Şimdi Ara

##### MERSİN ÜNİVERSİTESİ ##### 2015 GİRİŞLİLER #####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar Mersin Universitesini kazananlar varsa bu konu altinda yardimlasalim.

Bolumlerinizi yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevzer -- 24 Temmuz 2015; 13:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Psikoloji
  • Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Benim de matematik. Mersin hakkinda, universite hakkinda bilgin varsa paylasir misin hocam.

• kevzer K kullanıcısına yanıt
    Eğitimi iyi diye biliyorum onun için yazdım
  • Tıp
  • Mersini kazananlar forumcu değil sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psikoloji kazandım dostlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanValjean0

Psikoloji kazandım dostlar!

Hayırlı olsun sınıf arkadaşım
  • Herkese hayirli olsun arkadaslar. Az gibiyiz sanki

• Yok mu matematik kazanan ?

• Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar :) Mersinde ikinci senem şuan yaz okulundayım ve resmen buharlaşıyoruz :D
  • burçak~ B kullanıcısına yanıt
    Hocam hosbulduk, Mersin nasildir biraz bilgi verir misin okul ve il hakkinda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevzer -- 25 Temmuz 2015; 1:02:34 >
  • MERSİN TIP

• Ön kayıtlar ne zaman bilgisi olan var mı ? Bu arada Mersin Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Fransızca
  • Şu ön kayıt gerçekten ne zaman. İnternet sitesinde bilgi bulamıyorum bir türlü, endişeleniyorum
  • Tıp
  • merhaba arkadaşlar ben eskişehir osmangazi üniversitesini mersin'den kazandım, yani mersinliyim başka şehirlerden gelecekler için şehir hakkında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. burdan sorarsanız iyi olur çünkü başkaları da yararlansın. ben ilk akla gelebilecekleri yanıtlamaya çalışayım.

-öncelikle üniversite hakkında pek bilgim yok, ama ulaşım kolay.

-kışları kar yağmaz ama soğuktur, yazları sıcaklık orta derecelerde seyreder fakat nemden dolayı bunaltıcıdır.

-şehir büyüktür ama bence kolay öğrenirsiniz.

-benim çok beğendiğim kocaman bir forum avm'si vardır şehrin kalbi burada atar (her türlü mağaza, her türlü yemek yiyebileceğiniz mekanlar (bence tek eksiği dominos yok), bakkal, teknoloji marketleri, 3m migros, arkadaşlarınızla ya da tek oturabileceğiniz kafeler, belirli saatler arası yapılan etkinlikler vs.) her fırsatta buraya kaçarım. (yüksek ihtimal sizde gezmek için buraya takılırsınız :D) üniversite ile forum arası otobüslerle 10-15 dk da varırsınız

-yaz tatillerini burada geçirebilirsiniz istediğiniz şekil deniz bulunur. (ilçesi olan silifke'ye bağlı taşucu, susanoğlu, yapraklı koyu, narlıkuyu genelde buraları tercih ederim)

-yurt veya apart hakkında bilgim yok, üni'ye yakın uygun fiyatlı evler bulabilirsiniz.

-elit mekanları vardır, şehri öğrendikçe keşfedersiniz.

-ben aslen silifke'liyim (ilçesi) ancak mersin'i yeterince bilirim.

-trafiği genelde orta derece seyreder bazen artabiliyor.

-insanı yobaz değildir rahat rahat takılabilirsiniz

-fazla pahalı olmayan bir şehir, orta düzey

şehir hakkında bunlar geldi aklıma. şehir beni gerçekten mutlu ediyor neden bilmiyorum seviyorum mersin'i. başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.

• kokare K kullanıcısına yanıt
    Faydalı olmuş teşekkürler :)

• e-kayıt 28'inde başlıyor, sitesinde yayınlarlar yakında, takip edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Mermaid -- 26 Temmuz 2015; 21:14:14 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.