Şimdi Ara

Mesaj bölümündeki linkte bulunan bilgisayar ile popüler oyunları oynayabilir miyim ? Yardım lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan birkaç hafta önce ''https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V7.3.2.html#.Ws-gBohuaUk '' bilgisayarı satın aldım. Yılladır bilgisayar ile pek haşır neşir değilim ve haliyle bilgi sahibi olan kişiler kadar birikimim yok. Linkte görmüş olduğunuz bilgisayar ile piyasada olan (PUBG - WİTCHER - GTA V - FORTNİTE - COD SERİSİ) oyunları oynayabilir miyim ? Vereceğiniz cevaplara göre Steam üzerinden oyun satın alacağım lakin oynayamayacağım bir oyunu satın almak istemiyorum. Bilgilerinize sığınıyorum dostlar. Verebileceğiniz her cevaba ve tavsiyeye açığım...

Eğer konuyu yanlış yere açtıysam mazur görün. İlk kez bir forum sitesinde başlık açıyorum.

• Evet bunları oynarsiniz bildiğim kadarıyla. Ayrıca oyun alsanız da 2 saat oynama süresi/14 gün satın alma süresi geçmeden iade edebilirsiniz yani yükleyip 1-1,5 saat oynayıp bakabilir, performans tatmin etmiyorsa iade edebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Geri iade konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Umarım diğer arkadaşlar alabileceğim performans ve fps konusunda da detaylı bilgi verebilirler :)
  • Rica ederim,benzer donanım testlerine YouTube'dan ulaşabilirsiniz,benim donanımım farklı olduğu için net bir performans/fps bilgisi paylasamiyorum sizinle.bilgisayarinizi güle güle kullanın

Örnek YouTube videosu:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.