Arkadaşlar dün 83 olan mesaj sayım 77 ye düşürülmüş böyle bişey olabilirmi? sizin başınıza geldimi? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
valla bi nüfus fotokopisi faksla bakalım bi baksın admin arkadaşlar
Benımde sılınmiş 50 60 tane
benim çoğalmış sen binbaşımıydın kardeş
E boşver niye takıldın ki?Bir hata oluşmuştur bişe olmuştur yani.salla. Yada mesaj sayın artsın diye gereksiz mesaj yazmışsındır bunu anlamış ve düşürmüşlerdirKOmplo teorisi gibi mi oldu ne
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
benim çoğalmış sen binbaşımıydın kardeş
ewt de o önemli değil de neden siliyolar onu da söyleseler benden alıp sana werdıler heralde..
tek similey kullanınca veya silinen msj ın olduysa sayımda onları düşürüyorlar benim aynı duruyo mesela ama düşse bile hesabı bilmiyorum farekına bile varmam herhalde ama baktım şimdi 690 varmış
E boşver niye takıldın ki?Bir hata oluşmuştur bişe olmuştur yani.salla. Yada mesaj sayın artsın diye gereksiz mesaj yazmışsındır bunu anlamış ve düşürmüşlerdirKOmplo teorisi gibi mi oldu ne
Tabi zamanında gereksiz mesaj attığımız olmuşturAma konuyla ne alakası var yaaaaaa!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: MaHZeN
benim de ne güzel 666 sayım
seninde azalmış o zaman kardeş
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MaHZeN
benim de ne güzel 666 sayım
seninde azalmış o zaman kardeş
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
evet
ben mesaj sayıma bile bakmıorum azalsa ne olur artsa ne olur
quote:
tek similey kullanınca veya silinen msj ın olduysa sayımda onları düşürüyorlar benim aynı duruyo mesela ama düşse bile hesabı bilmiyorum farekına bile varmam herhalde ama baktım şimdi 690 varmış
hesabı bende bılmıyorum ama binbaşından düşünce farkına wardım neyse ben bı soruyum yaw neden düşmüş acep
kime göre az ya da çok önemli deil mühim olan mesaj deil........
Dun gece sayim yapildi sunucularda ve silinmis olan mesajlar uyelerin hesaplarindan silindi. Dogal olarak ta mesaj sayisi dustu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme