Şimdi Ara

Mersin antalya yolu son durum nedir? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
9
Favori
108.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yıl antalya mersin sahil yolu kullandım. inanın virajlardan daha çok zırt pırt konan kırmızı ışıklarda beklemek sıktı beni. hangi akla hizmet o kadar ışık olur ve kırmızı ışık süresi ana yol için bu kadar uzun olur anlamak mümkün degil. neredeyse her köy yolu dönüşe ışık konmuş, 60-75 saniye bekliyorsun ve genelde 1-2 araba ya geçiyor ya geçmiyor sen de öyle bekliyorsun.

yola gelirsek genelde duble yol fakat 2 uzun virajlı daglık bölüm kalmış toplamda 100 km falan olması lazım. oralarda da ciddi yogunluk olmadığı için sıkıntı yaşamadım. çok kamyon vs olsa zor olurdu. manzara da müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Aydıncık Bozyazı arası ve Anamur Gazipaşa arasında yaklaşık 16kmlik yol kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anamur Gazipaşa arasında mellec viyadüğü ile gazipaşa arasında yaklaşık 16km eski yol kaldı ihale ve çalışmaları devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sıkıcı konya yolundan kurtulduk şükür

• Şimdi 3 çocukla bu yola gireyim mi,girmeyeyim mi?

Geçen yıl girmedim ama bu yıl girmeye niyetim var...

Mersinden alanyaya bu yolu kullanarak max kaç saatte gideriz...

• berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Ben salı akşamı erdemli tömükden kemere gideceğim.475 km.Geçen sene dinlene dinlene 7 saat de gittim.

Alanya için 2 saat çıkarın.Bende de 13 ve 11 yaşlarında 2 çocuk var.

• Son durum.

Cuma günü geçtim. 2 gün önce. Arabada bi çocuk.

Gazipaşa'ya kadar gisen yolun büyük çoğunluğu hallolmuş. Gazipaşa-aydıncık arası biraz virajlı kalmış. Bir de aydıncık mevkinde 10-15km lik viraj var. Orda da tünel çalışması devam ediyor. Toplamda 4-5 tane tünel geçerek ve 60-70km'lik virajlı yol ile kurtuluyorsunuz. Geçen sene 1-2 tünel vardı. Şimdi hepsi açılmış. Dönüş yolunda sadece 1 tünel halen kapalıydı. Orası da 15dk felan alıyor virajlı yolda. Fazla değil yani.

Ben 11'de çıktım Antalya'dan, tam ş.içinden evden. 6-7 arasında, mola vererek mersin'e geldim,çeşmeli'ye. Zaten hem Antalya içinde, hem de Mersin-Silifke arasındaki trafik malum. Kameralar da var. O yüzden çoğu zaman burada geçti. Molalarımız da yemek ve ihtiyaç molası dahildi.

Bence hiç düşünmeyin. Girin o yola. En azından geçen yıl ki kadar zor ve yorucu olmuyor.

• Bende agustos bayram üstü 17sinde filan Antalyadan Hataya yola cikmayi düsünüyorum. Anladigim kadariyla bir sahil yolundan birde Karaman Eregli tarafindan gidebiliyorum. Karaman güzergahi iyi ve duble yol diye anladim. Kötü olan yol Sahil yolu fakat o yol hem seyirlik hem tehlikeli. Dogrumu buraya kadar arkadaslar? Fakat son yazilanlara bakilirsa sahil yolu epey iyilesmis. Bana bir güzergah tavsiyesi verebilirmisiniz. Acelem yok geze geze biyerleri görüp konaklayarak yolculuk yapicam. Ben ve Hanim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: kirve1988

Bende agustos bayram üstü 17sinde filan Antalyadan Hataya yola cikmayi düsünüyorum. Anladigim kadariyla bir sahil yolundan birde Karaman Eregli tarafindan gidebiliyorum. Karaman güzergahi iyi ve duble yol diye anladim. Kötü olan yol Sahil yolu fakat o yol hem seyirlik hem tehlikeli. Dogrumu buraya kadar arkadaslar? Fakat son yazilanlara bakilirsa sahil yolu epey iyilesmis. Bana bir güzergah tavsiyesi verebilirmisiniz. Acelem yok geze geze biyerleri görüp konaklayarak yolculuk yapicam. Ben ve Hanim sadece
    Geze geze gidecekseniz tek geçerim sahil yolunu. Anamur tarafında, girin güzel bir mekana. Hem muz alın, hem bi kahve için. Seyir zevki yüksek, maceralı bir yol. Zaten yavaş yavaş rahatlıkla geçersiniz. Millet 50-60km zaten geçemiyor.

• Mersın -Antalya merkez kıyıdan kaç saatte geldınız tahmını?
  • Geçen sene Malatya dan Aydıncık a gittim viraja kalan yollar hep geceydi dönerken fark ettik nerelerden gelmişiz diye :)

Haftaya yine gideceğim fakat kafam karıştı birden fazla yol mu var Aydıncık tarafına? Navigasyona yazıp gelmiştik biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Mersın -Antalya merkez kıyıdan kaç saatte geldınız tahmını?
    Tam 11'de antalya evden çıktım. Trafik malum. Nerden baksanız 1.5-2 saatte alanyaya gittik.

Saat 7:00 gibi mersin erdemli çeşmeli tarafındaydık.

Alanya da mola da verdik.

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    aydıncı için de 2 yol var. ancak mersin üstünden ise aynı yoldur. konya üstünden gelirseniz iş değişir. bu konu antalyaya kadar güzergah için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abeetox

Tam 11'de antalya evden çıktım. Trafik malum. Nerden baksanız 1.5-2 saatte alanyaya gittik.

Saat 7:00 gibi mersin erdemli çeşmeli tarafındaydık.

Alanya da mola da verdik.

Alıntıları Göster
    ben geçen sene sabah 09:45 gibi lara da evden çıktım konya üstü 16:45 gibi iskenderundaydım.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman benim güzergah tek zaten teşekkürler..
  • Arkadaslar salda gölüne gitmeyi düsünüyorum. Ordan burdur merkeze gecicem. Sizce konya üzerimi yoksa antalya üzeri mi hataya gecmek mantikli? Hangi güzergahin yollari daha güzel?

• arkadaşlar son durumda Adana’dan sonra Alanya’ya Mersin üzerimden gidilir mi¿ 2 çocuk var.. yoksa hiç riske atmadan Konya üzerinden mi gidelim.. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

arkadaşlar son durumda Adana’dan sonra Alanya’ya Mersin üzerimden gidilir mi¿ 2 çocuk var.. yoksa hiç riske atmadan Konya üzerinden mi gidelim.. teşekkürler..
    konyaya gerek yok manavgattan bir saat de geri döncen kıyı daha mantıklı
  • Sa

Mardin - fethiye yapıcam

Adanadan sonra mersine mi dönsem mersin antalya yolu son durum nedir

Yada adana konya tarafından mı gitsem

• totalde en az 70 KM lik viraj var bebek varsa sıkıntı olur benden söylemesi arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.