı ayakkabının altı hafif zımparalanırsa, kayma sorununun çözüldüğünü söylüyordu. Deneyeceğim kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 29 Kasım 2014; 0:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Merrell Phoenix Gore-Tex Ayakkabı...

BKM ile ucuza mal edilebilir...
    BKM %20 ile 25 tl...(YKB)
    BKM ilk tanımlama da 15 ordan...(YKB)
    Pepsi kodu yada 100 üzeri 5 tl çek indirimi...
    Bide 100 üzeri çek veriyor galiba...

Kombinasyonları siz oluşturun...
    Ayakkabı ihtiyacı olan kaçırmasın...

http://www.n11.com/merrell-phoenix-gore-tex-P36855995

%20 bkm nasıl oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

neden vibram taban istemediniz?2 ayakkabım var.2 side vibram taban.ıslak zeminde yere yapisiyor resmen.gordugum en iyi taban.

Islak zeminde yere mi yapışıyor ? Güldürmeyin beni yahu , ıslak zeminde 2 ayskkabımda (merrell ve Adidas ) resmen buzda yürütme pozisyonuna sokuyorlar beni

+1
    Adidas ve nike goretexler, sıcak tutuyor, karda kayma yapmıyor, su geçirmiyor, terleme yapmıyor; AMA ıslak zeminde denge kuramıyorum.
    Islak kaldırımda yürürken fayans hissi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

quote:

quote:

+1
    Adidas ve nike goretexler, sıcak tutuyor, karda kayma yapmıyor, su geçirmiyor, terleme yapmıyor; AMA ıslak zeminde denge kuramıyorum.
    Islak kaldırımda yürürken fayans hissi veriyor.

3 gün önce McDonalds'ı gittim , çocuk yerleri silmiş .üst kattan aşağı bir indim ayakkabı bildiğin buz patenine döndü .Sövdüm çocuğa ama nereden bilsin ayakkabımın durumunu .

ama dediğin gibi -20 derecede bile ayaklarım sıcacık . AMa sanırım bu modelde vibram taban yok . netten resimlere baktım da

• Jack Wolfskin beğenilmiyor, alt kalite oluyor
    Vibram tabanlıysa alınmaz ha
    Merrell falan dandik

Bazen aktivitelerde rastlıyorum 400e aldım bu botu ama tadı yok yaaa, diğeri atlıyor ben de buna 750 verdim ama biri küçük çıktı sanki tırnağıma vuruyor yaa.
    Montu kaça aldın Ahmet?. 650 abi, tanıdık bir abimiz vardı sağ olsun bir güzellik yaptı.

Batondan çantaya, kameradan termosa kadar her konuda işlevsellikten ziyade markalar ve para konuşuyor. Benim bildiğim rahat adamlar takılır doğada ama oraya da taşıyoruz sıkıntılarımızı.
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Sizin giydiğiniz ayakkabıları merak ettik usta ya bir kaç örnek yollarsanız seviniriz :)
    Polemik değil cidden merak :)

Biz büyük ayaklılar 46.5 olarak :)
    Outdoor da karar kıldık rahatlık olarak kalite fiyat performasn olarak diyelim.
    Adidas ve nike benim gözümde kötü niyetli satıcılar.
    Hem satış sonrası destek hemde 3 kalite ürünleriyle.(Tekstil ve sentetik ayakkabıları hariç...)

Fiyat/Performasn diye paylaşıyoruz biz ayakkabıları sizdende bekleriz yani cidden giydiğiniz ayakkabıları görmek isteriz :)
    İhtiyacı olanı üzmesin diye...
    Bi nevi de iylik diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Merrell Phoenix Gore-Tex Ayakkabı...

BKM ile ucuza mal edilebilir...
    BKM %20 ile 25 tl...(YKB)
    BKM ilk tanımlama da 15 ordan...(YKB)
    Pepsi kodu yada 100 üzeri 5 tl çek indirimi...
    Bide 100 üzeri çek veriyor galiba...

Kombinasyonları siz oluşturun...
    Ayakkabı ihtiyacı olan kaçırmasın...

http://www.n11.com/merrell-phoenix-gore-tex-P36855995

%20 bkm nasıl oluyor ?

TL CARD (NUVO)
    %20 Bkm iadesi var 50 üzerine en fazla 25 tl...
    125 tl ye 25 tl yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 29 Kasım 2014; 1:59:29 >

• quote:

Sizin giydiğiniz ayakkabıları merak ettik usta ya bir kaç örnek yollarsanız seviniriz :)
    Polemik değil cidden merak :)

Biz büyük ayaklılar 46.5 olarak :)
    Outdoor da karar kıldık rahatlık olarak kalite fiyat performasn olarak diyelim.
    Adidas ve nike benim gözümde kötü niyetli satıcılar.
    Hem satış sonrası destek hemde 3 kalite ürünleriyle.(Tekstil ve sentetik ayakkabıları hariç...)

Fiyat/Performasn diye paylaşıyoruz biz ayakkabıları sizdende bekleriz yani cidden giydiğiniz ayakkabıları görmek isteriz :)
    İhtiyacı olanı üzmesin diye...
    Bi nevi de iylik diyelim :)

Ben 42 giyiyorum ve haliyle cesit bol. Yanlis anlasilmasin insanin ayagini icinde rahat hissettigi ayakkabiyi almasi gerek aslinda, hic bir sey sagliktan onemli degil fakat benim icin birinci kriter guzel olmasi. Cunku ben guzel giyinmeyi ve kombinler yapmayi seven biriyim. Ornek vermek gerekirse dedigim gibi ayagima yakisani yani begendigim her tur ayakkabiyi giyerim mesela suan su ayakkabilari almayi dusunuyorum. Tabiki daha makul fiyatlarla

http://www.boyner.com.tr/urun/lacoste-ayakkabi-1655630-519177634-100000284-509.html

http://www.boyner.com.tr/urun/tommy-hilfiger-outdoor-ayakkabi-1835987-519171260-100000073-817.html

• http://www.crosscountryskier.com.au/gear/summer/20111013895894.htm

bi dünya para verip yukarıdaki ayakkabıdan aldım 2 sene oluyor. ilk senesinde topuk iç kısmındaki astarlar gitti. topuk iç kısmına o kadar sert malzeme kullanmışlarki topuklarımı perişan etti. bedavaya verseler merrel almam daha. bunun gibi markaların biçogu bence hikaye!
  • civalı sokak lambası C kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlar geliyor :)
    Bende şunu merak ediyorum.
    Garantiye gönderdiniz mi.
    Sonuç ne oldu.

Columbia, Salomon, Merrell tüketici dostudur.
    Bende giydim bu markaları halende giyiyorum.1-2 tanesini paramparça ettim :)
    Giye giye tabiii.2 sene içinde gönderdiklerim ya yenisi ile değişti.Yada iade oldu.
    Waterprofflar da daha özenliler en ufak su alımında direk birebir değişim yaparlar...
    Ya yeni ürün verir yada para iadesi istersin.
    Biz bu yöndeyiz daha çok.

Adidas ve Nike önermiyoruz.
    Üniversitenin hakem heyetine kadar para yediriyrolar diyebilirim...
    3 kalite deri ürün 3 . haftada sertleşip sıkmadığı halde patladı.
    Sonuç ne mi kullanıcı hatası verdi.Koca Üniversite...
    Deri sertleşip kendi kendine yarıldı...
    Bu kullanıcı hatasımıdır...

Çok fark var abi çok...
    Ben garantiye gönderdin mi merak ediyorum yani...
    Tabi aldığın mağazada önemli cins satıcı kesimi var.
    Ayakkabım askıda kalıyor.Kelimesini duyduğumda yanlış duyduğumu zannettim.
    Abi duymadım dediğimi hatırlıyorum.
    Direk hakem heyetine gittiğimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Jack Wolfskin beğenilmiyor, alt kalite oluyor
    Vibram tabanlıysa alınmaz ha
    Merrell falan dandik

Bazen aktivitelerde rastlıyorum 400e aldım bu botu ama tadı yok yaaa, diğeri atlıyor ben de buna 750 verdim ama biri küçük çıktı sanki tırnağıma vuruyor yaa.
    Montu kaça aldın Ahmet?. 650 abi, tanıdık bir abimiz vardı sağ olsun bir güzellik yaptı.

Batondan çantaya, kameradan termosa kadar her konuda işlevsellikten ziyade markalar ve para konuşuyor. Benim bildiğim rahat adamlar takılır doğada ama oraya da taşıyoruz sıkıntılarımızı.

Şu forumda gördüğüm en iyi ve en doğru tespitlerden. Sizi çok tebrik ediyorum yorum için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.