Şimdi Ara

Merrell Phoenix Gore-Tex Ayakkabı 159 TL...(N11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BKM ile ucuza mal edilebilir...
    BKM %20 ile 25 tl...(TL CARD NUVO)
    BKM ilk tanımlama da 15 ordan...(YKB)
    Pepsi kodu yada 100 üzeri 5 tl çek indirimi...
    Bide 100 üzeri çek veriyor galiba...

Kombinasyonları siz oluşturun...
    Ayakkabı ihtiyacı olan kaçırmasın...

http://www.n11.com/merrell-phoenix-gore-tex-P36855995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 29 Kasım 2014; 3:29:01 >

• Vibram tabanlı mıydı bu ,değilse mükemmel fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük numara yok,büyük ayaklar için numaralar var.
  • ne kadar çirkin ayakkabıymış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Vibram tabanlı mıydı bu ,değilse mükemmel fiyat

neden vibram taban istemediniz?2 ayakkabım var.2 side vibram taban.ıslak zeminde yere yapisiyor resmen.gordugum en iyi taban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

neden vibram taban istemediniz?2 ayakkabım var.2 side vibram taban.ıslak zeminde yere yapisiyor resmen.gordugum en iyi taban.

Islak zeminde yere mi yapışıyor ? Güldürmeyin beni yahu , ıslak zeminde 2 ayskkabımda (merrell ve Adidas ) resmen buzda yürütme pozisyonuna sokuyorlar beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Kasım 2014; 9:16:41 >
  • Ben 2 yıldır kullanıyorum bu ayakkabıyı, kayıyor ıslak pürüzsüz yüzeyde; bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üstat bkm %20 dediğiniz nedir? kampanyayı göremedim de...
  • quote:

quote:

quote:

Islak zeminde yere mi yapışıyor ? Güldürme beni yahu , ıslak zeminde 2 ayskkabımda (merrell ve Adidas ) resmen buzda yürütme pozisyonuna sokuyorlar beni

dostum herşeyimi en kaliteli en markalıyı alırım.montunda en iyisini bilirim ayakkabınında en iyisini bilirim.butun ayakkabılarım solomon merrell montlarim jack wolfskin.ya sizin bilgilerinizde bi yanlışlık var yada benimkinde.daha başkada polomiğe girmiycem.sahte diyebilirim ozman urunleriz icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Islak zeminde yere mi yapışıyor ? Güldürme beni yahu , ıslak zeminde 2 ayskkabımda (merrell ve Adidas ) resmen buzda yürütme pozisyonuna sokuyorlar beni

dostum herşeyimi en kaliteli en markalıyı alırım.montunda en iyisini bilirim ayakkabınında en iyisini bilirim.butun ayakkabılarım solomon merrell montlarim jack wolfskin.ya sizin bilgilerinizde bi yanlışlık var yada benimkinde.daha başkada polomiğe girmiycem.sahte diyebilirim ozman urunleriz icin.

269tl ye aldığım ayakkabı nasıl sahte olacak , kaşeli garantili , yetkili satıcıdan . Vibram tabanın sorunu buymuş . Mağaza yetkilisi bize ıslak zeminde giyeceğinizi söyleseydiniz o ayakkabıyı size tavsiye etmezdik dedi , çünkü vibram taban kayar dedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Kasım 2014; 9:21:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Polemik yaratmak istemiyorum ama montun en iyisini alıyorum diyip jack wolfskin montum var dediğinizde en iyisini almamış olduğunuz belli oluyor. Outdoor işleriyle uğraşan herkes jack wolfskin in iki hatta üçüncü sınıf bir marka olduğunu söyler. Sadece hevesli şehirlilerin gözlerini boyayan bir marka.

Vibram ıslak-kuru zemin ayırmadan toprağa çok iyi biçimde yapışır. Şehirlerdeki asfalt,kaldırım taşı, mermer vs yüzeylerde de inanılmaz kayar. Rögar kapakları özellikle ölüm tuzağı olabilir, düşüp kafanızı kaldırıma falan vurabilirsiniz. Aksini yapan taban ya sahtedir ya da vibram değildir. Şehir içi vibram konforsuz olmanın yanında tehlikelidir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayakkabıyı ben de kullanıyorum. Tabanı kuruysa ıslak zeminle ilk temasta kayma yapıyor, taban ıslanınca sorun yok. Sıcak tutma konusunda normal botlardan çok daha iyi iş görüyor.

• Her outdoor ayakkabı konusunda "vibram taban ıslak zeminde kayıyor" muhabbeti yapmayın artık. abartanlar oluyor; yok kayınca röveşata atıyorum da, yok sokaktaki diğer insanların yüzüne tekme atıyorumda. tamam anladık kayıyor. kösele ayakkabıda kayıyor yıllardır giyiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Ayakkabıyı ben de kullanıyorum. Tabanı kuruysa ıslak zeminle ilk temasta kayma yapıyor, taban ıslanınca sorun yok. Sıcak tutma konusunda normal botlardan çok daha iyi iş görüyor.

vay be.dünyanın en kaliteli taban üreticilerinden vibram tabanı,her firmanın maliyeti arttırıyor deyip kullanamadığı elit ayakkabı serilerinde kullanılan vibram tabanıda kötüledik ya.:) bizim taşta toprakda yagmurda bişey var ozman.bende niye kaymiyor?
  • Numara kalmamış. Vibram kayıyor, bildiğim kadarıyla timberland botumda var ve yukarıdaki arkadaşın dediği kadar abartı kayıyor. Tamam.

• Maximum Kart'a 10tl maxipuan kampanyası ile de birleşir. 11 tl pepsi vs.. ile 138 TL ye gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_99935839/tm.htm
  • arkadaşlar ben 45 numara giyiyorum kahberengiyi almmak istiyorum.. Şimdi ben hiç bkm ile alışveriş yapmadım. Axess kartım var bu ayakkabı bana indirimlerle ne kadara gelecek şimdi? Birisi 2 dakikalığına hesaplarsa çok teşekkür ederim kendisine. Lise 1'de harley davidson bot almıştım onlar ayağıma vuruyor ayak bileklerim hep su topladı 2-3 gündür. Ama fazla da param yok 100-110 liraya gelebilirse alabilirim ancak

• Ben de almaya niyetlenip sepete attım ama dış yüzey domuz derisi olunca vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Ben de almaya niyetlenip sepete attım ama dış yüzey domuz derisi olunca vazgeçtim.

niye caiz değil mi
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Evet değil sizin için önemliyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.