Şimdi Ara

YDSSHOP Sepette %20 İndirim [Gore-tex]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YDS, fırsat ürünlerinde sepette %20 indirim yapıyor. İndirim 31 Aralık 2019'a kadar geçerliymiş.
    YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    https://www.ydsshop.com/firsat

Mesela Gore-tex ayakkabı 311 TL.
    22-ROYAL MAIL GTX, AC11001112WD
    https://www.ydsshop.com/22-royal-mail-gtx-haki-36

• Motorsiklette bir kışlık kısa botunu 2 seneden fazla süredir dışarıda da başka bir modelini kullanıyorum.

Gore-Tex, YKK fermuar, Vibram taban gibi şeyler arıyorsanız (Columbia, Salamon vb outdoor markalarda da kullanılır) en hesaplı modeller bu markada.

Columbia ve Merell de yıllarca kullandım. Tabiki kaliteli markalar.

Ancak YDS'nin ürünlerinin muadil markaların fiyatlarının yarısına geldiğini düşünürseniz bir şans vermeye değer. Aynı zamanda da bir Türk markasını desteklemiş olursunuz.
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Hocam, artık tadı kaçtı sanki.

• aşağı yukarı aynı. bu daha sağlamdır üstelik. demem o ki ne iğrenç bir tasarımdır o öyle.

• Motorsiklette bir kışlık kısa botunu 2 seneden fazla süredir dışarıda da başka bir modelini kullanıyorum.

Gore-Tex, YKK fermuar, Vibram taban gibi şeyler arıyorsanız (Columbia, Salamon vb outdoor markalarda da kullanılır) en hesaplı modeller bu markada.

Columbia ve Merell de yıllarca kullandım. Tabiki kaliteli markalar.

Ancak YDS'nin ürünlerinin muadil markaların fiyatlarının yarısına geldiğini düşünürseniz bir şans vermeye değer. Aynı zamanda da bir Türk markasını desteklemiş olursunuz.
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi, ama bu fiyata Gore-tex ayakkabı bulabileceğinizi sanmıyorum. Hem tasarımı güzel olsun hem işlevsel olsun deyince de fiyatlar artıyor haliyle ki bana kötü de gelmedi tasarımı.
  • Adam yds için dükkanın hayırlı olsun demiş

Keşke brocum keşke sadece TSK için yılda 500 bin çift garotex 300 bin çift yazlık bot üreten firmadan bahsediyorsun günlük satışlarına girmiyorum bile 😅

Keşke '' dükkan '' bahsettiğin gibi forumdan birimizin olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 27 Aralık 2019; 3:13:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalahari çöl botunu yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Canavar gibi. Poları da keza öyle. İhtiyacım olan ürünler için indirim bekliyordum. 300 TL'lik sepete 8.5 TL kargo ücreti çıkarması hoş olmadı ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi motor için yabana çıkmak için felan alınırda onun dışında çok tipsiz ayakkabı bildiğin fabrikalardaki işçi ayakkabılarından
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    E tabi zevk meselesi. 11.11 haftasında Salomon, Puma, Adidas'ın filan goretex ayakkabıları yurtdışından filan çok daha ucuza satılmıştı. Misal 200 liraya pumanın, 300 liraya salomon'un çok güzel modelleri vardı. Acil ihtiyaç yoksa yine kampanya beklenebilir. Sportsdirectte kargo ücretsiz vardı belki devam ediyordur oraya da bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDS'den daha önce birçok şey aldım ve hiç pişman olmadım.

Epeydir polar bakıyordum, Columbia/TNF vs. 400-500 liradan satıyorken kampanyayla 120 liraya geliyor YDS'ninki ve eminim onlardan aşağı kalır yanı yoktur.

Paracord bileklik ve yün çorap da alacağım. Ücretsiz kargo için 590 lira şartı koşması dışında bir sorun yok benim tarafımda.
  • ben genelde Medium giyiyorum.Polar yelek bedeni konusunda alıp tecrübe eden var mı ?

Yani Medium giyen medium mu alsın?

• epeydir fiyatı aynı düşüş olmamış

• seboist322 S kullanıcısına yanıt
    %20 sepette düşüyor polar ve combatları takip ediyordum 4 5 aydır düşüş var markasız ürünlerle aynı fiyata düşmüş ihtiyacı olana alınır

• Kampanyadan önce zaten liste fiyatı 749, indirimli fiyatı 499du, yeni kampanya ile liste fiyatı 929, indirimli fiyatı 503 olmuş.
  • Attp 1098 i giyiyorum yillardir.firsat kampanya yok suan onda mesela.ama harbi firma malinin da arkasinda..simdi salak solomon ile ugrasicam thhde bileydim yds alirdim ekstradan

• Tipsiz olduğu için indirim yapmış zaten adamlar. Hem tutulan model olsun hem indirim olsun yok malesef öyle dünya

• Fiyatların b*kunu çıkarmış YDS tamam ürünleri kaliteli ama her baktığımda fiyatları artıyor.

• Yds parasını hakketmeyen yerli bir marka.Yerli dediğimiz marka ithal botlarla yarışıyor fiyat konusunda.Askeri botları kimse övmesin askerde o botu giyenler bilir ayaklarımın anasını ağlatan botlar.Yds ve yeşil kundurankn ürettiği botlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.