Bildirim
MESAJ RAPORU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende motorola t260 var bende bulamadım telsim için mesajın önüne *0# eklersen iletim raporu geliyor -
telefonun desteklemiyor. fakat her mesajın önüne *0# yazıp bir boşluk bırakırsan sana rapor geliyor. zaten telde de mantık bu. bunu kodlayıp gönderiyor.... örnek;
*0# nasılsın irfan?...... and SEND..! -
Sağolasın dostlar.Onu 1 kere denemiştim ama sonuç alamamıştım.Belki yanlış yapmışımdır.Tekrar deneyeyim... -
sanırım sadece nokia ya otomatik geliyor -
*0#'i ben 5-6 kez denedim fakat olmadı karşı tarafa mesaj "*0# ......mesaj...." şeklinde gitti yani komut olarak algılamadı tel 336 var bendede -
sanrım bu şebekeyede bağlı ben telsim ile bu şekilde sorunsuz kullanıyorum -
arkadaslar bende de C350 var mesaj karsi tarafa "*0# mesaj" seklinde gidiyo -
ya ben turkcellde yapmistim telefonum T68! tel ayarlarindan rapor iste, bilgi iste gibi seyler vardi. istedim. ve bana gelen her rapor icin 1 sms yani 2 kontörüm gitti!!! :((( bu konuda yorum yapacak yada bilgisi olan var mı?
ayrica telsimde basina *0# konuyorda turkcellde konmuyormu? son sorum ise şu; telsim faturalı hatta msjin basina *0# koyarsak hadi diyelimki bizede rapor gelirse buna faturada birseyler yansirmi? -
Bende C55 ve telsim hat var.normalde mesaj iletildi raporu vermiyo.bendemi *0# yazıcam.sinir oldum bu işe -
valla yazıyom yazıyom bi .ok gelmiyo :) -
İrfan kendi resmini nasıl koyuyosun repliye.Ben de yapamazmıyım?:) -
DOSTUM U YANDAKİ İRFAN YAZISI İÇİN DİYORSAN:YÖNETİCLERE ESMİN ADRESİNİ VER.ONLAR DA EKLESİN...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X