MERSİN de HD/UHD OTEL tavsiyesi
-
-
Merhaba konuya cevabım yok ancak aynı arayış benim içinde geçerli konuyu güncel tutalım. Mersin merkez ya da ilçeleri için her şey dahil aile ile gidilecek bir otel tavsiyesi verecek olursa süper olur.
Normalde ben direk uygulama üzerinden alacaktım ama bazı yorumlar da Suriyelilerin çok olduğu yazılmış açıkcası o konu biraz rahatsız etti. İyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuammA_
Merhaba konuya cevabım yok ancak aynı arayış benim içinde geçerli konuyu güncel tutalım. Mersin merkez ya da ilçeleri için her şey dahil aile ile gidilecek bir otel tavsiyesi verecek olursa süper olur.
Normalde ben direk uygulama üzerinden alacaktım ama bazı yorumlar da Suriyelilerin çok olduğu yazılmış açıkcası o konu biraz rahatsız etti. İyi günlerHocam sanırım tek alternatif Altın Orfoz Otel
-
konuyu hortlatacağım ama merak eden olur diye yazayım: gülnarda ulu resort hotel var, geçen sene orada kalmıştım üç gün, çok geniş havuzları aquaparkları olan bir otel. sahipleri doğulu olduğu için et, kebap ve mezelere özenmişlerdi. bir de yakınlarda gilindire mağarası, yanışlı sahil mağarası, aydıncık/soğuksu havuzu gibi güzel görülmesi gereken yerler de var. soğuksuya geçen sene yangınlardan önce gitmiştim, yangından sonra fotoğrafları görünce çok üzüldüm.
-
Hocam 5 gecesi 15 bin tl o kadar olsun kebap. :)
-
ben gittiğimde diğer otellere göre çok uygundu yaa, neredeyse yarısıydı. şimdi antalyadaki otellerle aynı fiyata gelmiş :(
-
Mersinde normal bir otel oda kahvaltı bile 6.5k olmuş cılkı çıkmış.
-
Mersin resmen Paris olmuş arkadaş. Mersinde otele fln gidilmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X