Şimdi Ara

Mesaj Silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HqTech -- 25 Mart 2008; 4:08:10 >

• Ücret var mı bunuda yazarsan?...
  • Elbette işi verdiğimiz arkadaşa ücret ödeyeceğiz.
  • arkadaşlar işi ve zihniyeti profesyonel olan kişiler yazsın lütfen.

Az önce birisi msn 'e eklemiş. Piyasada bin tane olan host firmalarından biri. Neyse, daha işin ne oldğunu filan konuşmadık bile, isterseniz sizi tasarımcımıza yönlendireyim, ama 350 dolar filan tutar tasarım dedi.

bu ne perhis bu ne lahana turşusu ya.

İş ne, neler yapılacak, ne zamana yetişecek, bakalım yapabilecek mi?
    Bunların hiçbiri mevzu değil ama maşallah tasarımcımızın tarifesi belli.
    Bi de tarife 350 Dolar.
    YTL filan da değil. Arkadaş az önce amerika dan geldi sanırım, Ağız alışkanlığı dolar diyor.

Lütfen yukarıdaki anlattığım gibi zihniyetler ne bizim ne kendisinin değerli zamnını israf etmesin ve bizimle irtibata geçmesin.

Bunun yanında görüştüğümüz, anlaştığımız veya anlaşamadığımız ama sonuçta profesyonelce yaklaşan arkadaşlara da teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HqTech -- 5 Ekim 2007; 15:23:59 >

• arkadaşlar o biri benim aslında biraz yanlış anlaşılma ve dar zamanın kurbanıyım.. Tasarımcıya yönlendirmeden önce sadece bütçe öğrenmek istedim 3 ekranda biraz konsantre kopukluğu ile yanlış bir tabirde sordum denebilir.. Niye başından ben sordum? çünkü tasarımı 70-80 ytl düşünüp umdukları fiyatı alamadıklarında gereksiz konusan arkadaşları elemek istiyorum.. bu insanlar benim kanalım ile gittiklerinden sonra tasarımcımız ile ben kötü oluyorum...

kabul ederim arkadaşa biraz abes oldu, affola..

EDIT : bu arada host firması felan değiliz, forum için kullandığım bir adres..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _qwerty_ -- 5 Ekim 2007; 16:20:06 >
  • hahahahaah:)

• pm attım yardımcı olabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.