Şimdi Ara

MERSİN'DE TECAVÜZE UĞRAYAN 12 YAŞINDAKİ KIZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
24.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
434 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be. 11 yaşındaki çocuk tecavüze uğruyor. adamlar imamı ödüllendiriyor. üstelik burda da imamı savunan davarlar var. inşallah bir gün başınıza gelir. o zaman anlarsınız bu çocuğun halini..
  • Beyefendi zaten imamlar daha ortaokul senelerinden akademik olarak geri kalmış lise yıllarında sınav puanlarının yarısını bile elde etmeden mesleğine başlamış akademik yönden zayıf kimseler. Bu zayıflıkları gerek çevrelerine gerekse kendi yaşantılarının kalitesine akli melekelerinin işlememesine hep etken. Ben bir imam yaptı diye Küçümsemem bir doktor yapsa küçükser aşağılarım imamlar Müslümanların temsilcisi veya örnek kişisi değildir niye bu kadar alındınız hayatlarını kurtarmaya çalışan işçiler işte onların yoluda devletin bu kurumundan geçiyor.

Esasen müslümanken işinin ehli tanıdığım imamlar elimin parmaklarını geçmiyor. O konumun bir ağırlığı var ama hiçbirisine yakışmıyor ezilmiş gitmişler kokuşmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki anladim. her ne kadar katilmasamda, sizin düşünceniz bisey diyemem. zaten böyle bir konu altinda onu tartismak etik olmaz.

ben bazı insanlar sirf dine nefretinden dinin aleyhine olacak seyleri dine bagladigi gibi sende böyle bir tutumdasin zannetim. ben de muslumanim ve takdir edersin ki zan altinda kalmak istemem. neyse ki yanlış anlamışım. kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF1B88FA0 -- 24 Mart 2019; 19:26:32 >
  • Türkiye Cumhuriyetinde dava kazanma nasıl olur?

Bir olay cereyan eder;

O olayı mutlaka görmüş iki kişi bulunması lazımdır. Onlar da anca sana şahit olmayı kabul ederlerse işine yarar!

Eğer şahidin tam manasıyla olaya tanık ise iyi, gelmezse yada salonda kem küm edip olaya tam vakıf olmadığı imajını verirse yine sıçtın. Şahit mahkeme salonunda çok kesin hatlarıyla

doğruyu ifade edemezse o dava hep sulanır! Hakim de içinden beyanlar arasında yine gri bölgeler bulunduğu çıkarımına vardığı için kıl olur. Kimi zaman suçsuz adam da hakimin sert çıkışlarına maruz kalır.

Müracat edenin iddiasını destekleyecek materyal lazım olur fakat sadece olayı net kanıtlayacak şekilde çok net görüntü, organik doku örneği, imzalı belge vs lazımdır ki bunlar da çoğunlukla gerçekliğinden

şüphe duyulan şeylerdir. Kim neye imza atmış, kim kime ne almış, ne söylemiş, ne vermiş kanıtlar fabrikasyon bile çıkma ihtimali vardır çünkü. Hakim buradan da taraflara güvenemez.

İşte şikayetinizi çok mükemmel şekilde şahit ve apaçık delil ile kanıtlayabilirseniz iyi, bunun dışında dava kazanmanızın imkanı yoktur yada hak ettiğiniz adaleti elde etmenizin. Bu ülkede

hırsızlık yapıp, adam öldürüp, tecavüz eden bir sürü insan yalan söyleyerek yırtmaya çalışmaktadır. İş adliye koridoruna gelince herkes alim kesilir. Adliyede sıra bekleyen her şerefsiz adeta adalet timsali bir

adam gibi hareket eder siz de mağdur olsanız bile duruşma salonunun önünde o şerefsiz beş metre ötenizde içeri girmeyi beklerken içinizde birşeylerin doğru gitmeyeceğine dair bir sancı vardır.

Meslekte yıllarını dolduran hakim savcı vs bu insanlar da yaptıkları işten bıkmıştır. Kime inanacaklarını bilememektedir ve bir iki duruşma sonunda söylene söylene

bu bahsettiğim iki üç adımlık yolu takip edip davaları sonuca bağlamakta, kimini de reddetmektedir. Türkiye'de adalet budur, başka yerlerde çok mu iyi o da tartışılır.

Müge Anlı izlediyseniz dediklerimi iyi anlarsınız, onlarca oturumda taraflar arasında verilen beyanlar karşısında sürekli bir emin olamama vardır, söylenmeyen ufak çirkinlikler, bahsi açılmayan ve meydana gelmiş suç ile

yakından bağı olmayan saklı tutulan bir sürü şey..

Ekliyim,

Ben bilir kişi değilim, hukuk eğitimim yok ama yolum bir kaç kere mahkemeye düşmüştür. İş ve işçi mahkemeleri dışında bir bireyin hakkını alması neredeyse loto gibi.

Hele savcılıklar sadece bireyin içini biraz ferahlatan limonata gibidir. Ortada bir suç varsa da ilgili birimleri ilk şikayette olayı daha da derinlemesine araştırmaya yönlendirmiyorlar.

Kimine yetkisizlik, kimine takipsizlik verip şikayeti kovuşturmaya gerek yoktur yazıp sonlandırıyorlar! Senin o noktadan sonra hangi mahkemeye yönelmen gerektiğini bile söylemiyorlar. Anca şikayete itiraz edersen sanırım

gördükleri aynı beş milyonunca vaka olduğun için içinden söylene söylene yönlendirdikleri de oluyordur..

Bu anlattıklarımın onlarca yüzlerce katını gören bilen Hukuk alanında ihtisas sahibi yada adliye çalışanları eminim beni doğrulayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Mart 2019; 21:12:38 >

• Yanlış yapmış Halbuki dininize uygun bir şekilde başlık parasını vererek nikah kıyıp istediği kadar yapabilird. Nasıl olsa kurana göre yaşı da uygun. Hatta bir kaş yaşıtını daha katabilirdi eşantiyon falan.
  • Böyle esef verici olaylar giderek arttı ve artıyor mâlesef. Kimin döneminde oldu bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zihniyeti ........

Bu zihniyete sessiz kalanı ......

Bunlar gibi düşüneni .......

Bunları savunanları .......

Argo yasak sanırım noktalı yerleri sizde benim gibi içinizden rahatça doldurun

Bunu yapan da savunanda münafık dinci ( dini pazarlayan ) yaşayan değil dindarlara sözüm yok Allah belalarını versin
    Kimse yaşattığını yaşatmadan can vermez derler inşallah aynısını yaşarlar

• macsimust kullanıcısına yanıt
    Hangi dine mensıpsun ?
    Kuranda dediklerinle alakalı 1 tek ayet yok
    Kuranı okumadan kulaktan duymayla yol alma arkadaşım

• Devrim1111 D kullanıcısına yanıt
    Kuran a gerek yok. Diyanet söylüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyiki sus payı vermemişler . yoksa parayı aldılar demekki zevk için yaptılar rezilliğini ortaya atılabilirdi .
  • 12 yaş ya kardeşim 12 ..... insanın öz kardeşi olunca sinirinden aklını yememesi normal değil ... ya bir değil iki değil son zamanlarda iyice suç potansiyeli arttı yaptırım da gelmeyince bir tarafta haksızlığa uğrayanlar bir yanda korunanlar .. hangi ülkede 12 yaşında sübyan bir çocuğa yapılan böylesi terbiyesizlik cezasız kalabilir soruyorum sadece
  • Yalan dolan olan ezan ıslıklandı olayı kadar bile gündem olmadı değil mi bu iğrenç pislik durum. Ülkenin özeti işte.
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    Kuran a gerek yok diyorsan aynı dinden değiliz

Müslğmanlığın kitabı kuran dır Allah ın emir ve yasakları yer alır diyanet vs bağlayıcı unsur değildir.

Müslümanım diyip ibadet edip müslümanlıkla alakası olmayan ( münafıklar ) ancak dini alet eder ister diyanet olsun ister hoca vs bu değişmez onlar dinin işine geldiği yeri alır işine gelmediğine hadis der kılıfa uydurur hayatında kuran okumayanda gelir dini karalar

İster budist ol , ister deist yada ateist bu senin inanışın ama insanların yaptıkları ile tüm dini karalayamazsın ha illa ben karalarım diyorsan
    İstediğini yap inanış senin ben sadece güzellikle uyardım hayırlı akşamlar (:

• mesajlara bak ya
    inanilmaz

insanim diye geziyor bunlar da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu mesaj silindi.
    bencil
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Bencil değilim ki sadece yapabileceğim bir şey yok, Hakim falan da değilim durumu değerlendirecek her hangi bir mevki sahibi de değilim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.