< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mert hoca 90 günde ayt matematik
-
-
sen ybs okumuyon mu zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok ne alaka hocam başkasıyla karıştırdınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de ayt konularını burdan götürmeyi düşünüyorum. tytsi neyse de 11de mert hocanın mat 2 anlatımlarını beğeniyordum. ama ne olur ne olmaz başkalarından da soru çözümleri izlerim büyük ihtimal
Soruları önceden çözüp takılınan sorular izlenebilir bence.Mert hoca konudan bazen çok uzaklaştırıyor insanı
Bu adamı gereksiz gömüyorlar. Hiç bir şey bilmeyen adam seviyesinde anlatıyor, çözdüğü sorularda cacık değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4R1P -- 11 Ekim 2021; 1:9:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 senedir mert hocayla çalışıyorum, bu sene yeni yeni kamplara düzenli katılmaya başladım. 70 günde Tyt kampında problemlere olan tüm önyargımı yıkmış ve matematiği gözümde küçültmüştür. Geçen sene yanına yaklaşamayacağım tyt orijinal + acil soru bankasını kampla birlikte götürmeme vesile olmuştur:) Mert hocaya sırtı verdik gidiyoruz, yaptığı her kampa katılmayı düşünüyorum.
-
kankam başladığında kaç yapıyordun bitirdiğinde kaç yaptın
mert hocam foruma hoş geldiniz
-
ASŞLDFÖSPKIOGNSDUJOFG hoşbuldum gençler
-
bu soruya 2 hafta sonra döneyim mi hocam? şimdi çok seri deneme atmıyorum, haftaya başlıyorum.
-
beklemedeyim hocam
Kitabı çıktı ben aldım
mert hocaya ben de bakiyorum ama yetersiz geliyor nedense laptu kanalina da bakiyorum ben sonra eyup hocaya gecerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece mert hocadan mı gideceksin hocam
Mert hoca ve eyüpb den yorum serilerini izlemeyi düşünüyorum hocam.
Unutmayın burayı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
efsane o
efisane o
efişane o
efişina o
efişina do
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
unutmadım unutmadım. söylediğim gibi başlayamadım o yüzden 1 hafta daha bekliyordum ama genel deneme sonucunu yazabilirim. geometrisiz 24.5 geldi, 345'in türkiye geneli denemesiydi. sıkıntı genelde pkob'da, o da zaten zamanla oturuyor mert hocayla tek seferde yapamayacağımı biliyordum.
@nicksizhaldeyim merak ediyordun hocam
Benzer içerikler
- tyt matematik kaç günde biter
- en zor ayt matematik soru bankası
- eyüp boncuk eşi
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- sınav dönemi vitamin takviyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X