Şimdi Ara

Konu Dışı mesaj sayısı rütbeye dahil (mi oldu) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 15 mesajım vardı... Bir anda 45 olmuş. 30 mesajım Konu Dışı'nda idi. Artık Konu Dışı'ndaki mesaj sayısı da mı rütbeye dahil oldu? Yönetici arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkür Metrosu -- 8 Ocak 2012; 10:56:44 >

• Yok öyle bişey
  • şimdiye kadar konu dışında mesaj sayısı artmıyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum açıklama gelir illa ki
  • Dur bakayım, cık olmuyo
  • Deneyelim
  • dün 617 mesajım vardı en son konu dışına mesaj attım 620 olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu Dışında ayrı bir mesaj sayısı olsa güzel olur 2.el'deki gibi.
  • yok öyle bir şey dostlarım
  • deneme
  • Emin olalım
  • Arkadaşlar yok öyle bişey ama pm olarak attığım banka hesabıma 100 tl yatırırsanız istediğiniz kadar mesajınız olabilir.
  • deneme 2

yok öle bişey hala 198

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 8 Ocak 2012; 11:02:49 >
  • test
    Yok hala 31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 8 Ocak 2012; 11:03:19 >
  • Ulan 75 tl para gönderdim premium üyelik için pre bana gelmemiş yanlışlıkla sana gelmiş az önce yetkili biryle görüştüm az sonra halledecekler yanlışlıkla sana premium vermişler
  • Deneme.

Yok öyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 8 Ocak 2012; 11:04:51 >
  • deneme
    ( edit: artmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 8 Ocak 2012; 11:06:04 >
  • deneme
  • test
  • Attığınız mesajlar ay sonu ve belirli aralıklar ile güncellenir ki bu durumda mesaj sayısında 3,5,8,15 gibi artışlar meydana gelebilir.
    Konu dışı mesajlarından bahsetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 8 Ocak 2012; 11:14:48 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.