arkadaslar dün gece 1700 olan postum şuan 1570 lerde bişey.. önemli değil ama neen düşürüldüğünü belirtiersem modlar sevinirim????
Saygılar...
de bunun için modlardan birine pm atsan daha iyi olmazmıydı
sakatlığından dolayı takımla beraber çalışamıyor olman postunda düşüşe neden oldu...
klo hocam harıkasın
Bazı gereksiz topicler silindi ondandır.
gereksiz topicler silinir normalde 130 tane mesajın gitmesi ilginç....
gereksiz mesajın gerekçewsi nedeir ki bizde yapmayalım duyarsız toplum duyarsız yönetim aynı türkiye burada adam derki bu nedenle bidaha yapmayalım diye umurlarındamı aynı türkiye kendi keyifleri yerinde bizemi bakacaklar insan derki şundan bizde yapmayız neymiş gereksiz neye göre gereksiz sana bana ona göre gereksiz nedir bana gereksiz sana ya gerekliyse boşver vanhojdonk
nşye anlamadın bunu analamadım yani derim insan gereksizse gerekçesinide açıklar şu mesdajlar şundan diye ki bidaha yanlış yapmayalım sana gerekli olan bana gereksiz bana gerekli olan sana gereksizse nasıl yapacağız bunun ölçüsü ne onu deyin dedim haklısın yani
ok anladım... evet açıklar mısınız neden boş mesajmış benimkiler eğer öyleyse ben size mobilden 1000 tane üye getiririm ve hepside postu artırmak için yapılmış mesajlar...
Lütfen getir.
evet herkesin iki kelimeyle dolu mesdajı var hepsi silinsin günlük mesaj trafiği 1000 e düşsün binbaşı 1000 ler 200 e düşsün o zaman niye iki standart oluyor
benim mesaj sayım aynı duruyor , demek ki hiç boş , gereksiz mesaj atmamışım
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
ok anladım... evet açıklar mısınız neden boş mesajmış benimkiler eğer öyleyse ben size mobilden 1000 tane üye getiririm ve hepside postu artırmak için yapılmış mesajlar...
hahaha nakkayı getir kuş gibi hafifler mobildeki gereksiz postları silinince:)
klona adam yokken bari şey yapma bak seni takdir ettim tarfsız diye o kadarda boş değilki adam durmadan döşenmiş öncedenmi vardı bilme meskiş mobil mesajlarıda o kadar boş değil ona bakarsan herkesni dolu iki kelimelik mesajı var senin bile kaç tanedir herkesin varki
ok mewluth sana o mesajları buraya link ile verecem biraz işim var akşama verecem bekle...
quote:
Orjinalden alıntı: aykent
klona adam yokken bari şey yapma bak seni takdir ettim tarfsız diye o kadarda boş değilki adam durmadan döşenmiş öncedenmi vardı bilme meskiş mobil mesajlarıda o kadar boş değil ona bakarsan herkesni dolu iki kelimelik mesajı var senin bile kaç tanedir herkesin varki
ya bi sus nakka olduğunu bilmeyenmi kaldı sanki?
Geri dönüşüm yolu ile silinen birçok gereksiz başlıkta, temizliğe başladık !
Buna bağlı olarak, o başlıkların içeriginde yazdıgınız mesajlar, post sayınızdan, o mesajları atmamışsınız gibi düşüldü! Ortada ters bir durum yok !
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
benim mesaj sayım aynı duruyor , demek ki hiç boş , gereksiz mesaj atmamışım