Şimdi Ara

Mersin antalya yolu son durum nedir? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
9
Favori
108.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_By

izlemeyen varsa izlesin diye alıntı

• ben de kararsızım ,konya yolundan mı yoksa mersin yolundan mı gitsem
    en son 2013 de mersin antalya yolunu kullandım,çok virajlıydı pişman olmuştum, acaba o günden beri düzelmiş midir
  • takıp
  • herkese ıyı geceler aarklar forumu bıraz karıstır dım sanırım ben 22.7.2015 de anamur dan alanyaya gıdıcem tek olsam sorun yok asarım daglarıda cocuklar var yanımda tavsıye edermısınız ama sunu dıyeyım sılıfke yolunu anlatmayın o gerıde kaldı anamur -alanya arası nasıl
  • yaklaşık iki haftadır mersin alanya gidip geliyorum. Zaten toplamda 4 defa tek şeritli yol çıkıyor. Bunların 3ü kısa. Sadece Gazipaşaya kadar 50 km uzun ve yorucu tek şeritli bir yol var. Aslında yol çok zevkli ancak özellikle kamyonun arkasındaki arabanın şoforu acemiyse o sizi biraz gerebiliyor. Bir de yol üzerinde 4 kmlik mucurlu ve taşlı bir yol var. Orada özellikle virajlarda dikkat edin. Onun dışında dikkatli ve sabırlı olduğunuz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • son durum nedır?
  • up
  • Geçtiğimiz cumartesi bu yolu kullandım. Beklediğim kadar zorlu çıkmadı. Belek'ten Mezitli'ye hiç mola vermeden 6 saatte geldim. Manavgata kadar trafik baya yoğundu, tatil sezonu olduğu için normal heralde. Alanya'dan sonra trafik baya tenhalaştı. Gazipaşa-Anamur arası bahsedildiği gibi sıkıntılı biraz; yol yapısı itibariyle sollama yapmanıza pek izin vermiyor, 2 kere kamyon arkasında kaldım güç-bela sollayabildim. Anamur'dan sonrası baya iyi olmuş görmeyeli, yolu baya genişletmişler.
    Hayatımda ilk defa bu yolu kullandım, bundan sonra da kullanırım heralde. Konya Yolu'na kıyasla birazcık daha dikkat istiyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Geçtiğimiz cumartesi bu yolu kullandım. Beklediğim kadar zorlu çıkmadı. Belek'ten Mezitli'ye hiç mola vermeden 6 saatte geldim. Manavgata kadar trafik baya yoğundu, tatil sezonu olduğu için normal heralde. Alanya'dan sonra trafik baya tenhalaştı. Gazipaşa-Anamur arası bahsedildiği gibi sıkıntılı biraz; yol yapısı itibariyle sollama yapmanıza pek izin vermiyor, 2 kere kamyon arkasında kaldım güç-bela sollayabildim. Anamur'dan sonrası baya iyi olmuş görmeyeli, yolu baya genişletmişler.
    Hayatımda ilk defa bu yolu kullandım, bundan sonra da kullanırım heralde. Konya Yolu'na kıyasla birazcık daha dikkat istiyor sadece.

süre çok iyi bir süre. eski yolla (bölünmüş yol olmadan) antalya-anamur arası veya anamur-mersin arası 5 saat sürüyordu zaten.

• Geçen hafta mersin-antalya arası konya üzerinden gittim. Mesin-Konya arası yolun nasıl bittiğini anlamadım ama Konya-Antalya arası hiç bölünmüş yol yok malesef. Ama yol kalabalık değildi. 12 saatte Elmalıya gittik. 1 saatlik molayla birlikte. (Antalya Elmalı arası yaklaşık 100 km)
  • Mersin Anamur arası 3 saat Anamur Antalya arası 3-4 saat civarı sürüyor Anamur Gazipaşa arası biraz sıkıntılı ama çoğu yolu genişlettiler mersin Anamur arası ise daha iyi Bozyazı Aydıncık arası virajlı diğer yollar duble önceki yıllara göre bayaa gelişme oldu bu yolda

• gittim geldim.. Anamur Gazipaşa arası duruyor ama buradan giderken Anamur'a 10-15 km kala tünellerden 2 si açılmış ve o ara hızlı en CAF CAF lu yerlerdi:))) Anamur'a girerken toki var ya o yol da duble olmuş yukarda askeriyeden Aşağıya doğru inerken hızlı geçiliyor yani:))) ben alanyadan 3:15 dk da Silifke ye vardım:)))) Anamur'dan sonra zaten güzel sadece Aydıncık ta az bir yer tek hala duble olmamış orada 3-5 dk Sürüyor
  • Konfor ve sakinlik istiyorsanız konya yolu tercih etmelisiniz.
    Sahil yolu özellikle konfor ve sakin bir yolculuk isteyenler için ilk tercih sebebi değil.Biraz daha zamana ihtiyaç var.

• Or_By O kullanıcısına yanıt
    Hocam, wowturkeyde yazan da mı sizsiniz? Arada sırada wowturkeyden takip ediyorum. Dikkatimi çekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok eskıye göre güzel kısalmıs
  • Hayırlı olsun, 2. tünel tam olarak hangi mevkide açıldı.
  • 1 2 3 hemen hemen hepsi aynı yerde yaklaşık 15 kilometre batıda

• Perşembe günü Antalya-KahramanMaraş yapmayı planlıyoruz ailemle beraber. Totalde 800 Km yol. Güncel son durumu verebilecek bir arkadaş varmı. En çok korktuğum ziftli yollar aracım beyaz renk, Virajlı yolları ben 2008 senesinde gördüm heralde şimdiki düzeltilmiş halini görsem bana bayağı ütopik gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.