Şimdi Ara

Mersin antalya yolu son durum nedir? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
9
Favori
108.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaistEmre

Yaklaşık 20 yıldır her yaz ankara-konya-karaman-mut-gülnar-aydıncık-tekmen-bozyazı istikametini kullanıyoruz.Fotoğrafları,videoları gördükçe çocukluk anılarım geliyor aklıma.Bu yol nedense bana hiç korkutucu gelmiyor aksine çok mutlu oluyorum bu yolu kullanıp yazlığıma giderken.Geçen sene giderken çalışmalar devam ediyordu.İnşallah eski yol yine kullanıma açık olur

Aynı kafadanız..

İnşallah eski yol aktif olarak kalır da sürüş keyfinin yapılacağı son yollardan biri olarak kalır..
  • vay be ,15 sene gittik geldik,o yolun eski zevki kalmamış ormanı izleye izleye giderdik hey gidi
  • quote:

Yaklaşık 20 yıldır her yaz ankara-konya-karaman-mut-gülnar-aydıncık-tekmen-bozyazı istikametini kullanıyoruz.Fotoğrafları,videoları gördükçe çocukluk anılarım geliyor aklıma.Bu yol nedense bana hiç korkutucu gelmiyor aksine çok mutlu oluyorum bu yolu kullanıp yazlığıma giderken.Geçen sene giderken çalışmalar devam ediyordu.İnşallah eski yol yine kullanıma açık olur

bozyazıda hangi yazlıktasınız benimde çocuklugum orda geçti yazları
  • Aslında bozyazıya 3-4km uzaklıktayız.Eski vivanco otelini hatırlarsanız oraya çok yakınız.Eskiden daha güzeldi artık arabayı park edecek yer bulamıyorum.Buralara çok insan gelsin istemiyorum
  • eski yol aceleniz yok ise yanında sürüş deneyimi ve keyfi ile güzeldir.

ama viraj sevmem acemiyim bulanırım başım döner vs. düz olsun basayım diyen kesime hitap etmiyor.
  • tünellerden bir tanesi daha tamamlandı diye duydum ama o yolu aralık 2014 ün başında kullanmıştım.. tünel ve yol inşaatları vardı tüneller yolu bayağı kısaltacak inş. tamamlandığında aralık 2014 tarihinde bana 1-2 yer sakat gelmişti o kadar... geri kalan yerler düzgündü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

tünellerden bir tanesi daha tamamlandı diye duydum ama o yolu aralık 2014 ün başında kullanmıştım.. tünel ve yol inşaatları vardı tüneller yolu bayağı kısaltacak inş. tamamlandığında aralık 2014 tarihinde bana 1-2 yer sakat gelmişti o kadar... geri kalan yerler düzgündü...

Yukardaki videoyu izlerseniz 2 tunelide gorebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay gittim tüneller daha faaliyete geçmemişti. Sadece birisi açıktı, onu da nedense tek şeride düşürmüşlerdi. O yolu bilmeyene veya acemi olanlara gece sürüşü tavsiye etmiyorum. Sıkıntılı bir yol ama manzarası güzel, deneyimi de iyiydi gerçekten. Mersin Antalya yolunun 3/1'lik kısmı sıkıntılı sadece. Geri kalan yolu düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

tünellerden bir tanesi daha tamamlandı diye duydum ama o yolu aralık 2014 ün başında kullanmıştım.. tünel ve yol inşaatları vardı tüneller yolu bayağı kısaltacak inş. tamamlandığında aralık 2014 tarihinde bana 1-2 yer sakat gelmişti o kadar... geri kalan yerler düzgündü...

Yukardaki videoyu izlerseniz 2 tunelide gorebilirsiniz

• quote:

Aslında bozyazıya 3-4km uzaklıktayız.Eski vivanco otelini hatırlarsanız oraya çok yakınız.Eskiden daha güzeldi artık arabayı park edecek yer bulamıyorum.Buralara çok insan gelsin istemiyorum

evet biliyorum,toslak koyunun orası,mamure otelinin orada bizim yazlık,ama artık herkes dağıldı toplaşıp gidemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 16 Haziran 2015; 17:50:19 >
  • Mamure otelinin yakınlarında deniz restaurant var.Özellikle pide ve lahmacunları muhteşem diyebilirim.Yol üstünden geçerken mola verip yemek yenilebilir bir yerdir tavsiye ederim.
  • RaistEmre R kullanıcısına yanıt
    Pazar günü bozyazıya gelirken, karayar tünelinin kalıcı tahkimat işi yapılıyordu. Açılması yakın galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videodaki motorun 13 dkda gittiği yyolu 30 dkda zor gidiyorduk. ben gitmeyeli ciddi ilerleme olmuş.

en zor ger Mersin-Antalya sınırında. o derenin üstüne viyadük ve 2 tünel yapacaklar galiba. en uzun sürecek olan yer orası. Nurdagı gibi bir yer olur.
  • 4 sene üniversite eğitimim boyunca Hatay'dan Antalya'ya giderken yolculuk ettiğim, oldukça enterasan yol...

Yalnız 2 il arasında değil, Akdeniz kıyı hattı boyunca kıvrıla kıvrıla gidiyorsunuz...

Mideniz doluysa kusuyor ve yolculuğun ardından 2 - 3 gün zor kendinize geliyorsunuz. Alıştıktan sonra diğer yolculuklar okul gezisi gibi geliyor

Eski halini sevenler üzülebilir ama gerçekten yenilenmeye ihtiyacı var

• Temmuz ayı sonunda Mersinden Antalyaya gideceğim. Yolların son durumu hakkında bilgi alabilirmiyim. Gündüz yolculuğu yapacağım Konya üzerindenmi gideyim yoksa mesin antalya yolu düzeldi oradan mı git dersiniz..
  • cemukemwell C kullanıcısına yanıt
    Mersin antalya yolunu kullanın. Büyük ölçüde düzeldi.

• Teşekkür ederim. Çok profesyonel bir sürücü değilim o yüzden sordum yollarda tehlikeliymiş duyduğum kadarıyla. Ama büyük ölçüde düzeldi diyorsanız o yolu kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemukemwell

Teşekkür ederim. Çok profesyonel bir sürücü değilim o yüzden sordum yollarda tehlikeliymiş duyduğum kadarıyla. Ama büyük ölçüde düzeldi diyorsanız o yolu kullanırım.

Eğer yeterince Sürüş deneyiminiz yoksa bu yolu asla tavsiye Etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 27 Haziran 2015; 12:19:46 >
  • kıyı güzel manzaralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassey

quote:

Orijinalden alıntı: cemukemwell

Teşekkür ederim. Çok profesyonel bir sürücü değilim o yüzden sordum yollarda tehlikeliymiş duyduğum kadarıyla. Ama büyük ölçüde düzeldi diyorsanız o yolu kullanırım.

Eğer yeterince Sürüş deneyiminiz yoksa bu yolu asla tavsiye Etmem.

ekiden olsa bende tavsiye etmezdim ama %60 ı düzeldi zaten bence gidilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.