Şimdi Ara

MERSİN'DE TECAVÜZE UĞRAYAN 12 YAŞINDAKİ KIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
24.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
434 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diyeceğimi bilemedim .Senin rabbim belanı versin onu korunların kat kat versin belasını beddua günahtır biliyorum.Ama bu yaşananlar çom acı yazık
    Rabbim işini bilir burda kurtuldu.Peki öbür tarafta kim alacak seni cehennemden
  • Buna bir caydırıcı bir önlem almadıktan sonra çok görürüz malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede sadece ekonomi değil herşey tarumar olmuş durumda. O şerefsizi salan kişiyi oraya koyanında ben... Ya bir kere şu yerde bir suratımız gülümsesin, bir işi yapmak çok mu zor be? Bu malum şahıslar sosyal deney gibi, tepkiye göre içeriye adam atıyorlar. En sert şekilde tepkinizi gösterin ki bu köpeği hapise tıkasınlar. Keşke bizim tepkimiz yerine adalet(!) sistemimiz görev yapsaydı ama iş bize düşüyorsa mutlaka sessiz kalmamalıyız.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede sonumuz ne olacak nasıl olacak bilemiyorum.

• Ülkede kriz yokmuş, insanlık krizi var insanlık... kendi sidiğinde boğulur umarım hepsi

• Bu hakimlere ne oluyorsa böyle. Hiçbiri işini düzgünce yapmıyor. Devlet garantili iş, maaşı iyi gibi nedenlere -gerekirse- torpille o kadroları dolduruyorlar. Sonrada, hem işini yapmıyorlar hemde çok dava var diye ağlıyorlar. Topunun allah cezasını versin.

• Dünyanın her tarafı aynı, fakir ve sahipsiz oldun mu kimse başını okşamıyor, kimse kimsenin çocuğuna acımıyor, adamlık yine kaybetti!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maalesef yazıda bazı yaşlık lar var. Eski akp ilçe başkanı mağdur ailenin avukatıdır. 30 Kasım 2018 duruşma sonundaki konusmasi aşağıda.

Avukat Hakkı Meniz, genç kızın yaşadıklarını kaldıramayarak ikinci kez intihar girişiminde bulunduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Aile ekonomik sosyal durumu iyi olan bir ailedir. Dosyada yeteri kadar delil ve adli tıp raporlarının olduğu ve tanık beyanlarının olduğu kanısındayız. Mahkemenize sunmuş olduğumuz üç raporun celbi ile sanığın tutuklanmasına karar verilmesini talep ederiz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydin33 -- 22 Mart 2019; 22:24:22 >
  • Hakim: "Beraat alması suçsuz olduğu anlamına gelmiyor." demiş. Ülkede adaletin geldiği noktayı özetlemiş işte bu cümleyle. Umarım aynı şeyler bu kararı verenlerin, savunanların çocuklarının da başına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bu gibi durumlarda kan davası, namus falan vardı, bu gibi durumlarda adalet yerini bulmuyorsa gerekliymiş demek ki, akıl alır gibi değil ortada büyük suçlar dönüyor her ay takır takır maaşını alan paşa gibi yaşayan hakimler savcılar işini yapmıyor, bunlara adalet teslim edilmiş hani nerde adalet.
  • tek çare idam dostlar
    şerefsizler bu boku yiyor sonra ömür boyu ekmek elden su gölden yaşıyor veya 3 5 yıl yatıp kafa dinliyor kansızlar...

• Allah insanlari insan olarak yarattı ( ama hayvandan beter olmak için yasıyorlar) şimdi bu cani olayı gerçekleştiren bir hocamı ? (diğer gercek hocaları tenzih ettim şimdi) ben su klavyenin basında ne yapacagımı sasırmıs durumdayım geldiğimiz noktaya hep beraber bakalım buyrun uzaya cıkacaktık biz ulke olarak ALLAH BELANIZI VERSİN TA............................
  • Kişilerin kendi adaletini sağlaması gerekir. Hiç düşünmeden çocuğun babası o adi imamı vurup sonrada ülke dışına çıkmalı. Bir dahada bu pislik yere uğramamalı.

• Hukuk fakultelerinin ici boş yargi rezalet Allah dusurmesin

• idris0189 İ kullanıcısına yanıt
    idam bunun çözümü değil.aklı apış arasında olanın cezası yine oradadır.birebir kendisi aynısını yaşamadan akıllanmaz bu tip 2 ayaklılar.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    o yapılandan zevk alacak olan kansızlarda vardır bu da onlara ceza değil ödül olur

• İşte böyleleri en kötü ölümlere layık aşşşağılık insanlardır. Tabi insan denirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

EYT için milyonlar miting meydanında mitingler düzenleyecek kadar kendi çıkarının peşine düşebiliyorlar, burada da bana diyeceksiniz sen ne yaptın ne emeğin oldu ne çalışman oldu diye bende size diyorum şuraya iki kelime iki cümle yazıp benden ne farkınız oldu içinizdeki nefreti kini öfkeyi iki kelime iki cümle dökmek ile çözüm mü ürettiniz kaçımızı şu EYT için hak arayanlar kadar olabildik kaçımız toplandı da EYT 'li milyonlar kadar olabildi.

Açık ve nettir ki insan kendi cebi çıkarı için mücadele verir. Ama biz insanlar ne özgecanlar gitti ne kadınlarımız gitti sosyal medya da öfke kusmaktan öte gidemedik. Eğer bir hak aranacaksa EYT 'li memurlardan daha çok ve etkili bir şekilde ayağa kalkmazsa bu millet değil bir kızımız kadınımız 1000 kadınımız kızımız daha yaşayacak bu acıyı.

O yüzden iki kelime iki cümle yazmakla olmuyor bu işler bakın bende 15 20 kelime ya da fazlasını yazdım ama amaaaaa işte.

O yüzden yaptıklarımızı yaşıyoruz ektiklerimizi biçiyoruz. Devlete adalete laf eden bizleriz ama devleti de adaleti de bu hale getiren ve hak aramayı bilmeyende bizleriz. Hiç kimse bana burada sabahlara kadar ağlamasın.
    Ulan yine devleti hükümeti savunmaya çalışıyor daha ne denebilir 16 yıldır bu tecavüzculerin kaci tutuklandi kaçı serbest bırakıldi adamlar çıktı 14 yaşında çocugun rizasi varsa suç değildir dedi

Kimseye.böyle.bir şey istemem ama siz akp seçmenlerin böyle.bir olay yaşaması lazim ki anlayın adalet ve kalkınma partisinin adalet sistemini yazık gerçekten kafirlerden bile en büyuk din düşmanı sizsiniz umarim yaşarda aklınız başıniza gelir

Bütün kanunları atatürk düşmanlıginizi bolca gosteriyorsunuz ama.bir caydirici ceza getiremiyorsunuz yada getirmiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Mart 2019; 1:29:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.