Şimdi Ara

Mersin Susanoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otel olarak Club Efes Hotel diye düşünüyorum. Giden varsa bilgi verirse sevinirim. Bu arada hangi sahil ? Kapızlı ve Susanoğlu plajı arasında kaldım. Bir de otelin kendi plajı varmış. Böylece kafam iyice karıştı Bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventuryan

Otel olarak Club Efes Hotel diye düşünüyorum. Giden varsa bilgi verirse sevinirim. Bu arada hangi sahil ? Kapızlı ve Susanoğlu plajı arasında kaldım. Bir de otelin kendi plajı varmış. Böylece kafam iyice karıştı Bilgi verirseniz sevinirim

Tartışmasız Susanoğlu tarafı dostum. Susanoğlu'nun içinde de Efes Hotel'in olduğu tarafı değil, daha batı kalan kısmı öneririm. Burası iki kısma ayrılır biri çarşı bölgesi, diğeri de yazlıklar bölgesi diyebiliriz. (Denizkent&Flamingo tarafı diye bilinir)

Çarşı tarafının kumsalı dar ve nüfusu çok kalabalıktır, Denizkent tarafı ise çooook daha geniş ve sakindir.

Otelin kendi plajı dediğine bakma, hiçbir ayrımı olmayan küçücük bir alan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Otel olarak Club Efes Hotel diye düşünüyorum. Giden varsa bilgi verirse sevinirim. Bu arada hangi sahil ? Kapızlı ve Susanoğlu plajı arasında kaldım. Bir de otelin kendi plajı varmış. Böylece kafam iyice karıştı Bilgi verirseniz sevinirim

Tartışmasız Susanoğlu tarafı dostum. Susanoğlu'nun içinde de Efes Hotel'in olduğu tarafı değil, daha batı kalan kısmı öneririm. Burası iki kısma ayrılır biri çarşı bölgesi, diğeri de yazlıklar bölgesi diyebiliriz. (Denizkent&Flamingo tarafı diye bilinir)

Çarşı tarafının kumsalı dar ve nüfusu çok kalabalıktır, Denizkent tarafı ise çooook daha geniş ve sakindir.

Hocam sana ne zaman ne sorsak hemen cevabı hazır gibi :) Mersin'li misin yoksa her yeri böyle biliyor musun merak ediyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svensk8 -- 15 Temmuz 2014; 22:01:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tameer888

quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Hocam sana ne zaman ne sorsak hemen cevabı hazır gibi :) Mersin'li misin yoksa her yeri böyle biliyor musun merak ediyorum valla

AHAHAH :)

Adanalıyım, 29 senedir Susanoğlu'nda yazlığımız var, hatta şuan oradayım :) Onun dışında da gezmeyi seviyorum, her vakit bulduğumda yollardayım. :)

• İşe bak bende Adana doğumluyum ama Eskişehirliyim ve de Susanoğluna bir sempati duyuyorum çünkü sevdiğim bir arkadaşım da şu an orada ve merak etmiyor değilim o arada fotoğraflar attıkça falan umarım bir gün geleceğim oraya
    Bu arada şu an keşfetsene.com'da interrail rehberinize bakıyordum gayet yararlı bir rehber olmuş elinize sağlık, twitterdan da takipteyim artık bi sorum olduğunda yine rahatsız edebilirim teşekkürler.

• Beyler baktımda Susanoğluna pis diyorlar bizim forumda bakın şu başlik altında : mersinde denize girmek için ?? Dedikleri doğru mu ?

• leventuryan kullanıcısına yanıt
    mersinin en güzel plajlarından biridir susanoğlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizi sezon ortalarında kirlenir ama plajı ödüllüdür gidip görmeni şiddetle tavsiye ederim

• http://www.susanogluotelleri.com sayfasında Susanoğlu'ndaki oteller tanıtılmış arkadaşlar incelemenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.