Şimdi Ara

Mersin'de uzun süredir işsiz olan Gökhan Şeremet intihar etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Allah kimseyi işsizlik, açlık, yoksulluk konusunda hataları sırf kendi desteklediği kişiler diye savunacak duruma getirmesin, ne diyeyim?
    Allah kimseyi %7.500 faiz ile %10,50 luk faizi anlamayacak duruma getirmesin ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

yahu ecevit faizleri %7.500 e fırlatmış gelmiş ecevit de bilirdi diyorsun,
    clinton'un önünde elleri bağlı emekli maaşı dilendiği resmi mi koyayım illaki.

30 milyon dolar için IMF'nin ayağını yalıyorduk o günlerde, bugün 2 milyar 500 bin dolara S-400 alıyoruz, gelmişsin ecevit diyorsun ya.
    aga tamam siyasi görüşün var da bu kadar da olmaz.

Alıntıları Göster
    En azından o zaman herşey şeffaftı ne olduğu görülüyordu şuan asıl tabloyu halka göstermemek için kırk takla atılıyor araplara kolay yönden vatandaşlık satılıyor ne idüğü belirsiz 15 milyon parazit ülkeye alınıp vatandaşın vergileri ile beslenmiyordu kendi vatandaşın azınlık haklarına sahip olduğu arabiklerin ayrıcalıklı sınıfa geçtiği bir ortam yoktu insanlar gelecekten umutlu idi lisedeki gencin bile ülkeden kaçayım kurtulayım derdi yoktu bu alınan parazitler bile batıya kaçıyor ölümü göze alıyorssa sebebi vardır.

Cumhuriyet tarihin en yüksek işsizliği var şuan resmedilen katakulli ile %15 ama gerçek değer %40 piyasa enflasyonu zamlar vergiler bunun göstergesi genç işsizlik açıklanan bile %25 gerçek değer ise %45 her 3 gençten biri işsiz.

Sosyal medyaya bakarsanız gündemi işgal eden çoğu şey atama istekleri beklenen sözler.Bunların bir sebebi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Şubat 2020; 20:26:42 >

• Hala aynı mantık kuruyorsun. Allah kimseyi bu kötü ama daha kötüsü var o yüzden şimdi kişiler suçlu diyecek duruma getirmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Gerçek olan şey yazdığın mesajların hepsi birbirinden iğrenç. İçinde insaniyet namına en ufak bir şey olan kişi bunları yazamaz.
    Kanka yalan mı? Gerçekler bunlar vicdanla bir alakası yok ki. Benim çocuğum, karım olsa intihar etsem daha büyük kötülük olur. Borç yine kadına kalır, ona kalmasa babama kalır VS... Davalar ile uğraşırlar. Ve de diğer boyutu var. Bu adam parayı ne yaptı? Ben sana söyleyeyim karıya kıza gitti, kumara gitti. Yoksa kredi çektiğin bir para nasıl biter? En az 100.000 diyelim hadi. Araba alsa satar, ev alsa satar yine başka bir mal mülk olsa satar. Telefon bile alsa satar. Parayı yemiş. Adamı ne savundunuz lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Yalan mı diye sorduğun şeylerin tamamı senin kafada kurdukların. Gerçek olsa bile bunları söylemek sana düşmez. Ne kadar kendini aklamaya uğraşsan da kötü bir insan olduğun gerçeği değişmiyor. Eğer bana inanmıyorsan bunları git yakınlarının yüzüne söyle, bakalım ne tepki alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 25 Şubat 2020; 20:32:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Adam krediyi bir güzel yemiş de derdi sana düşmüş lol. Kanka bu adam kumarda falan parayı bir güzel yedi. Bankaya bu kadar borç nereye gitti? Borç yüzünden intihar eden şereften bahsetmesin, şimdi karısı başka adam bulacak. Daha mı iyi oldu?

Alıntıları Göster
    Kişi kendinden bilir işi. Mezhebin geniş dedim ya, otur bir düşün ne kadar geniş olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Hala aynı mantık kuruyorsun. Allah kimseyi bu kötü ama daha kötüsü var o yüzden şimdi kişiler suçlu diyecek duruma getirmesin.
    Eskiden insanlar ne yediğini bilirdi et süt yumurta peynir en azından temel besinleri bile kaliteli idi yediğinden tat alıyordun şuan bakılırsa ne yediğin et et ne şeker şeker ne süt süte benziyor ne yoğurt nede peynir denetimsizlik had safhada özelleştirme ve göz yumdukları şeyler nedeni ile bir millet zehirleniyor bile bile hasta ediliyor bu seferde hastaneye abonman kitleler yaratılıyor neden ilaçlarla da iyice uyuşturup telef etmek bildiğin kobaya çevirmek.

İnsanları bu ülkede tek işleyen düzgün şey mezarlık hizmeti merak edilmesin çok kallavi şekilde ritüele uyup pamuğu tıkayıp defnediyorlar yaşam mı ne yaşamı ümmetin lideri benim için gençler ölmeli diyor.Yaşlılarda sorun olmaya başladı çoğu zaten ölmek üzere sayıları azalıyor onların aldığı parayı da yavaş yavaş kısacaklar.

Birilerinin saraylarda oturması lazım ölüme yürüyoruz deyip 1000 koruma ile gezmesi lazım tabi.Bunlar tabi çutur çerez bedeller sonuçta göklerden para yağıyor vatandaştan toplanıyor.Ara sıra vahiy iniyor güncelleme geliyor pek tabi eşrefi padişahta çok bilgili alanında uzman tarikatlarla hoş beş olan diyanet başkanı ile bunu kamuya aksettiyor.Çok güzide ülkeyiz zaten en son peygambere komşu cennetten arsa satışları da başladı ülkeyi çok parlak günler bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Kişi kendinden bilir işi. Mezhebin geniş dedim ya, otur bir düşün ne kadar geniş olduğunu.

Alıntıları Göster
    Kanka adam valla afiyetle yemiş, borcu da yine ailesine kilitledi. Karısı bu kadar savunmazdi bu adamı hahaha pes vallahi lol

• quote:

Yalan mı diye sorduğun şeylerin tamamı senin kafada kurdukların. Gerçek olsa bile bunları söylemek sana düşmez. Ne kadar kendini aklamaya uğraşsan da kötü bir insan olduğun gerçeği değişmiyor. Eğer bana inanmıyorsan bunları git yakınlarının yüzüne söyle, bakalım ne tepki alacaksın.
    Kanka adam ailesini zor duruma soktu, medyatik oldu, çocukları travma yaşadı ve de borç da geri ailesine kaldı lol. Aynen tam bir melek bu adam hahah

• Balraos kullanıcısına yanıt
    Ben komik bir durum göremiyorum. Belki kendi iğrençliğinin acısınası durumuna gülüyorsundur. Sadece senin suçun değil bu, hayatında hiç sevgi görmediğini düşünüyorum, en yakınlarından bile.

• quote:

Ben komik bir durum göremiyorum. Belki kendi iğrençliğinin acısınası durumuna gülüyorsundur. Sadece senin suçun değil bu, hayatında hiç sevgi görmediğini düşünüyorum, en yakınlarından bile.
    Kanka karısı bu kadar savunmaz haha adam herkese bela oldu şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

En azından o zaman herşey şeffaftı ne olduğu görülüyordu şuan asıl tabloyu halka göstermemek için kırk takla atılıyor araplara kolay yönden vatandaşlık satılıyor ne idüğü belirsiz 15 milyon parazit ülkeye alınıp vatandaşın vergileri ile beslenmiyordu kendi vatandaşın azınlık haklarına sahip olduğu arabiklerin ayrıcalıklı sınıfa geçtiği bir ortam yoktu insanlar gelecekten umutlu idi lisedeki gencin bile ülkeden kaçayım kurtulayım derdi yoktu bu alınan parazitler bile batıya kaçıyor ölümü göze alıyorssa sebebi vardır.

Cumhuriyet tarihin en yüksek işsizliği var şuan resmedilen katakulli ile %15 ama gerçek değer %40 piyasa enflasyonu zamlar vergiler bunun göstergesi genç işsizlik açıklanan bile %25 gerçek değer ise %45 her 3 gençten biri işsiz.

Sosyal medyaya bakarsanız gündemi işgal eden çoğu şey atama istekleri beklenen sözler.Bunların bir sebebi var.

Alıntıları Göster
    kardeş faiz %7.500 sen herşey şeffaftı diyorsun ya,
    12 banka hortumlandı ecevitin adamları hortumladı gitti neyin şeffafı, ecevit emekli maaşödemeleri için clinton'a el pençce divan durdu 30 milyona muhtaçtın bugün 2 milyar 500 bin dolara S400 alıyorsun diyorum, sen bana o zaman herşey şeffatı diyorsun.

araplar ayrıcalıklı olmadı, insanlık yapıyoruz, arap dediğin kişiler eski topraklarımızdaki insanlar, hepsi h.sonları g.antepe kilis'e gidip gelen insanlardı zaten..gelenler arap değil yunan ingiliz olsaydı sesiniz çıkmayacaktı.

neyse tamam diyelim ki haklısn, bana CHP'nin ekonomik programını söyler misin, CHP'nin ekonomi planı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 21:3:8 >

• quote:

kardeş faiz %7.500 sen herşey şeffaftı diyorsun ya,
    12 banka hortumlandı ecevitin adamları hortumladı gitti neyin şeffafı, ecevit emekli maaşödemeleri için clinton'a el pençce divan durdu 30 milyona muhtaçtın bugün 2 milyar 500 bin dolara S400 alıyorsun diyorum, sen bana o zaman herşey şeffatı diyorsun.

araplar ayrıcalıklı olmadı, insanlık yapıyoruz, arap dediğin kişiler eski topraklarımızdaki insanlar, hepsi h.sonları g.antepe kilis'e gidip gelen insanlardı zaten..gelenler arap değil yunan ingiliz olsaydı sesiniz çıkmayacaktı.

neyse tamam diyelim ki haklısn, bana CHP'nin ekonomik programını söyler misin, CHP'nin ekonomi planı nedir?

Alıntıları Göster
    Ben şuanki durumdan bahsediyorum sen bana ondan bahset ülkenin özkaynakları satıldı diyorum yaratılan ve sadece faizi ödenebilen 450 milyar dolar nasıl ödenecek ondan bahset hele artık eline geçen para bile ne olursa olsun enflasyon elinde eriyecek aldığın şeyler neden pahalılaşıyor bundan haber ver türkiyedeki durum ülkeden ani para çıkışı ile olduğu sebepleri biliniyordu amaç ıraka olası operasyonu türkiyenin engel olması istememesi idi bunun için mevcut hükümet öyle yada böyle indirildi.

Ayrıca şuda var akp öncesi hükümet chp değildi dsp mhp koalisyon birleşmesi idi bunuda kafana sok.

• quote:

Ben şuanki durumdan bahsediyorum sen bana ondan bahset ülkenin özkaynakları satıldı diyorum yaratılan ve sadece faizi ödenebilen 450 milyar dolar nasıl ödenecek ondan bahset hele artık eline geçen para bile ne olursa olsun enflasyon elinde eriyecek aldığın şeyler neden pahalılaşıyor bundan haber ver türkiyedeki durum ülkeden ani para çıkışı ile olduğu sebepleri biliniyordu amaç ıraka olası operasyonu türkiyenin engel olması istememesi idi bunun için mevcut hükümet öyle yada böyle indirildi.

Ayrıca şuda var akp öncesi hükümet chp değildi dsp mhp koalisyon birleşmesi idi bunuda kafana sok.

Alıntıları Göster
    ülkenin özkaynakları duruyor bir yere gittiği yok, devlet işletmiyor, işletme yükü altına girmiyor, özel sektöre veriyor özel sektör işçi çalıştırıyor istihdam sağlıyor, devlete sgk ödüyor, kazandığını da devlete vergi ödüyor, devlet olsa memura maaş verecek primini ödeyecek vergi de alamayacak.
    sizin aklınızdaki model tarih oldu, bu kadar vatanı düşünüyorsan ecevit zamanında hortumlanan 12 bankayı söyle asıl özkaynak onlardı.

dsp - mhp koalsiyon vardı evet, ama ekonomiyi dsp ecevit yönetiyordu eknoomi bakanlıpı dsp'deydi.

sana chp'nin ekonomi programını sordum, sizin bir ekonomi programınız varsa şayet - o ekonomi programını öğrenebilir miyim veya sen biliyorsan nedir?

• quote:

ülkenin özkaynakları duruyor bir yere gittiği yok, devlet işletmiyor, işletme yükü altına girmiyor, özel sektöre veriyor özel sektör işçi çalıştırıyor istihdam sağlıyor, devlete sgk ödüyor, kazandığını da devlete vergi ödüyor, devlet olsa memura maaş verecek primini ödeyecek vergi de alamayacak.
    sizin aklınızdaki model tarih oldu, bu kadar vatanı düşünüyorsan ecevit zamanında hortumlanan 12 bankayı söyle asıl özkaynak onlardı.

dsp - mhp koalsiyon vardı evet, ama ekonomiyi dsp ecevit yönetiyordu eknoomi bakanlıpı dsp'deydi.

sana chp'nin ekonomi programını sordum, sizin bir ekonomi programınız varsa şayet - o ekonomi programını öğrenebilir miyim veya sen biliyorsan nedir?

Alıntıları Göster
    Vergi mi veriyor sen öyle san çoğunda vergi için denetimsizliğe göz yumuluyor gerek et süt yumurta çay vb çoğu muhteviyatta denetimsizlik hak getire tükettiğinde anlıyorsun neyin ne olduğunu gramajda oynamalar içeriğinde azalmalar fiyatını katlamalar bir ülkenin öz kaynakları peşkeş çekiliyor verilen vergi o bu şu birilerine kanalize ediliyor devlete yararı yok çok noktada vergi mükellefi olan yerler çoğunlukla bankalar hep kurumlar fabrikalar değil vergi ödeme gündesine bakın anlaşılıyor.

dsp mhp koalisyonunda ortaklık vardı sadece dsp mhp değil pek çok bakanlıkta tek elden koordine yoktu şuanki tek adam rejimi ile o zamanki bir değil.Ecevit hasta idi zaten o bu dönemi yönetemeyince abd eli ile baskılar başlayınca ha birde deprem ile iyice ekonomi cozutunca rusyada oluşan krizle burada çöktü kolaydı yani ecevitte her kurumu özelleştirip satabilirdi yapmadı zor değildi bu olay ilk defa özal dönemi dillendirildi köprüye kurumlara kadar hepsi özelleştirilebilirdi sonra kemal unakıtan ne dedi biz satarız hemde babalar gibi demeci var bakan bakar ha ne mi olur bugün yersin parayı peki o para ne oldu ona bakmak lazım nereye gitti bu kadar özelleştirme yanında en son mehmet şimşekte dillendirdi ve görevi bırakmıştı 450 Milyar dolar ki şuan 500 e dayandı bu borç nasıl oluştu.Bu olay parasal genişleme olurken iyice katlanarak artmış birde.

• quote:

Vergi mi veriyor sen öyle san çoğunda vergi için denetimsizliğe göz yumuluyor gerek et süt yumurta çay vb çoğu muhteviyatta denetimsizlik hak getire tükettiğinde anlıyorsun neyin ne olduğunu gramajda oynamalar içeriğinde azalmalar fiyatını katlamalar bir ülkenin öz kaynakları peşkeş çekiliyor verilen vergi o bu şu birilerine kanalize ediliyor devlete yararı yok çok noktada vergi mükellefi olan yerler çoğunlukla bankalar hep kurumlar fabrikalar değil vergi ödeme gündesine bakın anlaşılıyor.

dsp mhp koalisyonunda ortaklık vardı sadece dsp mhp değil pek çok bakanlıkta tek elden koordine yoktu şuanki tek adam rejimi ile o zamanki bir değil.Ecevit hasta idi zaten o bu dönemi yönetemeyince abd eli ile baskılar başlayınca ha birde deprem ile iyice ekonomi cozutunca rusyada oluşan krizle burada çöktü kolaydı yani ecevitte her kurumu özelleştirip satabilirdi yapmadı zor değildi bu olay ilk defa özal dönemi dillendirildi köprüye kurumlara kadar hepsi özelleştirilebilirdi sonra kemal unakıtan ne dedi biz satarız hemde babalar gibi demeci var bakan bakar ha ne mi olur bugün yersin parayı peki o para ne oldu ona bakmak lazım nereye gitti bu kadar özelleştirme yanında en son mehmet şimşekte dillendirdi ve görevi bırakmıştı 450 Milyar dolar ki şuan 500 e dayandı bu borç nasıl oluştu.Bu olay parasal genişleme olurken iyice katlanarak artmış birde.

Alıntıları Göster
    vergi vermediğine dair söylediklerinle ilgili belge var mı yoksa fox tv tele 1 halktv yalan medyanın palavraları mı?
    idda ediyorum bilgi belgen yok, sana üfürmüşler yalan palavra chp medyasından sende gelip yazıyorsun koy belgeni hadi.

2001 kepazeliğini facianın ekonomisini yöneten dsp idi, ekonomi bakanı da dsp'li recep önal idi,
    işte 2001 facaisının bakanı ve partisi kimmiş okursun bilgin olur böyle uydurmazsın;
    www.wikizero.com
    WikiZero - Türkiye ekonomi bakanları listesi
    https://www.wikizero.com/tr/T%C3%BCrkiye_ekonomi_bakanlar%C4%B1_listesi
    https://www.bursa.com
    Recep Önal / Bursa eski milletvekili / eski bakan / TBMM
    https://www.bursa.com/wiki/Recep_Onal

• quote:

vergi vermediğine dair söylediklerinle ilgili belge var mı yoksa fox tv tele 1 halktv yalan medyanın palavraları mı?
    idda ediyorum bilgi belgen yok, sana üfürmüşler yalan palavra chp medyasından sende gelip yazıyorsun koy belgeni hadi.

2001 kepazeliğini facianın ekonomisini yöneten dsp idi, ekonomi bakanı da dsp'li recep önal idi,
    işte 2001 facaisının bakanı ve partisi kimmiş okursun bilgin olur böyle uydurmazsın;
    https://www.wikizero.com/tr/T%C3%BCrkiye_ekonomi_bakanlar%C4%B1_listesihttps://www.bursa.com/wiki/Recep_Onal

Alıntıları Göster
    Yahu bana ne dspi ve adamından ben dspyi mi destekledim ben şuanki hükümeti ve icraatlerini eleştiriyorum anlamıyorsun galiba yada anlamak istemiyorsun o anki bakan filan umurumda değil ben vergi verdiğim çalıştığım para verdiğim ve oy kullanma hakkına sahip olduğum 2007den sonraya bakarım söz hakkım bundan sonra başlıyor anladın mı geçmişte birilerin birşey yapması şuanki lerin ülkenin içine etmesinde behis görmez o zaman talan etsinler satsınlar hanedanlık kursunlar sana ve yakınalrına da üç beş kuruş atsınlar isteğin bu mu neyi savunuyorsun sen onu deyiver hele yoksa malum kitlenin paralı elemanlığını mı yapıyorsun.Ben verdiğim verginin karşılığı beklerim herkeste öyle beni ilgilendirmez önceki hükümetler günüme bakarım ve şuankilerin din müslümanlık duygularını istismar edip milletin emeğine çöktüğü çok açık afişe olan şeyleri ortada borç ortada piyasadaki ürünlerin bedeli ortada neyi haksız deyiver hele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Banka mahallede kistirip kafasina sikacak degil ya, isin icinde baska bir is vardir mutlaka. Bu devirde banka borcundan dolayi kimse intihar falan etmez, adam elini kolunu sallayarak gezer. Malini mulkunu de baskasinin uzerine yapar gul gibi yasar gider o borc da once yapilandirilir daha sonra varlik fonuna devredilir. Artik borcun 1/20 sini mi oder 1/25 ini mi oder bilemem.
    Nasıl yani? İyiymiş. Öylese bende 100-200bin kredi çekip, ödemeyeyim. Özel mesajla yöntemi anlatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Nasıl yani? İyiymiş. Öylese bende 100-200bin kredi çekip, ödemeyeyim. Özel mesajla yöntemi anlatabilirsin.

Alıntıları Göster
    Kanka yontem basit, uzerinde mal mulk yoksa, haciz edilecek maasin yoksa canini mi alacaklar? Bunlar mafya degil sokak kosesinde topuguna ates etsin. Bir daha taksitli telefon bile alamazsin ama sonucta odemezsen de odemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.