Şimdi Ara

Mesaj sayım silinebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mesaj sayımın 41 olmasını istiyordum 40 iken playstation bölümüne bir mesaj yazdım o anda internet hata verdi bi daha yazdım onda da hata verdi ben hiç biri gitmedi sanıyordum ama 2 si de gitmiş o yüzden 42 mesajım oldu birini sildim ama mesaj sayım 42'de kaldı.Yöneticilerden ricam 1 tane mesaj sayımı silebilirler mi ?

• mesajı yazdığın konuyu sildirtmeye çalış
  • hepsini bana ver yüzbaşı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: Izmitlee41

Arkadaşlar ben mesaj sayımın 41 olmasını istiyordum 40 iken playstation bölümüne bir mesaj yazdım o anda internet hata verdi bi daha yazdım onda da hata verdi ben hiç biri gitmedi sanıyordum ama 2 si de gitmiş o yüzden 42 mesajım oldu birini sildim ama mesaj sayım 42'de kaldı.Yöneticilerden ricam 1 tane mesaj sayımı silebilirler mi ?

İlk mesaj sayımında mesaj bilgileriniz güncellenecektir. Acele etmemeniz gerekiyor.

Teşekkürler içime bir ferahlık çöktü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Arkadaşlar ben mesaj sayımın 41 olmasını istiyordum 40 iken playstation bölümüne bir mesaj yazdım o anda internet hata verdi bi daha yazdım onda da hata verdi ben hiç biri gitmedi sanıyordum ama 2 si de gitmiş o yüzden 42 mesajım oldu birini sildim ama mesaj sayım 42'de kaldı.Yöneticilerden ricam 1 tane mesaj sayımı silebilirler mi ?

İlk mesaj sayımında mesaj bilgileriniz güncellenecektir. Acele etmemeniz gerekiyor.

Teşekkürler içime bir ferahlık çöktü

• Nickini KonyaLee42 yap
  • Konyaya taşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Dışına mesaj yazamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    cevap gelmedi silinebilir.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Post sayımında silinir merak etme..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.