Şimdi Ara

Mersin HRP Honda Bayi Forza Kampanya Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam siz kesinlikle haklısınız bayi aklı sıra indirim oranınıda cebe atmaya çalışmış ve bu davranış kesinlikle Honda gibi bir markaya yakışmadığını düşünüyorum.
  • Burada birsey yaziyorsaniz her fikre saygi duyacaksiniz. Oyle bık bık yapıp sonra goruslerini sunanlara gerizekalı diyemezsiniz. Kimse haksizsiniz demiyor. Kampanyayi kullandirmadi mi? Canin isterse cik baska motorcuya gec o motorcu da satamasin sonra neden para kazanamiyorum diye dusunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Burada birsey yaziyorsaniz her fikre saygi duyacaksiniz. Oyle bık bık yapıp sonra goruslerini sunanlara gerizekalı diyemezsiniz. Kimse haksizsiniz demiyor. Kampanyayi kullandirmadi mi? Canin isterse cik baska motorcuya gec o motorcu da satamasin sonra neden para kazanamiyorum diye dusunsun.

Katılıyorum. Burda gerizekalılardan biri de ben oluyorum. Bizim ne dediğimizin hiç önemi yoksa hiç konu açmayacaksın. madem açtın konuştun her türlü fikre saygı duyman lazım. Herkes senin işine geldiği gibi konuşmayabilir.
    Kredi kullanıldığı zaman geri dönüşü olmaz, bankadan da isteyebiliyor musun kredini, hadi vazgeçtim de al paranı da görelim. Öyle hakim karşısında söylerim ederimle olmuyor bu işler. Sanki bu ülkede çok adalet var gibi bir de uyduruk bir konu yüzünden mahkeme kapılarında beklersin. hadi size kolay gelsin ne de olsa biz gerizekalıyız anlamıyoruz.

• Estağfurulah kardeş. ben ortaya konuştum. kimseyede direkt olarak sen gerizekağlısın şeklinde bişey soylemedim soylememde . Fakat konunun başından beri hep bnm haksız olduğumdan yana yorumlar yapıp hep bayinin hakkını savunuyormus gibi cevaplar yazdın bana veyahut ben öyle anladım. Yazmis oldugum gerizekaglılık kelimesini ustune alınan arkadaslardan ozur dilerim hatta alınmayanlarda özür dilerim, kimseye hakaret edebilecek yaştada değilim çaptada değilim. ben ilk yazımda biraz heyecanlanıp üstün körü olarak olayı anlatmaya çalıştım. Sonraki yazılarımı okudugunda ztn olayın detayina girmis oldugumu gorursun . Özetle burda bende haksız olabilirim bayide haksız olabilir. Fakat ortada haksızlıktan öte bir yalan ve yanlışa sevk etme durumu var . Gözden kaçırdığımız en onemli sey bu . Turkiyede adalet olup olmaması ayrı konu, bu olayda senın beni haklı bulup bulmaman ayrı konu.
    Arkadasım oyle seyler yazdın ki en basta sanki o bayinin sahibi veya sadık bir çalışanı gibi hissettim seni. Ya moralman çökmüş bir durumdayim boyle sacma birseyin basıma gelmesinden tut aldıgım motora gonul rahatlıgı ile binemem cabasi, dusun nasıl bir psikoloji icinde koca bayiyle ugrasiyorum sus payini red edip gidip birde dava aciyorum. Basimdan gecen olayida burda sizlerle paylasiyorum ve olumsuz cevaplar goruyorum, ki kendi açımdan tum samimiyetimle kandırıldığımı dolandırıldığımı dusunmeme rağmen . 2-3 tane arkadaşın dışında surda cıkıpta haklısın dava senindir diyen adam olmadı . Soyle bir olayda ne bilim en az % 80 beni haklı bulur diye beklerken bir baktım ki haksız cıkmısım. Oyle bir ruh haline soktunuzki artık bu davayi kaybettim gozuyle bakiyorum . Evet haklısın Turkiyede adalet yok napalım gidip avrupa insan haklarına mi dava acalim. Varsa bildiginiz japonyada ulasabilecegim veya avrupadaki honda onlarada mail atalım. az uz para değil 2350 tl bugun bir aylık öğretmen maaşı bu paranın peşinden koşmayipda çizik mi atayim en mantıklısı ve kolayı bu mu yani ? Veya siz bir tavsiyede bulunun onu yapayim . Bayi sahtekar arkadasım diyorki bana davayi iptal et paranı verelim. Bende diyorumki parayi verin davayi iptal edeyim. Dava iptal olunca parayi vermezlerse napacam mal gibi kalirim ortada tekrardan davada açamiyorum öğrendim onu avukattan. Adamlar suçunu kabul ediyor . Fakat beni katakülleye getirmeye çalısıyor. Sus payi verip hatasını kabul eden bayiyi haklı buldunuz beni haksız çıkardınız bnm gücendiğim nokta bu en başından beri.

• bunda alınacak gücenecek bir durum yok. öfke ile kalkan zararla oturur. sizin durumu ben böyle gördüm. daha fazla zarar etmemeniz için tavsiyem davayı geri çekip bayinin insafına kalmak. Ama siz madem bu konuda mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz, sağlam bir avukat tutun öyle devam edin. tek başınıza olmaz.
  • merhaba ismim oktay dal hrp honda mersin işletme sahibiyim 1984 yılından beri elazığ antalya ve mersin de Honda başta olmak üzere ktm ve suzuki marka bayisi olan 5 mağazamız var tüketici memnuniyetimiz en üst safhadadır yazılan suçlama ve karalama asılsızdır ekte tarattırdığımız üzere motosiklet tavsiye edilen rakamlardır tüm bayiler illere göre ve mağaza giderleri çalışan personel gibi maliyeti yüksek olan bölgeler farklı rakamlara satma hakkına sahiptir bu kişi bizden daha evvel pcx scoter aldı ve küçük geliyor diyerek takasta bize verip yerine forza 300 almak istedi bizde takas kampanya içermeyeceği ve zarar edeceğimizi söyleyip diler ise 16.800 e verebileceğimizi söyledik ve koç finans ile kredi kullandırıp faturasını 16.800 keserek teslim ettik bunda hiç bir gayrı resmi hareket yoktur daha sonra tüketici çeşitli bahaneler öne sürerek Honda türkiye aş yi arayıp şikayet etmiş ve oradan gelen sorgu üzerine tüketiciyi bizzat kendim arayıp bu konuyu tekrar izah ettim ve kendisine dilerse zarar ediyor olsam da 1.000 tl iade etmek istediğimi söyledim aldığım cevap size nasıl güvenirim deyip tüketici heyetine müracat edeceğini ısrarla söyledi ben bunun hukuki hakkı olduğunu kendisine ilettim ve rahatsız olmadım daha sonraki süreçte ortadoğu Honda ve Türkiye Honda yetkililerine şikayette bulunmuştur mahkeme sürecinde tüm sorular ve belgeler karşıya tarafımca ispat edilmiştir ve dava sonucunda davayı açan muhammet sinan ekrem haksız bulunmuştur ve belirttiği adres sahte çıktığı aşikardır ve daha sonrasında kullandığı motosikleti çeşitli insanlar ile bakıma servisimize gönderdiğide tespit edilmiştir bu güne kadar herhangi bir yazı yazmamış olmam adminin konuyu silmesini beklemektendir firmamız hiç bir zaman tüketiciye zarar vermek istemez insanın olduğu her yerde hata yanlış olabilir burda klavye kahramanlığı yapıp firmaları karalama kampanyaları yapmak doğru değil 05073567923 telefon numaram 24 saat hangi konuda olursa olsun çekinmeden bilgi alabilirsiniz
     Mersin HRP Honda Bayi Forza Kampanya Rezaleti Mersin HRP Honda Bayi Forza Kampanya Rezaleti Mersin HRP Honda Bayi Forza Kampanya Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinhrphonda -- 7 Haziran 2018; 10:37:32 >

• Bence bu açıklamadan sonra bayi haklıdır.

Konuyu açan arkadaşda buhar olmuş.Nihayetinde kimse kimseye zorla mal satmıyor.Madem kampanyadan haberin var,Az bir fark da değil 2015 yılı için,İddia ettiğin gibi 120 km uzakta ki bayiden alırdın Forza’nı.

Ben bile çöp almadan önce,Ürünü alacağım dükkana adımımı dahi atsam bile,Son kez internetten bir kez daha bakarak alışverişimi sonlandırıyorum.Tüketici de bilinçli olacak ki,Sonra keşke dememek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinhrphonda

merhaba ismim oktay dal hrp honda mersin işletme sahibiyim 1984 yılından beri elazığ antalya ve mersin de Honda başta olmak üzere ktm ve suzuki marka bayisi olan 5 mağazamız var tüketici memnuniyetimiz en üst safhadadır yazılan suçlama ve karalama asılsızdır ekte tarattırdığımız üzere motosiklet tavsiye edilen rakamlardır tüm bayiler illere göre ve mağaza giderleri çalışan personel gibi maliyeti yüksek olan bölgeler farklı rakamlara satma hakkına sahiptir bu kişi bizden daha evvel pcx scoter aldı ve küçük geliyor diyerek takasta bize verip yerine forza 300 almak istedi bizde takas kampanya içermeyeceği ve zarar edeceğimizi söyleyip diler ise 16.800 e verebileceğimizi söyledik ve koç finans ile kredi kullandırıp faturasını 16.800 keserek teslim ettik bunda hiç bir gayrı resmi hareket yoktur daha sonra tüketici çeşitli bahaneler öne sürerek Honda türkiye aş yi arayıp şikayet etmiş ve oradan gelen sorgu üzerine tüketiciyi bizzat kendim arayıp bu konuyu tekrar izah ettim ve kendisine dilerse zarar ediyor olsam da 1.000 tl iade etmek istediğimi söyledim aldığım cevap size nasıl güvenirim deyip tüketici heyetine müracat edeceğini ısrarla söyledi ben bunun hukuki hakkı olduğunu kendisine ilettim ve rahatsız olmadım daha sonraki süreçte ortadoğu Honda ve Türkiye Honda yetkililerine şikayette bulunmuştur mahkeme sürecinde tüm sorular ve belgeler karşıya tarafımca ispat edilmiştir ve dava sonucunda davayı açan muhammet sinan ekrem haksız bulunmuştur ve belirttiği adres sahte çıktığı aşikardır ve daha sonrasında kullandığı motosikleti çeşitli insanlar ile bakıma servisimize gönderdiğide tespit edilmiştir bu güne kadar herhangi bir yazı yazmamış olmam adminin konuyu silmesini beklemektendir firmamız hiç bir zaman tüketiciye zarar vermek istemez insanın olduğu her yerde hata yanlış olabilir burda klavye kahramanlığı yapıp firmaları karalama kampanyaları yapmak doğru değil 05073567923 telefon numaram 24 saat hangi konuda olursa olsun çekinmeden bilgi alabilirsiniz
    Bu açiklamadan sonra herşey ortaya çıkmiş oldu.

Eksik bilgi yalan bilgidir.

Konuyu açan sahış takas olayından bahsetmemiş. Takasta kimse indirim yapmak zorunda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.