Şimdi Ara

merzifon tempo fm hakan dinleyenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda benim gibi uyumayıp merzifon temfo fmde hakanı dinleyenler ve hayranları burda buluşalım

bizde burda bir fan clup oluşturalım ne dersiniz???

BEKLİYORUM...

• merzifon neresi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

merzifon neresi ya
    Hop memleketime laf yok ...

GümüşHacıköyünlüyük

her ne kadar gitmesek te kalmasak ta o köy bizim köyümüzdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fosters

Hop memleketime laf yok ...

GümüşHacıköyünlüyük

her ne kadar gitmesek te kalmasak ta o köy bizim köyümüzdür

Alıntıları Göster
    Netten dinlenebiliyor mu? Canlı yayınsa şu an, netten bir duymak isterdim, ne varmış diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

Netten dinlenebiliyor mu? Canlı yayınsa şu an, netten bir duymak isterdim, ne varmış diye?

Alıntıları Göster
    hadi bakalaım daha merzifonlu yokmu bekliyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

merzifon amasyanın ilçesi

quote:

şu anda netten dinlenemiyor ama yakında onuda yapacaklar akşam 10 dam gece 2 ye kadar çok güzel bir proğram espiriler havada uçuyor morali bozuk olan birinin moralini düzeltmeye yetiyorda artıyor bile 1 den 2 ye kadarda şiir falan okuyor böyle işte

eğer çankırı çorum samsun ordu giresun amasya bu bölgelerden olan varsa dinlemelerini tavsiye ederim çorumda frekansı 102.1

• quote:

Orijinalden alıntı: akrep_kralice

quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

merzifon amasyanın ilçesi

quote:

şu anda netten dinlenemiyor ama yakında onuda yapacaklar akşam 10 dam gece 2 ye kadar çok güzel bir proğram espiriler havada uçuyor morali bozuk olan birinin moralini düzeltmeye yetiyorda artıyor bile 1 den 2 ye kadarda şiir falan okuyor böyle işte

eğer çankırı çorum samsun ordu giresun amasya bu bölgelerden olan varsa dinlemelerini tavsiye ederim çorumda frekansı 102.1

Alıntıları Göster
    merzifonluyuz gururluyuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: oleander

merzifonluyuz gururluyuz...

Alıntıları Göster
    yok ya gerçekten süper bi kez dinlemeniz yetio bagımlı oluosunuz 102.1 biz her akşam ordayız bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanı dinleyenler

yok ya gerçekten süper bi kez dinlemeniz yetio bagımlı oluosunuz 102.1 biz her akşam ordayız bekleriz

Alıntıları Göster
    bende merzifonluyum ama sadece doğmuşum. önceki sene bir kere gittim. ama sonuçta merzifonluyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

bende merzifonluyum ama sadece doğmuşum. önceki sene bir kere gittim. ama sonuçta merzifonluyuz

Alıntıları Göster
    siteniz hayırlı olsun hakan abi cok iyi ya çok hoşuma gidiyor gerçekten cok iyi vakit geçiyor hakan abiyle :D böyle bir dj ye böyle bir site olmamış bence daha iyisi olabilir di site out hakan in :D puhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: cash04

siteniz hayırlı olsun hakan abi cok iyi ya çok hoşuma gidiyor gerçekten cok iyi vakit geçiyor hakan abiyle :D böyle bir dj ye böyle bir site olmamış bence daha iyisi olabilir di site out hakan in :D puhaha

Alıntıları Göster
    online kimse yok mu yaaa
  • quote:

Alıntıları Göster
    slm hakan abi ben yeşilkentten seda abi funclup oldugunu öğrenince hemen üye olduk abi seni yakından takip edioruz hayırlı olsun abi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancı

slm hakan abi ben yeşilkentten seda abi funclup oldugunu öğrenince hemen üye olduk abi seni yakından takip edioruz hayırlı olsun abi

Alıntıları Göster
    seda hosgeldin aramıza :D
  • quote:

seda hosgeldin aramıza :D

Alıntıları Göster
    web tasarım için end.cash@hotmail.com daha iyi sitelerde görüşmek üzere akşam burdayım hakancılar :D
  • quote:

web tasarım için end.cash@hotmail.com daha iyi sitelerde görüşmek üzere akşam burdayım hakancılar :D

Alıntıları Göster
    HAKAN BEN MELİKE SAGLIKTAN ABİ HER AKŞAM SENİ DİNLİORUZ KESİNTİSİZ SÜPPERSİN ABİ Bİ TANESİN SEN BEN TAVSİYE ÜZERİNE DİNLEMİŞTİM SENİ BAGIMLILIK YAPIOSUN ABİ HAYIRLI OLSUN FUNCLUP
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKaNCıYıM

HAKAN BEN MELİKE SAGLIKTAN ABİ HER AKŞAM SENİ DİNLİORUZ KESİNTİSİZ SÜPPERSİN ABİ Bİ TANESİN SEN BEN TAVSİYE ÜZERİNE DİNLEMİŞTİM SENİ BAGIMLILIK YAPIOSUN ABİ HAYIRLI OLSUN FUNCLUP

Alıntıları Göster
    Hakanın fun clup'ı olurda katılma mı
    bunu kim akıl ettiysa ayakta alkışlıyorum
    şak şak şak şak
    tebrikler valla akıllıca
    herkese selemlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigarasizyasam

Hakanın fun clup'ı olurda katılma mı
    bunu kim akıl ettiysa ayakta alkışlıyorum
    şak şak şak şak
    tebrikler valla akıllıca
    herkese selemlar

Alıntıları Göster
    ha buarada ben RYelda
    Hakancım galiba yayındasın
    okuyosan kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sigarasizyasam

ha buarada ben RYelda
    Hakancım galiba yayındasın
    okuyosan kolay gelsin

Alıntıları Göster
    bu kader da fake nick alımıp reklam yaılmazki...
  • quote:

merzifon neresi ya
    merzıfon amasyanın bı ılcesı bu arada hakan abiye satasanı yakarım haberınız olsun hakan abicim supersın yhaa butun 1 gunun yoqunluqunu senı dınleyerek atıyorum yha gercekten cok guzel program cıkartıyorsun saygılarımla abıme
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamittttt

merzıfon amasyanın bı ılcesı bu arada hakan abiye satasanı yakarım haberınız olsun hakan abicim supersın yhaa butun 1 gunun yoqunluqunu senı dınleyerek atıyorum yha gercekten cok guzel program cıkartıyorsun saygılarımla abıme

Alıntıları Göster
    dj lerın dj i hakan abi ya supersın yhaa ben hayatımda radyo dınlemeye senle basladım senı dınlemeden yatamıom allah senı ınanırsın abi o kdr gusel bır elektırıgın var ki sesınde allahım yha valla baqımlı olduk ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.