Şimdi Ara

YDSSHOP Sepette %20 İndirim [Gore-tex] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar da aynı cat harley gibi. Yerli üretim olduğu halde yabancılarla yarışıyor. Yerli oto da yabancılarla yarışır mı acep aklıma geliverdi!
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Aslında sitede Gore-tex olup da Vibram tabanı olmayan tek ayakkabı bu. Diğer ayakkabılar ya Gore-tex değil ya da Vibram tabanlılar. Vibram taban da şehir içinde sıkıntılı.
  • zamanında 170 liraya attp 1098 harrier almıştım, günlük kullanmama rağmen 1 yılın sonunda tabanı çatlamıştı, şimdi bakıyorum en az 400 tl olmuş her yerde, yabancı markalarla yarışıyor fiyatı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • askerde verdikleri yakupoğlu postallarla sattıkları yds postalları karşılaştırmayın bana kalırsa, ankara'da havalimanı yolunda fabrika satış mağazası var. bi' gidip denemenizi öneririm. iki senedir swift postalınını kullanıyorum, benim bakımsızlığımdan ötürü deri çatlaması dışında bana mısın demiyor. ha bide yakupoğlu nun msb için ürettiği goretexli bir postalım var, tabanı tahtadan 2 dakika önce çıkmış, tabanı yağda paten yapıyor vs. velhasılkelam bu iki ürün birbirine denk değil. ne kadar ekmek o kadar köfte yani. msb ihalesine x liraya girip milyonlarca postal üretiyor adamlar. msb nin her askere 700 küsür lira ayırmasını beklemiyorsunuz sanırım

düzeltme: bir kol boyu zam yapmışlar ürünlerine biraz üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 28 Aralık 2019; 12:25:9 >
  • Görseldeki ürünlere de indirim yapaydı keşke
    sürekli bakıyorum ürünlerinden satın aldım ama indirimin saçma olduğunu düşünüyorum.
    Numarası, bedeni olmayan, satışı az olan ürünlerde indirim yapıyor son dönemde

150 tl’lik polarını tavsiye ederim pek kalın değil ama güzel bilginiz olsun bu arada

YDSSHOP Sepette %20 İndirim [Gore-tex]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardımmerkezi -- 28 Aralık 2019; 13:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımmerkezi Y kullanıcısına yanıt
    Görseldeki botun siyahını kullanıyorum rahat bir bot ama hava 0'ın altına indiğinde ince çorap kurtarmıyor kalın çorap giymelisiniz, YDS'nin kış için yalıtımlı modelleri de var onların iç astarları daha kalın.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgi için en son almaya niyetlendim 499 liraydı bir hafta falan önce 569’a çıkınca vazgeçtim alttaki botu aldım Decatlon dan 269’a

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Yds verdiğin paranın son kuruşuna kadar hakediyor bence 580 e almıştım gecen sene bu sene 680 olmuş ama muadilleri lowa vs hertürlü şartta zorladım bana mısın demedi.askerde verdikleri ile karşılaştırmayın.

• bune la aylık maaşımın yarısından fazla
  • Tavsiye etmem. Askerde 180 gün aralıksız giydim. Ayakkabı rahat, ama neye göre kime göre. Aşırı ağır, 2 saatten sonrası zulüm. Gore tex falan hikaye, ayak terliyor frlakrt.

Üşütmüyor, yani kısmen. Ama aşırı terliyor ne anlamı var o zaman

• milesbroke kullanıcısına yanıt
    Vibram ne olaki?

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Outdoor yürüyüşlerde darbe hissiyatını azaltıyor. Motorsiklet botumda vibram vardı yine yds nin. Ciddi manada titreşime etkisi vardı. Ama şehir içi kullanımda sakat. En ufak su birikintisinde kayıyor. Sakat kalma durumu yüksek

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Vibram bir taban üreticisi, farklı seviye sertlikleri var diye biliyorum ama Vibram diye aldıklarımız hep sert oluyor, bu dağda bayırda dayanıklılık katıp ayakkabının parçalanmasını önlese de şehir kullanımında ıslak zeminlerde aşırı kayıyor ve esnekliği düşük olduğu için günlük kullanımda ayak için çok da sağlıklı değil diye biliyorum.
  • The north face hedgehog gtx modelini kullanıyorum iki yıldır İstanbul'da. Vibram taban o da.

Kampta da kullandım, aşırı yağmur yağan (dün, bugün ve daha önceleri) günlerde de hiç kayma olmadı.

Genelde hızlı yürürüm bazen mermer zemini son anda fark ettiğim oldu ve aha düşeceğim diyordum ama kaymadım düşmedim.

Vibram'ın hangi çeşidi bendeki, YDS hangi çeşidini kullanıyor bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.