Şimdi Ara

MERSİN'DE TECAVÜZE UĞRAYAN 12 YAŞINDAKİ KIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
24.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
434 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu adamın yaşamaya hakkı var mı ? Bu adama en ufak merhamet göstermeden her yerini tek tek sökerek öldürürüm. Şimdi bu aile gitse cezasını kendi kesse hayatı kararıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

İstismarla suçlanan herifi kurtarmak için niye seferber olmuşlar? Birinin yakını mı?
    Tecavüzcü imamın avukatı Akp İlçe Başkanı. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Birileri gereken cezayı vermezse zaten olacak olan budur. Başka çaresi yok gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYT için milyonlar miting meydanında mitingler düzenleyecek kadar kendi çıkarının peşine düşebiliyorlar, burada da bana diyeceksiniz sen ne yaptın ne emeğin oldu ne çalışman oldu diye bende size diyorum şuraya iki kelime iki cümle yazıp benden ne farkınız oldu içinizdeki nefreti kini öfkeyi iki kelime iki cümle dökmek ile çözüm mü ürettiniz kaçımızı şu EYT için hak arayanlar kadar olabildik kaçımız toplandı da EYT 'li milyonlar kadar olabildi.

Açık ve nettir ki insan kendi cebi çıkarı için mücadele verir. Ama biz insanlar ne özgecanlar gitti ne kadınlarımız gitti sosyal medya da öfke kusmaktan öte gidemedik. Eğer bir hak aranacaksa EYT 'li memurlardan daha çok ve etkili bir şekilde ayağa kalkmazsa bu millet değil bir kızımız kadınımız 1000 kadınımız kızımız daha yaşayacak bu acıyı.

O yüzden iki kelime iki cümle yazmakla olmuyor bu işler bakın bende 15 20 kelime ya da fazlasını yazdım ama amaaaaa işte.

O yüzden yaptıklarımızı yaşıyoruz ektiklerimizi biçiyoruz. Devlete adalete laf eden bizleriz ama devleti de adaleti de bu hale getiren ve hak aramayı bilmeyende bizleriz. Hiç kimse bana burada sabahlara kadar ağlamasın.

• Ahlaksızlık diz boyu .Adalet yok malesef hepimiz kendi önlemimizi kendimiz almalıyız

• insanların adaleti gücen kalmadı, bu ve benzeri haberleri duydukça güven tamamen kayboluyor.
    adaletin olmadığı yerde, vatandaş kendi adaletini sağlamaya çalışır. bu işin sonu da çok kötü sonuçlar doğurur. Allah sonumuzu hayır etsin.
    ortada bir suç varsa, suçu işleyenin kim yada kimin yakını olduğuna bakmadan gerekli cezaları verebildiğimiz de gerçekten demokratik ve adil bir devlet oluruz. ama gelecekte bunun olacağına dair bir ışık asla görünmüyor.
    böyle ahlak yoksunu mahluklar yüzünden insanların kimseye güveni kalmadı. İnşallah tez vakit de gerekli cezalar verilir. bu dünyada olmasa da ahiret de bunun hesabı sorulacaktır.
  • hacıdan,hocadan,karanlık geceden kork demişler.
  • Rezillik ifadede cam olmayan oda diye söylemiş hemen cam yapmışlar oraya karaktersizler
    Öne çıkaralım arkadaşlar

• Koşun !

Koşun ve adeleti ,ülkedeki huzuru,güveni yok eden,tecavüzcü koruyucularına oy vermeye devam edin !

Adaletiniz ve insanlığınız yerin dibine batsın!

• Ben anlamıyorum. Ne yapacağız, kask kamerası ile mi gezdireceğiz çocuklarımızı. ?

Bu konuda sert ve net cezalar olmaz ise devam eder bu tip şeyler.

Sonra kızın babasını cinayetten hapse atar bu sistem.

Adam öldürmek de suç evet ama sistemdaki mevcut cezalar "caydırıcı değil"
  • yazacak bir şey bulamadım insanlık adına bir kez daha utandım böyle şeylere alıştırdılar bizi alışmamamız lazım
  • Idam sart..

• WB kullanıcısına yanıt
    Hocam idam şart demişsin de daha adama ceza verilmiyor serbest bıraklıyor.
  • bu din ile ilgilenen kişileri korumak bütün dinlerde var. hristiyanlık dininde neredeyse bütün papazlar çocuk istismarcısı yani pedofil. zaten pedofil olmasa papaz olmaz. maalesef galiba bizim dinimizdede aynı şeyler.
  • 6 yaşında güzeller güzeli kız yeğenim var, 1 ay sonra erkek geliyor. yani ona gözüm gibi bakıyorum ve diğer çocuklarada gözüm gibi bakıyorum. insan şu haberi okurken bile utanıyor ya. Allah kahretmesin Allah belalarını versin. Şu tarz olayları örtpas edenlerin hepsine elektrik direği girsin.
  • böyle adalete sıçsınlar
    o çocuk o hakimlerden birinin çocuğu olsa ne karar verirlerdi acaba?
  • Konunun ne olduğunu teferruatlı bir şekilde bilmek lazım.
    Geçenlerde de suçsuz bir çocuğu, kızın yanlış beyanindan dolayı babası öldürmüştü.

Önümüze gelen herşeye inanmayalım.

• Konuyu haberlerde gördüm o an durmadan sövdüm. Burada gördüm yine sövdüm. Yazıya dökmeye gerek yok. Herkesin düşüncesi ile benim düşüncelerimde aynı noktada birleşiyor.

İlahi adalet der susarım. Bu dünyada cehennemi yaşayacak bazıları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.