abi istek istedik hepsini yayınladın kırmadıgın için çok teşekkür ederiz ben saglık merve inş burası da işler sedanın da slmı var
merzifonluluğumdan utandım sağolasın hakan
sen bence merzıfonlulugundan utanma merzıfonluyum dıye gururlan nankorluk yapma
abi gülmekten yarılıyorum ya yok böyle bi oaly hakan duy sesimizi programında dh nin reklamını yapta şu sagdan soldan cıkan reklamlar kalksın
Fake size yakısmıyor hakancılar
hakn abicim allah senı basmızdan eksık etmesın yha hep bı kosede dur sen abı bı yere gıtme heaa sensız cekılmez radyo FLn
arkadasların bazıları ctrl ve w basın 100 post kazanın yazıor yha ınanmayın arkadaslar sırf sızlerı uzaklastırmak ıcın yapıor boyle cırkınlılere yer vermeyelım hadı hododoy hododoy
quote:
Orjinalden alıntı: brky
merzifonluluğumdan utandım sağolasın hakan
aynen bir Merzifon'lu olarak.
Feyk dolmuş gibi. Muhabbet hoş değil. İltifatlarını özel ileti yolu ile yapsanız...
valla hakan abi senin porgramını hiç dinlemedim ama böle bir kitleye sahip olmak kolay değil cok merak ediyorum dün uğrastım kanal için ama olmadı bu aqsam garanti bulucam yakında patlama olur 1 gün oldu güsel potansiyel ne dimm herşey dilediğin gibi olsun
bence kesın dınlemelıısn yha gercekten hakan abının sesı cok fotojenık ınsanı tutuyor abı sen bıze buy mu yaptın bea
buyu mu yaptın dıyecektım anladın sen onu
hakana uzanan eller kırılsın
hakan abı senı sevenler kdr senı cekemeyenlerde var ama sunu akıllarına soksunlar kı DJ lık konusuna cokkkkkk ama cokkk iyisin ıste kaßullenın artık
bi şarkı isteyin tam olsun
yerdeyim gülmekten
slm kardeş hayırdır sorun neki neden utanıyosun merzifonlu olmaktan bu arada ben hakan
selamlar burda olan yüreği güzel insanlara hakan
hee hee
hakancıyız oğlancıyız gibi oldu ama neysebizi bu hale getirenler utansın.
hakan bitanesin sen takma olur böle şeyler önemseme abi hakan abiye laf yok
buraya benim dinleyicilerim mesaj yazmasınlar başka adreste bulusuruz sevgiler HAKAN
ya senle uqrasamayız evet hakan abi haklı baska bı sıte yaparız bu arada msn nı verde guzel guzel goruselım senle brky