Şimdi Ara

Mersin'de uzun süredir işsiz olan Gökhan Şeremet intihar etti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

3 seneye kelleler havadaaa
    Kanka gercekler bunlar, kumara bulasmayan, kari kizla parayi yemeyen herkes ya ev alir ya araba alir ya da arazi vs alir en kotu onu satar uzerini oder. Bu adamin mali mulku nerede? Gercekler aci gelmis olabilir lol
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretin 2300 olduğu ülkede calisanlarin %45inin asgari ücret aldığı ülkede yazdiklarina bak sen bunlari birinin yüzüne söyle türkiyede çıktığın yerde geri bulursun kendinim bak benim konum var 120bin tlye arac baktığım durumum kötü degil orta halliden fakir diyeyim durumuma ama sen harbiden şeref onur haysiyet kavramlarından yoksunsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Asgari ücretin 2300 olduğu ülkede calisanlarin %45inin asgari ücret aldığı ülkede yazdiklarina bak sen bunlari birinin yüzüne söyle türkiyede çıktığın yerde geri bulursun kendinim bak benim konum var 120bin tlye arac baktığım durumum kötü degil orta halliden fakir diyeyim durumuma ama sen harbiden şeref onur haysiyet kavramlarından yoksunsun
    Kanka bu kadar germe kendini ya, o kadar asgari ucretli var madem etrafta son model araclari kimler aliyor? Sen de benim kadar iyi biliyorsun para alan vergi vermemek icin yapiyor. Herkesin parasi var fazla fazla hem de.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki intihar sebeplerinin cogu yoksulluktan.

Avrupadakilerin cogu zihinsel problemlerden kaynaklı. Ülke olarak sorumluluk asgari yasam standartlarını olması gerektiği gibi (yoksulluk sınırı seviyesinde) sağlamaktır, bu konu tartisilamaz.
    Yani şu an türkiyede yoksulluk sınırı 7.300 TL, başka birşey söylemeye gerek var mı?
  • Şu an dolar kaç katına çıkmış durumda hiç baktın mı? Faizler hiç inmedi ki? Kaç işsiz var işsizlik sayilarina bak + %20 daha ekle o sayıya reelde. Şu an kaç firma battı hiç haberiniz var mı? Demekki o zamandan aşağı kalan yanı yokmuş.
  • Bu haberi daha önce gördüm.
    Bu dünyaya 5 çocuk getirip onların da hayatlarını karartmış.
    Üzülmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Şu an dolar kaç katına çıkmış durumda hiç baktın mı? Faizler hiç inmedi ki? Kaç işsiz var işsizlik sayilarina bak + %20 daha ekle o sayıya reelde. Şu an kaç firma battı hiç haberiniz var mı? Demekki o zamandan aşağı kalan yanı yokmuş.
    Sen bu ekonomi bilginle muhalif olman normal.
    2001 krizi faiz %7.500
    İdrak edebiliyormusun %7.500 ü?
    Edemiyorsun tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

O üye ve onun gibiler kasıtlı olarak anlamamazlıktan geliyor işte. Kafaları "eskiden kötü şeyler olmuş o zaman şimdiki kötü şeyler görmezden gelinir" şeklinde çalışıyor. Bak yukarıda anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Fanatik derecede bir partiyi savunmaktan gerçeklerden kopmuşlar.

Mesela 99 depremi o zaman değil de bugün olsaydı krizde o zaman değil bugün olacaktı. Yani bu ak fanatiklerin söylediği şeylere göre dsp süper akp ülkeyi batırdı diyebilecekler miydi? İşin kötüsü bugün bir kriz olsa 2001 sonrası gibi dünyada bol para, ekstra bir sürü vergi, özelleştirmeler, dışarıdan gelen sıcak paralar falan olmayacağı için ülkenin düzelmesi de zor olacaktı.

Hadi bunu geçelim. Son 5-10 seneyi akp değilde chp yönetseydi bunlar "chp 2010dan sonra ülkeyi batırdı" diyeceklerini herkes biliyor.

Alıntıları Göster
    Sıkı bir a haber izleyecisi o kişi bariz belli. Onlara göre partileri kusursuzdur sorgulanamaz insanlar yapılan hizmetleri yolları köprüleri görmez.Kendilerinin yöneticilik anlayışı belediyecelikten ibarettir sadece lakin bunu anlamazlar. Chp belediyelerin metro yapma yetkisinin kaldırılması hakkında birşey sorsan chp işte yapamaz ki o yüzden kaldırıldı derler. Bunlara ne anlatsan boş işsizlikmiş intiharmış umurlarında değil üst kademediki insanlar hakkında görüşünü istesen yiyecekler tabi kim yemedi ki derler. Ecevitte bilirdi ülkeyi dış sermayeye açmayı ama yapmadı bugün ecevite laf söyleyenler gün geldiğinde çok üzülecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

O üye ve onun gibiler kasıtlı olarak anlamamazlıktan geliyor işte. Kafaları "eskiden kötü şeyler olmuş o zaman şimdiki kötü şeyler görmezden gelinir" şeklinde çalışıyor. Bak yukarıda anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Fanatik derecede bir partiyi savunmaktan gerçeklerden kopmuşlar.

Mesela 99 depremi o zaman değil de bugün olsaydı krizde o zaman değil bugün olacaktı. Yani bu ak fanatiklerin söylediği şeylere göre dsp süper akp ülkeyi batırdı diyebilecekler miydi? İşin kötüsü bugün bir kriz olsa 2001 sonrası gibi dünyada bol para, ekstra bir sürü vergi, özelleştirmeler, dışarıdan gelen sıcak paralar falan olmayacağı için ülkenin düzelmesi de zor olacaktı.

Hadi bunu geçelim. Son 5-10 seneyi akp değilde chp yönetseydi bunlar "chp 2010dan sonra ülkeyi batırdı" diyeceklerini herkes biliyor.

Alıntıları Göster
    Sıkı bir a haber izleyecisi o kişi bariz belli. Onlara göre partileri kusursuzdur sorgulanamaz insanlar yapılan hizmetleri yolları köprüleri görmez.Kendilerinin yöneticilik anlayışı belediyecelikten ibarettir sadece lakin bunu anlamazlar. Chp belediyelerin metro yapma yetkisinin kaldırılması hakkında birşey sorsan chp işte yapamaz ki o yüzden kaldırıldı derler. Bunlara ne anlatsan boş işsizlikmiş intiharmış umurlarında değil üst kademediki insanlar hakkında görüşünü istesen yiyecekler tabi kim yemedi ki derler. Ecevitte bilirdi ülkeyi dış sermayeye açmayı ama yapmadı bugün ecevite laf söyleyenler gün geldiğinde çok üzülecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Kanka bu kadar germe kendini ya, o kadar asgari ucretli var madem etrafta son model araclari kimler aliyor? Sen de benim kadar iyi biliyorsun para alan vergi vermemek icin yapiyor. Herkesin parasi var fazla fazla hem de.

Alıntıları Göster
    Bindiğim araba renault 9 ve uzun süre araba alamayacağım gibi görünüyor çünkü 98 2000 model arabalar dahi 35 40 bin tl olmuş 0 arabalar 100 bin tlden fazla o son model araçlara binen kişiler durumları zaten iyi olanlar ya emlakçı ya karı koca memur yada doktor vs vs. Ve evet benim çok param var o yüzden renault 9 brodwaye biniyorum kışın donup yazın pişiyorum.

• Sen benim ekonomi bilgimi nerden bileceksin şu halin çok düşündürücü.

Yıllar bazında geldiğin noktaya, reel enflasyon oranlarına, aciklanmaya issizlige, kısaca gerçek yaşantıya bakarsan şu anki durumun çok daha acı ve düşündürücü oldugunu anlarsin diyecegim ama anlayamiyorsun ki savunma gereği duymuşsun. Ben idrak edemiyor olayım da, türkiye çok iyi durumda olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Sen benim ekonomi bilgimi nerden bileceksin şu halin çok düşündürücü.

Yıllar bazında geldiğin noktaya, reel enflasyon oranlarına, aciklanmaya issizlige, kısaca gerçek yaşantıya bakarsan şu anki durumun çok daha acı ve düşündürücü oldugunu anlarsin diyecegim ama anlayamiyorsun ki savunma gereği duymuşsun. Ben idrak edemiyor olayım da, türkiye çok iyi durumda olsun..
    Ekonomi bilgin ortada %7.500 faizin ne demek olduğunu bile değerlendiremiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluman intihar edemez cunki Islamiyet'in Allah'i diyor ki : Intihar eden direk kesin Cehenneme gidecektir istedigi kadar iyiligi filan dokunmus olsun ...

@WP VOLK@N
    Bence intihar edenler Musluman Mezarinda da gomulmesin ...

Musluman olan testten kacmaz... Intihar bencilliktir. Geriye 5 evladini da bassiz birakmistir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Düzgün maaşla iş bulmak refarans olmadan imkansız.

Suçlu devlet. Onca vergi alıyor. Her aileden bir memur alacağına, bazı ailelerin tamamını memur yapmış. Her biri 5+ bin TL maaşla devlette memur olan aileler vardır..

Ucuzluk marketin kasiyerliğe bile torpilsiz giremezsiniz.
    Düzgün maaşı geçtik zaten orasını Allah'a havale ettik orası yok anladık. Sadece asgari ücretle iyi bir pozisyonda(Mühendislik, Yazılımcılık...) iş bulmakda pek mümkün gelmedi nedense.
  • ne desem bilemiyorum...
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Her intihar trajik olmak zorunda değil, her intihar eylemi çaresizlik nedeniyle yapılmaz. Mesela Mehmet Pişkin'i duymuşsundur, onu ele alalım. Mehmet Pişkin üst gelir seviyesinde, kariyeri sağlam, hayattaki pek çok şeyi tatmış, kimseye borcu olmayan birisi. Hayatta yaşamak için bir sebebinin kalmadığını düşündüğü için intihar etti, aslında bir bakıma zevkine intihar etmiş oldu. Avrupa'da daha çok Mehmet Pişkin var. Kimsenin intihar etmesini istemem, intiharı asla tasvip etmem. Ama eğer biri intihar edecekse Gökhan Şeremet gibi değil, Mehmet Pişkin gibi intihar etmesini isterim.

Kuru istatistikleri işinize geldiği gibi yorumlamak size bir şey kazandırmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.