Şimdi Ara

Mesai saati dışında aranmak ve tutanak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapman gereken basina gelenleri üst yönetime bildirmek
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Risk büyük onda müdürü şikayet etmek. Tamam üst gelir fırçalar konuşur vs gider. Sonra baş başa kalicaz sonra daha büyük sorun
  • Süreklilik arz etmediği sürece geç kalmalar ,hiçbir şey yapamaz.Ki iş kanunu işe bile mazeretsiz gelmemeyi ardı ardına 2 gün, aynı ay içinde tatil günlerini takip eden 2 gün veya aynı ay içinde 3 gün ile feshetme yetkisi vermis,sizin hem mazeretiniz var hem geç kalma. işten falan çıkarırsa 6 ay oldu demişşin 6 ayı doldurduysan işe iade açarsın alırsın tazminatini:)
  • Zalman-TR kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar sikayet edersin mobingden
    özel sektörde üst yönetim personelden önce müdüre amire kaynıyo
    kapıyı kitlememiş beni arıyo benmiyim sorumlu dedinmi müdür kayar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 20 Şubat 2019; 18:53:30 >
  • Ayrıca telefona cevap verme olayı yaptığınız işe,iş yerindeki konumunuza göre değişiklik gösterebilir .İş sözlesmesinde bu şart kosulmusta olabilir ona göre hareket etmenizi tavsiye ederim.
  • alwan kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı mağazası depo görevlisiyim iznim saatlerim diğerleri gibi değil sabit. Sözleşme de dikkat etmedim ama olsa öyle birşey bu olayda önüme gelirdim.
  • ilk mesajı okudum cevaplara bakmadan yazıyorum.

bence bir avm'de çalışıyorsun, ne kadar kurumsal desende öyle yerlerin kurumsallıkla uzaktan yakından alakası yoktur.

ünide öğrenci iken müdür yard. olarak çalışmıştım 2 seneye yakın. bayada pahalı bir mağazaydı, 300 tl gömlek 500 tl kot pantolon vs. sözde kurumsaldı ama alakası bile yoktu. maaşı diğer mağazalara göre yüksekti ama sıkıntısıda ona göreydi. ben m.yard. olarak çalıştığımdan telefon susmazdı, 20 full time 5 part 2 depocu personel vardı.bunların her gün birinin niyeyse hep sorunu olurdu, ya birbiriyle ya müşteriyle falan filan. müdürde itin tekiydi, onun yerine geçecem diye korktuğundan yapmadığını bırakmazdı. derste olduğumda inadına arar, açmayınca bölge sorumlusuna kadar şikayet ederdi. adama diyorum öğleden sonra 1'le 5 arası final sınavlarım var telefona bakamıcam, ne yapıp ediyor arıyor, whatsapp'tan mesaj bombardımanına tutuyordu. ama varya bildiğin itlik için arıyordu. o sorunları ben kimseye telefon açmadan kendim çözüyordum. diyorumya onun yerine beni müdür yapacaklar diye eteği tutuşmuştu ne zamandır. bir gün dayanamadım severim böyle işini deyip depoda bunu dövdüm, sonrada istifa edip çıktım. sözde şikayetçi filan olucam dedi ama ondanda bir şey çıkmazdı, yaptığın mobbingler belliydi. aramaları, mesajları duruyordu.

mağazacılık çok kötü bir sektor, son çare olmalı.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Anladım geçmiş olsun asker olana kadar burdan devam edicem eski isim cafe sektöruydu o daha beterdi burası oraya göre cennet AVM değil. Ama farkedecegini sanmıyorum. 300 den fazla mağazası var ayakkabı üzerine sen bildin zaten isim verip birde onla uğraşmayım diye veremiyorum isim.
  • Sizin müdür biraz takıntılı galiba, bende mağaza sektöründe çalışıyorum ama iş sonrasında sadece 1-2 kere aranmışımdır. Aciliyet olmayan durumlarda aranmamalı, ben olsam açmazdım telefonları.
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ses soluk yok bakalım
  • gençler başarılı olmak ıstıyorsanız cok calısmanı gereklı. evet mesaı bıtımınden sonra telefonlarını acmak zorunda degılsın.

ama yonetıcıler mesaı saatı dısında telefonlarını acan, gorevını yerıne getıren personellerle devam etmek ıster.

bu sebeple hayatınız boyunca asgarı ucretle calısmak ıstemıyorsanız cok calısmalısınız.

ama bugun ama yarın herkes calısmasının karsılıgını alır, bunu unutmayın.
  • 10:00 da işe başlıyorum.
    19:00 da işten çıkıyorum
    19:01 de telefonlarımı uçak moduna alıyorum.
    Bir sonraki gün 09:30 da telefonumu normal moda alıp yoluma devam ediyorum.

Eğer bunu yapmazsam, parayla satın alınamayacak, hiç bir şekilde telafisi olmayacak zaman kayıplarının önüne geçemiyorum.

İlk başlarda çok tepki gördüm. 1 hafta sonrasında aranılmayı bıraktım.

He gün içinde de bana bir arama geliyorsa (telefoncu olduğumdan işi düşenler arar) bana bir yararı olacaksa açıyorum yoksa açmıyorum.

Unutmayın size kimse geçmiş zamanı geri getiremez ama şu anı veya geleceğimizi şekillendirmeniz sadece sizin elinizde.

Mağaza müdürü olacak mahluk muhtemelen bekar ve tüm hayatı iş olan biridir. Tartışıp boş yere germeyin kendinizi.

Giriş saatiniz neyse o saatte girin çıkış neyse o saatte çıkın.Extra mesai yapayım firmamı düşünüyorum ayaklarını geçin.10 dk geç giriyorum ama 1 saat geç çıkıyorum dediğinizde "saatinde gel saatinde çık" cümlesiyle karşılaşırsınız.Firmanız size aynı özveriyi gösterse şimdi bu konuyu açmış olmazdınız.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.