Şimdi Ara

mesaj silinebiliir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiyatlar fatura ve gerekli evraklar için 150 tl.tankın da değişmesi gerekiyormuş!!150 tl.(başka türlü vizeden gecmiyor!mevcut olan simit kabul edilmiyor öz.tipo marka araba için.simit olması gerekiyormuş.toplam maliyet 300 tl deniyor.
    şunu sormak istiyorum 300 tl vermektense 400 tl ye atiker sistemi komle sıfırdan taktırabiliyoruz..bunumu tercih etmeliyim..bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum!!!mevcut olan brc sistem karbüratörlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1018 -- 26 Eylül 2010; 20:28:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1018

arkadaşlar
    fiyatlar fatura ve gerekli evraklar için 150 tl.tankın da değişmesi gerekiyormuş!!150 tl.(başka türlü vizeden gecmiyor!mevcut olan simit kabul edilmiyor öz.tipo marka araba için.simit olması gerekiyormuş.toplam maliyet 300 tl deniyor.
    şunu sormak istiyorum 300 tl vermektense 400 tl ye atiker sistemi komle sıfırdan taktırabiliyoruz..bunumu tercih etmeliyim..bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum!!!mevcut olan brc sistem karbüratörlü.

BRC yi söktürüp Başka kit taktırmakmı

MMOB nin Yaklaşık 1.5 yıldır uyguladığı bir uygulamadır bu tankın değişmesi olayı.
    Bunda takanında kapananında bir suçu yok.
    Bu arada kapanan BRC bayiisi yok onuda belirtmiş olayım bence siz korsan olarak BRC edinmiş ve takmış birisine denk geldiniz.

Tankı değişmeniz şart aksi halde ruhsatınıza işleyemezsiniz bunda kimsenin suçu yok , aslında vaktinde yada bir yıl içinde işletmemekle sorumluluk size ait.

Bulunduğunuz ili belirtirseniz sizi bir BRC servisine yönlendirebilirim
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 14 Eylül 2010; 11:00:08 >

• cetinsay bostancı sanayide bu firma brc bayi olduğunu biliyorum öncesinde kontrol etmiştim
    sonradan yeriyle birlikte bayiliğide bıraktığı için ulaşamadım..tesadüf arabayı sanayiye tamire götürdüğümde karşıma cıktı...

istanbul dayım.saygılar.
  • quote:

cetinsay bostancı sanayide bu firma brc bayi olduğunu biliyorum öncesinde kontrol etmiştim
    sonradan yeriyle birlikte bayiliğide bıraktığı için ulaşamadım..tesadüf arabayı sanayiye tamire götürdüğümde karşıma cıktı...

istanbul dayım.saygılar.

İSTANBUL 2A BOSTANCI OTOGAZ Bostancı Oto San. Sit. A Blok No: 12 İçerenköy 0 216 575 59 01 0 216 572 36 81 GÜRKAN TOPUZLAR

Yukarıdaki adresle irtibata geçiniz lütfen.

Çetinsay otogaz kapanmış bir bayii değildir, BRC den tecrit olmuş bir bayidir faliyetine devam etmektedir ama başka markalarla.
    Herhangi bir sorununuzda Gürkan beye müracaat etmeniz durumunda size yardımcı olacaktır.
    Saygılar
  • maliyet 300-350tlarası olacağından(depo fatura(adamlar fatura ticaretine başlamışlar.. sağolsun brc bayileri adam kaba konuşacam kusura bakmayın nasıl düzülür onun peşinde
    GİTTİĞİM BRC BAYİLERİN BU TAVIRLARI VE YAKLAŞIMLARI BENİ BU MARKADAN SOĞUTTU

BU SİSTEMİ TAMAMİYLE ARABAMDAN SÖKÜP BAŞKA BİR SİSTEM TAKMAYA KARAR VERDİM.BİRAZ DAHA FAZLA PARA VERİP (AMA BU KESİNLİKLE BRC OLMAYACAKTIR)TAKTIRACAM.ALDESA DÜŞÜNÜYORUM!!
  • quote:

cetinsay bostancı sanayide bu firma brc bayi olduğunu biliyorum öncesinde kontrol etmiştim

istanbul dayım.saygılar.

http://www.cetinsayotogaz.com/cetinsay_otogaz_iletisim.asp

yine Bostancıdalar, işlerini bilen ustaları mevcuttur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Dışına mesaj yazamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Forumda Özel mesaj atamıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

maliyet 300-350tlarası olacağından(depo fatura(adamlar fatura ticaretine başlamışlar.. sağolsun brc bayileri adam kaba konuşacam kusura bakmayın nasıl düzülür onun peşinde

BU SİSTEMİ TAMAMİYLE ARABAMDAN SÖKÜP BAŞKA BİR SİSTEM TAKMAYA KARAR VERDİM.BİRAZ DAHA FAZLA PARA VERİP (AMA BU KESİNLİKLE BRC OLMAYACAKTIR)TAKTIRACAM.ALDESA DÜŞÜNÜYORUM!!

Şöyle söyliyeyim dostum,
    Sizin aracınıza depo takılacak, bunun bir bedeli var...
    Sizin aracınıza takmadığı bir sistem için fatura kesilecek, bunun KDV si var bunu Gelir vergisi var.

Ozaman gidin parayı verdiğiniz yerden destek alın, bu konunun BRC ile uzaktan yakından bir ilişkisi yoktur.

Siz kedi gibi hem mikp hem bağırıyorsunuz dostum...

işinizi legal yapsaydınızda bu durumlara düşmeseydiniz, kimse size evrak ve fatura vermem demedi değilmi, aksine siz acarlık yaparak dilediğim zaman alırım moduna geçtiniz.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır modunada istediğinizi yazıyorsunuz şimdi.
    Bağıranlara yardım etmiyoruz biz dostum, çirkefleri hiç sevmem, mazlumların ise herzaman yanında olurum...
    Saygılar.
    Maden diğer bayiler hırsız , siz parayı verdiğiniz yerden hakkınızı arayınız kimse sizin kara gözünüz için durup dururken KDV ve Gelir vergisi ödemez.
    Siz ödermiydiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

maliyet 300-350tlarası olacağından(depo fatura(adamlar fatura ticaretine başlamışlar.. sağolsun brc bayileri adam kaba konuşacam kusura bakmayın nasıl düzülür onun peşinde

Maden diğer bayiler hırsız , siz parayı verdiğiniz yerden hakkınızı arayınız kimse sizin kara gözünüz için durup dururken KDV ve Gelir vergisi ödemez.
    Siz ödermiydiniz ?

ben de bunun için Çetinsayın adres bilgisini verdim,

• teşekkürler hocam,
  • quote:

teşekkürler hocam,

Hatta lâfı vardır :)
    Nerede soyunduysan orada giyin derler
  • uslubuna dikkat et!!!nesin necisin bilmiyorum yazdıklarına dikkat et!!
    senin anlayışın kıt galiba!!
    muadillarine göre fark verip brc almamın sebebi sizin gibi ustacıkların tavsiyesiydi..(şimdi aldesa taktırdım memnunum ikisinide kullanan biri olarak ayrıca fiyat avantajı olarak aldesa diyorum sağdan soldan duyduklarım ile değil kullanan biri olarak yazıyorum)

olayın gelişimi şöle
    brce taktırdığım yer olan cetinsay bana fatura veremiyorum şu an matbaada basılıyor 1 hafta sonra gelirseniz faturanızı alabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra boşu boşuna gitmemek adına telefonla teyit amacıyla sorduğumda bugün yarın geliyor denmesi!!hala!!ne matbaaymış öle mübarek!!istanbulda calışıyoruz iş güç her zaman dendiği zamanda gidemiyoruz hak verirsinizz efendim!!!!!!
    1 ay sonra sanayiye çetinsayın yerine gittiğimde (ruhsata işletmek amacıyla burdaki duruma dikkat cekerim faruk ustacık sözüm sana!!!adam dükkanı kapatmış ortada yok!!!!gittiği yeri sordum bilen yok kasıtlı yahut kasıtsız komşular SÖYLEYEMEDİ....
    tesadüf arabayı 1 sene sonra sanayiye götürdüğümde cetinsay ın sahibi karşıma cıkıyor allah büyük!!! MEGER DÜKKANI TAŞIMIŞ BAŞKA YERE..olaylar bundan sonra başlıyor.....
    SAHİBİNE OLAYI ANLATTIĞIMDA DEDİĞİ LAF BEN BRC BAYİLİĞİNİ BIRAKTIM(ELİNDEN ALDILAR)BİLEMİYORUM...SANA YARDIMCI OLAMAM ÜSTELİK HİÇBİR YÖNLENDİRMEDEDE BULUNMADI...SATIŞSONRASI (BEN BİLMEM MERKEZ BİLİR EDASI...BAYİLİĞİ NEDEN BIRAKTIĞI(BANA GÖRE ZORAKİ BIRAKTIRILDI!!!SATIŞ SONRASI HİZMETLERİNDEN BELLİ....

DAHA SONRA SİZİN YAMYAM MESLEKTAŞLARINIZ FATURA İÇİN 200 TL İSTİYOR YANİ GAYRİ RESİMİ YOLDAN BANA FATURA TEMİN EDECEK VE SATACAK!!!!BUNU YAPAN BRC BAYİSİ...
    BU ARADA BEN ONA ÖDEDİĞİM ÜCRET KDV DAHİL FİYAT faruk ustacık!!!YANİ BENDEN KDV SİNİ TAHSİL ETTİ AMA DEVLETE ÖDEMEDİ!!!!!YAPACAKLARIM faruk ustacık...yakında maliyeye gidecem ve ihbarda bulunacağım!!!SORUMLU BİR MEMUR OLARAK devletten vergi kacırmak neymiş öğrenecek!!
    sende arkanı kolla faruk ustacık heran MALİYE KAPINA DAYANIRRR!!!DİKKAT ET GİYİNİK OL ELBİSELERİN ÜSTÜNDE OLSUN!!!NEME LAZIMM......GERCİ TACİZLERE ALIŞIKSINIZ....

BU ARADA MAGDUR!!(ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM!!!)DEVLET MEMURU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1018 -- 20 Eylül 2010; 22:54:35 >

• quote:

uslubuna dikkat et!!!nesin necisin bilmiyorum yazdıklarına dikkat et!!
    senin anlayışın kıt galiba!!
    muadillarine göre fark verip brc almamın sebebi sizin gibi ustacıkların tavsiyesiydi..(şimdi aldesa taktırdım memnunum ikisinide kullanan biri olarak ayrıca fiyat avantajı olarak aldesa diyorum sağdan soldan duyduklarım ile değil kullanan biri olarak yazıyorum)

olayın gelişimi şöle
    brce taktırdığım yer olan cetinsay bana fatura veremiyorum şu an matbaada basılıyor 1 hafta sonra gelirseniz faturanızı alabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra boşu boşuna gitmemek adına telefonla teyit amacıyla sorduğumda bugün yarın geliyor denmesi!!hala!!ne matbaaymış öle mübarek!!istanbulda calışıyoruz iş güç her zaman dendiği zamanda gidemiyoruz hak verirsinizz efendim!!!!!!
    1 ay sonra sanayiye çetinsayın yerine gittiğimde (ruhsata işletmek amacıyla burdaki duruma dikkat cekerim faruk ustacık sözüm sana!!!adam dükkanı kapatmış ortada yok!!!!gittiği yeri sordum bilen yok kasıtlı yahut kasıtsız komşular SÖYLEYEMEDİ....
    tesadüf arabayı 1 sene sonra sanayiye götürdüğümde cetinsay ın sahibi karşıma cıkıyor allah büyük!!! MEGER DÜKKANI TAŞIMIŞ BAŞKA YERE..olaylar bundan sonra başlıyor.....
    SAHİBİNE OLAYI ANLATTIĞIMDA DEDİĞİ LAF BEN BRC BAYİLİĞİNİ BIRAKTIM(ELİNDEN ALDILAR)BİLEMİYORUM...SANA YARDIMCI OLAMAM ÜSTELİK HİÇBİR YÖNLENDİRMEDEDE BULUNMADI...SATIŞSONRASI (BEN BİLMEM MERKEZ BİLİR EDASI...BAYİLİĞİ NEDEN BIRAKTIĞI(BANA GÖRE ZORAKİ BIRAKTIRILDI!!!SATIŞ SONRASI HİZMETLERİNDEN BELLİ....

DAHA SONRA SİZİN YAMYAM MESLEKTAŞLARINIZ FATURA İÇİN 200 TL İSTİYOR YANİ GAYRİ RESİMİ YOLDAN BANA FATURA TEMİN EDECEK VE SATACAK!!!!BUNU YAPAN BRC BAYİSİ...
    BU ARADA BEN ONA ÖDEDİĞİM ÜCRET KDV DAHİL FİYAT faruk ustacık!!!YANİ BENDEN KDV SİNİ TAHSİL ETTİ AMA DEVLETE ÖDEMEDİ!!!!!YAPACAKLARIM faruk ustacık...yakında maliyeye gidecem ve ihbarda bulunacağım!!!SORUMLU BİR MEMUR OLARAK devletten vergi kacırmak neymiş öğrenecek!!
    sende arkanı kolla faruk ustacık heran MALİYE KAPINA DAYANIRRR!!!DİKKAT ET GİYİNİK OL ELBİSELERİN ÜSTÜNDE OLSUN!!!NEME LAZIMM......GERCİ TACİZLERE ALIŞIKSINIZ....

BU ARADA MAGDUR!!(ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM!!!)DEVLET MEMURU

1-Ben yardımcı olmak istediğim kimsenin nüfuzuna bakmam , emekçi yada amele herkese yardım ederim
    2-Size fatura verecek ''yamyam'' girmeyen faturanın karşılığı fatura kesmeyecek yaptığı işin ve taktığı tankın faturasını kesecek,
    3-Asıl siz para veripte fatura almadığınız için suça ortaksınız, Bu işte yalnız değilsiniz bunun açıklamasınıda devlet aynı zamanda sizede soracak ,
    4-Benim herişim yasaldır ve maliyenin en sevdiği esnafların başında gelirim, 16 servisin içinde ençok vergiyi ve KDV yi ben veririm , o konuda çok rahatım.

Kendine iyi bak

• 1-yardım etmek istediğiniz kişilerle dalga mı gecersiniz!! uslubunuz bumu?(
    Hatta lâfı vardır :)
    Nerede soyunduysan orada giyin derler )sağolun ben almayayım!!!
    2-200 tl ye sadece fatura veririm diyor brc bayi!!ve o rakamı cok rahat pazarlıkla 100 tl ye indiriyor BRC bayi!!!her halde o an devlet kdv yi indirdi vatandaş mağdur olmasın diye!!depo ve işcilik bu fiyatın dışında..
    3-vallahi devlet bu bayilerin benim gibi mağdur edilmiş faturaları kesilmemiş!!!ki eminim cok vardır!!!onların cezasını devlet baba bir kessin!!!!ben kendi adıma bu konuda sucum varsa ödemeye razıyım!!!maaşımdan devlet!!!kaynağından kestiği için şimdiye kadar
    bircok bayinizden seneler içinde cok daha fazla vergi verdiğimden eminim!!!hodri meydan!!
    4-"yarası olan gocunur"diye bir deyim vardır.
  • Mağdur olduğunuzu belirttiniz yardımcı olmaya çalıştım,

Yapan yaptı eden etti ben suçlu oldum,

Herşeyimin yasal olduğunu yazdım yaram varmış gocunur oldum ,
    Yaw git allasen,
    İşinide halletmişsin Aldesa takmışsın , allah işini rast getirsin.

Ayıran arada kalırmış derlerdi eskiden, herhalde böyle durumlar için demişler, sağlık olsun
    İyi akşamlar.
  • quote:

quote:

arkadaşlar

BRC yi söktürüp Başka kit taktırmakmı

MMOB nin Yaklaşık 1.5 yıldır uyguladığı bir uygulamadır bu tankın değişmesi olayı.
    Bunda takanında kapananında bir suçu yok.
    Bu arada kapanan BRC bayiisi yok onuda belirtmiş olayım bence siz korsan olarak BRC edinmiş ve takmış birisine denk geldiniz.

Tankı değişmeniz şart aksi halde ruhsatınıza işleyemezsiniz bunda kimsenin suçu yok , aslında vaktinde yada bir yıl içinde işletmemekle sorumluluk size ait.

Bulunduğunuz ili belirtirseniz sizi bir BRC servisine yönlendirebilirim
    Saygılar

Böyle bir yardım talebinde bulunmuşum (açıklama yapmışım)
    Ardından sizin Düzülmüşüm dediğiniz yazı cevabınız var , ardından beni üslûp bozukluğu ile itham etmeniz çok hoş olmuş :)

Bu sizin yanıtınız;
    ----------------------
    maliyet 300-350tlarası olacağından(depo fatura (adamlar fatura ticaretine başlamışlar.. sağolsun brc bayileri adam kaba konuşacam kusura bakmayın nasıl düzülür onun peşinde

Sizin üslûbunuzun yanında ben çok edebi yazmışım dostum :)

• bir iki kelime yazmıştım hepsini sildim

cidden bende ayırmaya çalışırken arada kalırım diye korktum.

canı yanan konuşur bu kadarıda biraz fazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksoy

bir iki kelime yazmıştım hepsini sildim

cidden bende ayırmaya çalışırken arada kalırım diye korktum.

canı yanan konuşur bu kadarıda biraz fazla olmuş

Bilgeliğiniz için eşekkürler dostum :)
    Mağdur olan arkadaşımız için bende üzüdüğüm için yardımcı olmaya çalıştım ama !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 21 Eylül 2010; 22:17:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.