şu anda benim gibi uyumayıp merzifon temfo fmde hakanı dinleyenler ve hayranları burda buluşalım
bizde burda bir fan clup oluşturalım ne dersiniz???
BEKLİYORUM...
merzifon neresi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
merzifon neresi ya
Hop memleketime laf yok ...
GümüşHacıköyünlüyük
her ne kadar gitmesek te kalmasak ta o köy bizim köyümüzdür
quote:
Orijinalden alıntı: Fosters
Hop memleketime laf yok ...
GümüşHacıköyünlüyük
her ne kadar gitmesek te kalmasak ta o köy bizim köyümüzdür
Alıntıları Göster
Netten dinlenebiliyor mu? Canlı yayınsa şu an, netten bir duymak isterdim, ne varmış diye?
quote:
Orijinalden alıntı: Robin Hood
Netten dinlenebiliyor mu? Canlı yayınsa şu an, netten bir duymak isterdim, ne varmış diye?
Alıntıları Göster
hadi bakalaım daha merzifonlu yokmu bekliyoruz
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ScHiZopRen
merzifon amasyanın ilçesi
quote:
şu anda netten dinlenemiyor ama yakında onuda yapacaklar akşam 10 dam gece 2 ye kadar çok güzel bir proğram espiriler havada uçuyor morali bozuk olan birinin moralini düzeltmeye yetiyorda artıyor bile 1 den 2 ye kadarda şiir falan okuyor böyle işte
eğer çankırı çorum samsun ordu giresun amasya bu bölgelerden olan varsa dinlemelerini tavsiye ederim çorumda frekansı 102.1
quote:
Orijinalden alıntı: akrep_kralice
quote:
Orjinalden alıntı: ScHiZopRen
merzifon amasyanın ilçesi
quote:
şu anda netten dinlenemiyor ama yakında onuda yapacaklar akşam 10 dam gece 2 ye kadar çok güzel bir proğram espiriler havada uçuyor morali bozuk olan birinin moralini düzeltmeye yetiyorda artıyor bile 1 den 2 ye kadarda şiir falan okuyor böyle işte
eğer çankırı çorum samsun ordu giresun amasya bu bölgelerden olan varsa dinlemelerini tavsiye ederim çorumda frekansı 102.1
Alıntıları Göster
merzifonluyuz gururluyuz...
quote:
Orijinalden alıntı: oleander
merzifonluyuz gururluyuz...
Alıntıları Göster
yok ya gerçekten süper bi kez dinlemeniz yetio bagımlı oluosunuz 102.1 biz her akşam ordayız bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: hakanı dinleyenler
yok ya gerçekten süper bi kez dinlemeniz yetio bagımlı oluosunuz 102.1 biz her akşam ordayız bekleriz
Alıntıları Göster
bende merzifonluyum ama sadece doğmuşum. önceki sene bir kere gittim. ama sonuçta merzifonluyuz
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
bende merzifonluyum ama sadece doğmuşum. önceki sene bir kere gittim. ama sonuçta merzifonluyuz
Alıntıları Göster
siteniz hayırlı olsun hakan abi cok iyi ya çok hoşuma gidiyor gerçekten cok iyi vakit geçiyor hakan abiyle :D böyle bir dj ye böyle bir site olmamış bence daha iyisi olabilir di site out hakan in :D puhaha
quote:
Orijinalden alıntı: cash04
siteniz hayırlı olsun hakan abi cok iyi ya çok hoşuma gidiyor gerçekten cok iyi vakit geçiyor hakan abiyle :D böyle bir dj ye böyle bir site olmamış bence daha iyisi olabilir di site out hakan in :D puhaha
Alıntıları Göster
online kimse yok mu yaaa
quote:
Alıntıları Göster
slm hakan abi ben yeşilkentten seda abi funclup oldugunu öğrenince hemen üye olduk abi seni yakından takip edioruz hayırlı olsun abi
quote:
Orijinalden alıntı: hakancı
slm hakan abi ben yeşilkentten seda abi funclup oldugunu öğrenince hemen üye olduk abi seni yakından takip edioruz hayırlı olsun abi
Alıntıları Göster
seda hosgeldin aramıza :D
quote:
seda hosgeldin aramıza :D
Alıntıları Göster
web tasarım için end.cash@hotmail.com daha iyi sitelerde görüşmek üzere akşam burdayım hakancılar :D
quote:
web tasarım için end.cash@hotmail.com daha iyi sitelerde görüşmek üzere akşam burdayım hakancılar :D
Alıntıları Göster
HAKAN BEN MELİKE SAGLIKTAN ABİ HER AKŞAM SENİ DİNLİORUZ KESİNTİSİZ SÜPPERSİN ABİ Bİ TANESİN SEN BEN TAVSİYE ÜZERİNE DİNLEMİŞTİM SENİ BAGIMLILIK YAPIOSUN ABİ HAYIRLI OLSUN FUNCLUP
quote:
Orijinalden alıntı: HaKaNCıYıM
HAKAN BEN MELİKE SAGLIKTAN ABİ HER AKŞAM SENİ DİNLİORUZ KESİNTİSİZ SÜPPERSİN ABİ Bİ TANESİN SEN BEN TAVSİYE ÜZERİNE DİNLEMİŞTİM SENİ BAGIMLILIK YAPIOSUN ABİ HAYIRLI OLSUN FUNCLUP
Alıntıları Göster
Hakanın fun clup'ı olurda katılma mı bunu kim akıl ettiysa ayakta alkışlıyorum şak şak şak şak tebrikler valla akıllıca herkese selemlar
quote:
Orijinalden alıntı: sigarasizyasam
Hakanın fun clup'ı olurda katılma mı bunu kim akıl ettiysa ayakta alkışlıyorum şak şak şak şak tebrikler valla akıllıca herkese selemlar
Alıntıları Göster
ha buarada ben RYelda Hakancım galiba yayındasın okuyosan kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: sigarasizyasam
ha buarada ben RYelda Hakancım galiba yayındasın okuyosan kolay gelsin
Alıntıları Göster
bu kader da fake nick alımıp reklam yaılmazki...
quote:
merzifon neresi ya
merzıfon amasyanın bı ılcesı bu arada hakan abiye satasanı yakarım haberınız olsun hakan abicim supersın yhaa butun 1 gunun yoqunluqunu senı dınleyerek atıyorum yha gercekten cok guzel program cıkartıyorsun saygılarımla abıme
quote:
Orijinalden alıntı: hamittttt
merzıfon amasyanın bı ılcesı bu arada hakan abiye satasanı yakarım haberınız olsun hakan abicim supersın yhaa butun 1 gunun yoqunluqunu senı dınleyerek atıyorum yha gercekten cok guzel program cıkartıyorsun saygılarımla abıme
Alıntıları Göster
dj lerın dj i hakan abi ya supersın yhaa ben hayatımda radyo dınlemeye senle basladım senı dınlemeden yatamıom allah senı ınanırsın abi o kdr gusel bır elektırıgın var ki sesınde allahım yha valla baqımlı olduk ya