Şimdi Ara

Mesaj Sayım Artmıyor.???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj sayım artmıyor lütfen bunla bu konularla ilgilenen adminler yardım etsim şu anda mesaj sayımın 74 olması gerekirken 62 bu hatayı düzeltirseniz sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.me -- 27 Ağustos 2013; 0:55:20 >

• KİMSE İLGİLENMİYOR MU???
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.me

KİMSE İLGİLENMİYOR MU???
    Mesaj sayımı deaktif olan bölümlerde mesaj atıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Daha önce attığım bölümlere atıyorum genelde ama olmuyor düzeltme imkanı var mı?
  • quote:

quote:

Daha önce attığım bölümlere atıyorum genelde ama olmuyor düzeltme imkanı var mı?

Alıntıları Göster
    Mesajlarınızın çoğu konu dışı bölümünde, mesaj artmaması normal bi durum.

• quote:

Olabilir bir kaç saat önce otomobil bölümünede attım ordada olmadı birde bazı konu dışı mesajları artıyordu eskiden bu mesajların çoğunluğunu otomobil veya konu dışında yapmışımdır
  • quote:

quote:

Olabilir bir kaç saat önce otomobil bölümünede attım ordada olmadı birde bazı konu dışı mesajları artıyordu eskiden bu mesajların çoğunluğunu otomobil veya konu dışında yapmışımdır

Birinin bir sürü mesaj yazmasına rağmen mesajın 0 gözüktüğünü gördüm
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Mesaj sayımı yapılan bölümde attığınız mesajların bulunduğu konuların silinmesi de mesaj sayısını düşürür.
    Mesaj sayısına bu kadar takılmayın forumda ayrıcalıklı bi işlevi yoktur. En fazla göstermelik rütbeniz artacaktır.

• Mesajlarinizin 74 olmasi gerektigini nereden dusundunuz memstats.asp den mi?
  • quote:

Mesaj sayımı yapılan bölümde attığınız mesajların bulunduğu konuların silinmesi de mesaj sayısını düşürür.
    Mesaj sayısına bu kadar takılmayın forumda ayrıcalıklı bi işlevi yoktur. En fazla göstermelik rütbeniz artacaktır.

Peki teşekkürler ama düzeltilebilecek bir imkan varsa öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Mesajlarinizin 74 olmasi gerektigini nereden dusundunuz memstats.asp den mi?

Mesajlarıma bakarsanız görürsünüz..Düzeltilecek bir imkan varsa sevinirim
  • Nesine bakmaliyim biraz aciklar misiniz? Ayrica Nétwork aciklamis.
  • quote:

Nesine bakmaliyim biraz aciklar misiniz? Ayrica Nétwork aciklamis.

Yardımınız için teşekkürler yinede..
  • quote:

quote:

Nesine bakmaliyim biraz aciklar misiniz? Ayrica Nétwork aciklamis.

Yardımınız için teşekkürler yinede..

Alıntıları Göster
    Başka ilgilenen var mı?
  • quote:

Başka ilgilenen var mı?

Bu konuya deneme olarak bir mesaj at bakalım:

http://forum.donanimhaber.com/m_41615893/tm.htm

Atmadan önce bak mesaj sayına, 68 şuanda. Bir diğer konuda, her hafta pazar günü 00:00:00 da silinen mesajlarımız, mesaj sayısından düşülür-eksilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Başka ilgilenen var mı?

Bu konuya deneme olarak bir mesaj at bakalım:

http://forum.donanimhaber.com/m_41615893/tm.htm

Atmadan önce bak mesaj sayına, 68 şuanda. Bir diğer konuda, her hafta pazar günü 00:00:00 da silinen mesajlarımız, mesaj sayısından düşülür-eksilir.

Alıntıları Göster
    Benim de aynı sorunum var. 2007 den beri üyeyim. Tamam fazla mesaj yazmıyorum ama hala mesaj sayım 40. konu bile açıyorum sayı yine artmıyor. Hatta bugün sıcak fırsatlarda konu açtım yine artmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Benim de aynı sorunum var. 2007 den beri üyeyim. Tamam fazla mesaj yazmıyorum ama hala mesaj sayım 40. konu bile açıyorum sayı yine artmıyor. Hatta bugün sıcak fırsatlarda konu açtım yine artmadı.

Sıcak fırsatlar zaten mesaj sayımı yapılmayan bölümler arasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Sıcak fırsatlar zaten mesaj sayımı yapılmayan bölümler arasında.

Alıntıları Göster
    Böyle konuların sık sık açılmaması için mesaj sayısı artmayan forumların listesi yapılsa ve bu liste ''Forum Duyuruları'' bölümüne veya göz önünde bir yere koyulsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Ağustos 2013; 15:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Böyle konuların sık sık açılmaması için mesaj sayısı artmayan forumların listesi yapılsa ve bu liste ''Forum Duyuruları'' bölümüne veya göz önünde bir yere koyulsa çok iyi olur.

O zaman mesaj kasmak amaçlı bazı bölümleri hedef göstermiş olacağız. Böyle kalması daha yerinde, herkes mesaj sayımını ön plana almadan ilgili olduğu bölümlerde aktif olmalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

O zaman mesaj kasmak amaçlı bazı bölümleri hedef göstermiş olacağız. Böyle kalması daha yerinde, herkes mesaj sayımını ön plana almadan ilgili olduğu bölümlerde aktif olmalı.

Anladım o zaman. Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.