Şimdi Ara

mersin deki motorin 4.62 ve 4.04 büyük fiyat farkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kırsal motorin diye bişi yok artık kalktı hepsi avrupa standardındaki dizel

Katkı farkı var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    2 cümlede anladın nasıl biri olduğumu aferin sana ben sana neyden bahsetmişim sen bana ne cevap vermişsin?ben senin dediğin cümleyi parantez içinde yazdım

Bu bilindin markaların nefarkı var denetlenirde diğerleri lisans almıyormu denetsiz mi kalıyor?kalitesiz yakıttan kastın ne y peki senin bu tankeri suyla temizliyorlardır içinde su olur yada başka bişi mi taşıyacaklar?

Zaten usulsüzlük yapanlar kapanıyor adam bunları göze alıp yapabilecek mi peki

Zaten rafineriden çıkan ne olduğu belirsiz dediğin yakıt standartlara uygun olarak üretilen yakıt bunu nereden çıkardın ?

• Mersin'de liman tarafında indirimdeki BP den sürekli yakıt aldım. 1 ayda aldığım yakıtlarla yaklaşık 5000 km yol gittim. Kasada çalışana sordum, niye sizin istasyonda diğer istasyonlara göre daha ucuz diye. BP nin rafineri sinin Mersin'de olduğunu söyledi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Fakat diğer yakıtlardan menzil olarak da motor sesi olarak da hiçbir farkı yoktu.

• Mersin de Bpet (Balpet) antreposundan opetin iki tankerinin mazot aldığını gördüm, o günden sonra olayın o kadar abartılacak, opet Shell-Bonus vs firmalarının o kadar büyütülecek firmalar olmadığını düşünüyorum. Olay reklam,önemli olan istasyonun temizliği, istasyon sahibinin vicdanı ve iş ahlakı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.