Şimdi Ara

Mesaj Sayısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu mesaj sayıları nerelerde mesaj yazarsak artar ??? ben sabahtan beni konu dışı- mizah eğlence- knıght vb.. bölümlerinde mesaj yazıyorum ama sürekli 15 de ??? hangi bölümlerde mesaj sayısı artıyor? bunu nerede arttırabilirim ??? Gerçekten Yardımcı Olurssanız Çok İyi Olurr
    Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

Haa aklımdayken ben ismimi değiştircemde nick işlemlerinden mesaj attım yeni nickim: OmniKnıghT olcakda ne zaman cevap gelir ?? ve nickim değişir ?? Yardımlarınız İçin ÇOOk Teşekkürler... xD xD

Çok mu Soru Sorduk yaw xD

• la konu açtık halaa 15de xD kafayı yicem millat 1000+ xD
  • Millet yıllardır burada ama onu hiç düşündün mü ? Nick değişim işleminiz onay beklemektedir.
  • evet aslında bende de hata var 3 yıldır buradayım ama sürekli yeni hesap filan ama bunda kararlıyım nick değişsin bunda devam etcem... inş. iyi olur.. ama benm sorum post nerelerde artıyor ?? mesela daha önce knıght bölümünde mesaj yazınca mesaj sayısı artmıyor denilmişti onu hatırlıyorum... ama 3 yıldan beri analayamadım nerede mesaj sayıları artıyor hangi bölümlerde ??

şimdi farkettim burada da artmıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmniKnıghT -- 14 Ağustos 2010; 15:36:21 >

• Nuhun gemisi terk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockkek

evet aslında bende de hata var 3 yıldır buradayım ama sürekli yeni hesap filan ama bunda kararlıyım nick değişsin bunda devam etcem... inş. iyi olur.. ama benm sorum post nerelerde artıyor ?? mesela daha önce knıght bölümünde mesaj yazınca mesaj sayısı artmıyor denilmişti onu hatırlıyorum... ama 3 yıldan beri analayamadım nerede mesaj sayıları artıyor hangi bölümlerde ??

şimdi farkettim burada da artmıyor galiba

bi 3 yıl daha geçsin bakalım acele etme

• Postla bi yere varılmıyor. Neden bu kadar önemsiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raivo

Postla bi yere varılmıyor. Neden bu kadar önemsiyorsunuz ?

tmm anladm aslında 15 mesaj sayısı fena deil beaa yaşımı gösteriyor xDD

nise kalsın çokda sorun deil post sayısı ben sadece er olmaktan sıkılmıştım xD eii baree şu nick değişim işlemleri onaylansın güzel olacak... tmm sorum deil.. zamanla alışırım

• Her gün aynı konu 2 kez açılıyor. Off-Topic bölümleri dışında her yerde post artıyor galiba.
  • Tek çare dh premium başka yolu yok
  • Profiline girdiğinde üyelik durumunuzda bu şekilde yazması ve yazıların altlarının çizili olması gerekiyor.

Mesaj Sayısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 14 Ağustos 2010; 15:49:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.