Şimdi Ara

##### MERSİN ÜNİVERSİTESİ ##### 2015 GİRİŞLİLER ##### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
4
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulun acilisi tarihi 14 eylul mu arkadaslar ? Emin olamadim, bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kayıt yarın.. daha yatırmadım parayı kimler yatırdı?
  • kevzer K kullanıcısına yanıt
    evet 14 eylül

• quote:

Orijinalden alıntı: kevzer

Hocam il hakkinda, universite hakkinda, yurt vs hakkinda yardimci olursan cok iyi olur

İznin olursa ben de birkaç konuda yazmak isterim hocam.

Mersin Üniversitesi'nin Çiftlikköy Kampüsü, Türkiye'deki sayılı büyük kampüslerdendir. Bir Hacettepe'nin alanı kadar var tahmin ediyorum. Okulun içinde minibüs ücreti ödemiyorsun. Şehir içinde ise öğrenci fiyatı 1.25 Tl. Çok çeşitli sanatsal etkinlikler oluyor şehirde. Geçen sene Erkan Oğur konser için gelmişti, düşün hocam. Kiralar olarak ben pansiyon tarzı bir yerde 300 Tl'ye kalıyordum. Ev kiraları 500-700 arası. Tabi bu kampüs çevresi evler için geçerli. Şehir Ankara'ya kıyasla oldukça ucuz. Tavuk tantuniye 3-5 Tl verip bir öğününü tamamlamış oluyorsun. Pazar fiyatları keza aynı şekildedir. Üniversitenin yemekhane fiyatı 1.75 idi sanırım. Gezilecek yerler konusunda da üzülmezsin hocam. Sahili var, çarşısı var, avmleri var. Bana yeterli geliyordu. Şehir, rahat bir şehir. Biraz Arap'ı, Kürt'ü fazla. Ama zarar görmedim ben. Son olarak şehrin ulaşımı tek bir güzergahtan sağlanıyor. Bütün şehir bir cadde üzerine kurulmuş. Bu yüzden ulaşım konusunda bir sorun çekmeyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cok sagol verdigin bilgiler icin. Mersin hakkinda hep guzel seyler duydum senin dedigin gibi arap'i, kurt'u, cingen'i cok diyorlar. Bunlarin hic bir onemi yok hocam onemli olan insan olmak. Iyi insan ve kotu insan olarak bakmak gerek olaya. Her yerde oldugu gibi burada da kotu insanlar olacaktir.
    Hepimizin iyi insanlarla karsilasmamiz dilegiyle, saygilar.

Şehrin kötülenebilecek tek yanı o hocam. Yani o da ne kadar dert çıkarır, bilmem.

• Tıp. Tıpta olan arkadaşlarla irtibata geçelim ev arkadaşı lazım
  • Hocam ikinci ogretim harc paralari hakkinda bilginiz var mi ? Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim.

• Arkadaşlar ben kayıt olmadım gidip gördüm herşeyi. Okuyacaklara allah sabır versin bol şans herkese
  • outomeng O kullanıcısına yanıt
    Hayirdir hocam neden boyle diyorsunuz ?

• Şehir yaşanacak gibi değil bence, fazlasıyla karışık sokakta normal düzgün bir insan göremedim. Çok pis ve düzensiz. Arapça tabelalar bile görebilirsin.. Gittiğimde yerlisi dahil birçok insanla konuştum ve kimseden iyi birşey duymadım. Bu bahsettiğim kısım sadece Mersindi bir de Tarsus kısmı var (fakültem tarsusta) orası bir nebze daha iyi gibi ama yine de kayıt olmadım. Ne diyim allah yardımcınız olsun
  • Rahat olun Mersinde okuyan arkadaşlarım burası öğrenci için cennet diyorlar. Tabi sosyal kişi bunlar :)
  • outomeng O kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Ben kime sorsam hep olumlu konusuldu Mersin hakkinda. Olumsuz olarak insanlarindan sikayet var biraz. Yasayip gorecegiz hocam umarim hepimiz icin hayirlisi olur.

• Kardeşim mersin canavar gibi şehir hiç sorun yaşamazsın..

• Her şehirde şikayetçi bi kesim illaki vardır benim semtimde sorsan memnun adam bulamazsın ama git şehir merkezine cennet burası derler, mersin de eminim yaşanılası bir yer, insanların gözünü korkutmayın

• spoilerr1 S kullanıcısına yanıt
    Canavar gibi derken hocam ? Korkutma bizi

• Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ben sehire karsi cok pozitifim. Umarim yanilmam.

Ben çok gittim çok sevdim şehri kardeşim. İllaki her yerde şehrinden rahatsız insanlar vardır sen onlara bakma gidip kendin görünce için rahatlayacak emin ol

• selam arkadaşlar bişi sorcam ben şehir ve bölge planlamayı kazandım ama bize şu an herhangi bir bilgi verilmedi yani ne zaman başlıcak falan sınavlar ne zaman gibisinden
  • Ctis

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.